Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

QUOTE(herbarija @ 2009 08 28, 22:41)
rinko pastoviai babkes, visko truksta,

o ką reiškia pastoviai? Ir kiek iš viso litų jūsų šeima yra skyrusi darželio grupės gerinimui ir vaikų gerbūviui g.gif?
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2009 08 28, 22:21)
Kiek jusu vyriukui?
Kaip vyksta pratinimas? Ar labai sunkiai?

maniškiam 2.
dėl to pratinimosi sunkumo, tai dar anksti kalbėti - atėjus pats atsisėda ant kėdutės ir atkiša kojas, kad peraučiau, pats eina į grupę bigsmile.gif iš kitos pusės, pirma savaitė (ir net pirmas mėnuo) nieko nereiškia - po trijų mėnesių jau galima kažką kalbėti...

svarbiausia patiems tėvams įtikėti, kaip ten vaikui bus linksma ir gera, neišleisti į įšorę nė gramo nerimo, kurį, aišku, visos mamos turim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jetau, grizau visai nuliudusi is lakstingalu darzelio sad.gif
visu pirma, langu nera plastikiniu ( kas jau tikrai nera naujove siais laikais ) , ir aplinka tikrai skurdziai atrodo.
po to, grupej, ir savaitiniai sujungti, ir isvis mazuliuku yra, mums tai 2 metukai ,ejom pirma diena. jau tada kai prisirasyt nueje buvom, jau tada man nepatiko, o siandien isvis kazkaip. Sunelis pabuvo tik pusvalandi, daugiau liepe apmauti tiapu ir eit is ten smile.gif na tai ka, nekankinom vaiko ir isejom.
dabar cia forume skaitau, kad rinkliavas labai renka, tai jeigu renka, kur padeda, kad reikia ir muilo ir tualetinio ir ferio nupirkti. Zodziu nusivylusi. gal kas nors turit ka gero papasakot, gal mums dar patiks, nes jau nzn, pradejau mastyti perrasyti i kita koki, nors aisku nereiketu skubeti dar, bet as matau akyse ta aplinka ir baldelius nuo ikurimo laiku tai man isvis, nera upo net eiti atrodo ir vesti ten mazyli.
Gal kas pakeisit mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 09 01, 13:37)

aš tai siūlyčiau susitaikyt su realybe arba ieškot privataus 4u.gif
o gal tik mano kartelė tokia žema g.gif
Atsakyti
Buvom ir mes siandien darzelyje, bet dar nepilinejau maziaus.
Labai patiko Ala. Vis tampydavo vergsliukus ant ranku, net gaila buvo, sunku gi...
Mano vyriukas kol kas labai drasus buvo ir patenkintas. Ziuresim, kiek liks tos drasos rytoj, kai trumpam paliksiu.

O del langu ir kitu gerybiu, nereikia pamirsti, kad darzelis valstybinis. Pasidomekite, kiek pinigeliu darzas gauna, kokie aukletoju atlyginimai, manau, nustebsite, kaip zmones gyvena is tokiu pinigu...
O vaikams tikrai ne pirmoje vietoje yra nauji baldai ir plastikiniai langai. Mano manymu, svarbiausia geri pedagogai. ziuresim, kaip su siuo turtu bus...

San, panasu, kad maciau siandien jusu Mariuka. Su kamufliaziniais bridzais buvo?
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2009 09 01, 15:43)

San, panasu, kad maciau siandien jusu Mariuka. Su kamufliaziniais bridzais buvo?

taip. tai čia turbūt maniškį ir nešiojo ant rankų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 09 01, 16:51)
taip. tai čia turbūt maniškį ir nešiojo ant rankų verysad.gif

Jusiski maziau, bet vis vyriukas susigraudindavo... I pabaiga pries mums isvaziuojant uzsizaide ir neverke...
Oh, kaip mums seksis...?
Atsakyti
JO, del langu ir visa kita tai teisybe parse mamyte, kad vaikams tai nera svarbu, svarbu geri pedagogai, po to ir pati pagalvojau...
o ir kita mamyte, tikrai nera zema jusu kartele smile.gif man tik gal pirmas ispudis toks baisus pasirode, po to apsiraminau ir vyras nuramino smile.gif
Taip, kad bandysim eiti ir toliau mes smile.gif
O del uzmokescio tikrai nesidomejau kiek gauna darzelio aukletojos ir pan., tik daug skaiciau , kad ponios direktores labai megsta imti kisius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 09 01, 17:31)
JO, del langu ir visa kita tai teisybe parse mamyte, kad vaikams tai nera svarbu, svarbu geri pedagogai, po to ir pati pagalvojau...
o ir kita mamyte, tikrai nera zema jusu kartele smile.gif man tik gal pirmas ispudis toks baisus pasirode, po to  apsiraminau ir vyras nuramino smile.gif
Taip, kad bandysim eiti ir toliau mes smile.gif
O del uzmokescio tikrai nesidomejau kiek gauna darzelio aukletojos ir pan., tik daug skaiciau , kad ponios direktores labai megsta imti kisius smile.gif

Del kisiu nezinau, negaliu nei paneigti, nei patvirtinti... Bus matyt ateityej...
O kokioje jus grupeje?
Is tikruju, neskubekite daryti isvadas nei apie aplinka, nei apie pedagogus, nei apie vaiko pripratima, viskam reikia laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2009 09 01, 17:26)
I pabaiga pries mums isvaziuojant uzsizaide ir neverke...

paguodei. ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2009 09 01, 17:40)
Del kisiu nezinau, negaliu nei paneigti, nei patvirtinti... Bus matyt ateityej...
O kokioje jus grupeje?
Is tikruju, neskubekite daryti isvadas nei apie aplinka, nei apie pedagogus, nei apie vaiko pripratima, viskam reikia laiko  4u.gif

Kiek zinau katineliu grupeje mirksiukas.gif .mes ir i ja einame,tai per dauig nesitikejau stebuklu,tai nenuvyle,o toliau laikas parodys,svarbu vaikui gerai ir man zdiugu smile.gif . Sekmes maziukiams ir ju mamytems kantrybes, susitaikyti,su mintimi, kad bus visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 09 01, 12:37)

Mano abu vaiksto i Lakstingala. Esu labai patenkinta.
Niekas manes neprase jokiu kysiu ir niekam ju nedaviau. Tad apie korupcija kalbeti tikrai negaliu. O ir direktore visada maloni ir taktiska, tad nezinau kaip cia kas.
Del rinkliavu... Visos jos buna paciu tevu iniciatyva. Kartu su tevais per susirinkimus nutariame, ka kur reiktu pataisyti, perdazyti ar siaip ka gero padaryti. Darzelis finansuoja visas statybines medziagas, o tevai prisideda prie darbu.
Del visu chemiju, taip karta per metus papraso atnesti, bet ar tai sunku? Manau, kad geriau darzelis pinigelius tegu skiria naujiems baldeliams, zaislams, o chemija ir tevai gali parupint. Naturalu, kad vienu metu darzelis negali nupirkti nauju baldeliu i visas grupes. Bet nemaza grupiu, kur jau yra nauji baldeliai.
Galu gale paziurekime i isore. Ar daug darzeliu turi tiek supyniu, ciuzyklu ir is viso vaikams skirtu zaidimo irenginiu? Manau, cia direktore galima tik pagirti, kad taip graziai sutvarke kiemus ir mazieji turi ka daryti lauke.

Mano patarimas toks - ziurek pozityviai, tada ir vaikai lengvai adaptuosis ir pati laimingesne busi.
Atsakyti