kas turite patirties su Lakstingala patarkite:
buvau uzrasyti savo mazes (ne nuo sio o nuo kito (2006) rudens).
direktore is karto be jokiu uzuominu apie vietu nebuvima uzrase, dar grupe neprasyta aprode, paplepejo...
darzas tas mum ne prie namu, o prie mano darbo.
Klausimas: tai ar mum dabar ramiai gyventi, ar dar del visa ko uzrasyti vaika ir i darza prie namu?
Maniske tai normaliai reagavo i grupiu sujungima, beto ir mergaiciu daugiau atsirado
O gal viskas kolkas normalu nes aukletojos dar "savos" likusios,bet kai iseis jos atostogu tai nezinau kas bus
Ir mano mazulei pati geriausia aukletoja yra Veronika, kuri cia nekaip buvo aprasoma...Kiekviena ryta jos pasibuciuoja, apsikabina ir vaikas su dziaugsmu pasilieka darzelyje

Arnas lankė "Lakštingalą". Mūsų atsiliepimai geri, ypač apie lopšelio auklėtoją Alą ir darželio auklėtoją Renatą. Vieta nuostabi. Vyresnė darželinukų grupė dalyvavo programoje "Zipio draugai".
QUOTE(velvet @ 2005 03 21, 11:03)
Pries pusantru meteliu is sito darzelio dvi 5- metes pabego, sumane pas i viena i svecius nueiti. Per pasivaiksciojima lauke jos ir isdroze. Pasigedo mergicku tik po pusvalandzio. Policija rado prie tilto zirmunu lyg tais gerai nebepamenu. Per visas zinias rode. 

Jeigu nežinote visos istorijos tei nereikia išvis apie tai pasokoti.aukletojas ir darželio administracija padare viska ka galima,kad rasti vaikus.

Is to darzelio ir "pabegt" nesunku, ir bet kam is jo paimt nesunku. Kazkada cia dienos begy prireike paprasyt draugo, kurio aukletojos akyse nemate, kad paimtu vaika vakare is darzo. Kadangi aukletojos buvo neispetos, tai mes buvom tikri, kad jis vaiko negaus, bet nusprendem, kad nuejes skambins man ir gal kaip nors. Spekit, ar buvo kokiu nors problemu ir skambinimu? Ogi jokiu.
O rekianciu aukletoju yr. Kai ateinu vaiko pasiimt, tai neretai is gretimos grupes toooooks garselis (aukletojos skleidziamas) atsklinda, kad net silpna daros.
O rekianciu aukletoju yr. Kai ateinu vaiko pasiimt, tai neretai is gretimos grupes toooooks garselis (aukletojos skleidziamas) atsklinda, kad net silpna daros.
o mes sicia tvarkingai uzsirasem pries 1,5m., lyg ir uztenkamas laiko tarpas. paskui dar metams pratesem. o kai siemet atejom jau tvirtai nusprende vaiksciot, tai pasirode, kad kazi kodel musu i sarasus neitrauke. todel mano lietuviukas gali rinktis tik grupe, kurioje aukletojos rusakalbes (kalba kaip uspaskich) ir vaiku grupe maisyta: ir lietuviai ir rusai.
o kai pamaciau grupes aplinka dar labiau nusivyliau: jau baisiai skurdziai atrode
.
tad dabar visai pasimetus.
o kai pamaciau grupes aplinka dar labiau nusivyliau: jau baisiai skurdziai atrode

QUOTE(chaki @ 2005 09 08, 00:37)
o mes sicia tvarkingai uzsirasem pries 1,5m., lyg ir uztenkamas laiko tarpas. paskui dar metams pratesem. o kai siemet atejom jau tvirtai nusprende vaiksciot, tai pasirode, kad kazi kodel musu i sarasus neitrauke. todel mano lietuviukas gali rinktis tik grupe, kurioje aukletojos rusakalbes (kalba kaip uspaskich) ir vaiku grupe maisyta: ir lietuviai ir rusai.
.

na kaip cia sitaip???
va mane irgi tas klausimas neramina: uzsirasem si pavasari, kad nuo kito rudenio lankysim, t.y. gaunasi siek tiek daugiau nei pries metus - ir vis galvoju: kad tik taip neatsitiktu... net nezinau, gal dar bekt i kita darza uzdubliuoti

matyt pries lankant nepakanka viena kart apsilankyt ir pranest, o reiktu atakuot dazniau, kad tikrai prisimintu.
visgi mes bandysim pasivaiksciot, paskui ziuresma.
visgi mes bandysim pasivaiksciot, paskui ziuresma.
Buvau girdėjusi gerų atsiliepimų apie Lakštingalos darželį, todėl nutariau ir savo mažylę ten užrašyt, tačiau pokalbis su vedėja buvo labai nemalonus. Nemanau, kad ten vesiu savo vaiką...
Kai pasakėm, kad esam iš Antakalnio, ji atkirto, kad Antakalnis nepriklauso šiam darželiui, kai paklausiau kas priklauso, aišku, nieko neatsakė. Prašymą po ilgų diskusijų pradėjom rašyti, kai pasakėm, kokios yra mūsų su vyru specialybės, ji kitaip pradėjo kalbėt, tipo trūksta mergaičių, lauks kada atvesim vaiką į darželį, o kartu su vaiku ir "vokelį". Aišku, aš nežinau kokios yra auklėtojos, bet jei toks žmogus vadovauja kolektyvui, nemanau, kad jis yra darnus.