Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

Mums kaži pas tave Alina eit? užsiatostogavom ilgai žiūriu kad viską prašokom, visas rugsėjo pirmąsias.
Atsakyti
Labas ax.gif ko gero pas mus, kiek žinau, Jogintą irgi perkėlė į Voveriukus mirksiukas.gif šiandien direktorė atrodo nuo 12 dirba, tai pasiskambink paklausk mirksiukas.gif

Aš galvojau, kad jūs jau pakeitėt darželį blush2.gif
Atsakyti
Mums kaži pas tave Alina eit? užsiatostogavom ilgai žiūriu kad viską prašokom, visas rugsėjo pirmąsias.
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 09 03, 12:14)
šiandien ryte tai buvo 3 vaikai  blink.gif  niekas neverkė, maniškė tai iš vis ten kaip šefas jautėsi  lotuliukas.gif kadangi auklėtoją ir šeimininkę pažįsta (brolis lankė šitą grupę), spintelę pasiemė brolio, lovą irgi  lotuliukas.gif

o dėl amžiaus tai ko gero jauniausi ir būsit  g.gif  nes iš lopšelio perkelė 2001 gimimo, na dar kai kuriuos, sausio mėnesy gimusius  ax.gif  bet tu nepergyvenk, dažniausiai mažiausiu labiausiai rūpinamasi  mirksiukas.gif

kaip tai 2001 m. gimimo? Tai vaikuciams jau 5-6 metai???? kazkaip gal ne taip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2007 09 04, 08:01)
mamse, patariu tau pasiskambint ir pasitikslint dėl Pelėdžiukų grupės, nes man toks įtarimas, kad ji apskritai uždaryta  mirksiukas.gif

KAIP SAKAI??????? Bet skambinau prieš kelias savaites. Man jau šokas tuoj bus. Tuoj keiktis pradėsiu. Ką aš jai sakysiu? Girdėjau, kad... Gal aš po darbo į daržą nueisiu, jei tokios grupės nerasiu - ryt varpais skambinsiu. Iki kelių dirba tas darželis??? HELP
Papildyta:
QUOTE(mamse @ 2007 09 04, 13:25)
KAIP SAKAI??????? Bet skambinau prieš kelias savaites. Man jau šokas tuoj bus. Tuoj keiktis pradėsiu. Ką aš jai sakysiu? Girdėjau, kad... Gal aš po darbo į daržą nueisiu, jei tokios grupės nerasiu - ryt varpais skambinsiu. Iki kelių dirba tas darželis??? HELP

savo vaiką į darželį 4 mėn užrašiau. Akivaizdu, tvarka tik iš mano pusės. Reikia garą nuleisti.
Papildyta:
paskambinau...Akis išpūtus (nemačiau, bet iš balso tembro supratau) klausė O KAS JUMS SAKĖ?????? Neišdaviau smile.gif Yra. pasirodo kažkokia. Gal rūsy kur....Auklėtojos Kristina ir Milda. Oi, net sušilau.
Atsakyti
QUOTE(inge @ 2007 09 04, 13:23)
kaip tai 2001 m. gimimo? Tai vaikuciams jau 5-6 metai???? kazkaip gal ne taip?  doh.gif

oi susipainiojau 2004 blush2.gif 2001 mano vyresnis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamse @ 2007 09 04, 13:41)

paskambinau...Akis išpūtus (nemačiau, bet iš balso tembro supratau) klausė O KAS JUMS SAKĖ?????? Neišdaviau  smile.gif Yra. pasirodo kažkokia. Gal rūsy kur....Auklėtojos Kristina ir Milda. Oi, net sušilau.

laugh.gif ačiū lotuliukas.gif nebijok, ne rūsy, jinai priešais mano dukros grupę, antram aukšte, tik ten "judėjimo" nepastebėjau, todėl taip ir pagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Jo, viskas tvarkoj, eisim pas tavo mažutę į grupę.... nepakeitėm, viskas juk gerai ten. tiesiog kai nedaug reikia leisti jį tai matyt užtat ir neapsiprantu pati......
Atsakyti
[quote=alina,2007 09 04, 13:48]
oi susipainiojau 2004 blush2.gif 2001 mano vyresnis doh.gif

tai gerai tada drinks_cheers.gif maniskis irgi 2004 gimes, tik gruodi... o jei vaikuciu tiek mazai kol kas tai kaip gerai, lengviau adaptuotis! Bet tai kur kiti, uzsirase tai 19! bigsmile.gif
Atsakyti

laugh.gif ačiū lotuliukas.gif nebijok, ne rūsy, jinai priešais mano dukros grupę, antram aukšte, tik ten "judėjimo" nepastebėjau, todėl taip ir pagalvojau blush2.gif
[/quote]
Tai ir sakau, kad mano vienas vaikas ten eis smile.gif oI ta vedėja. Žinot, toks postsovietinis sindromas. Kalbu su ja ir bijau kokį ne tokį žodį pasakyti. Šiaip kategoriška esu, bet vaiko vardan ir liežuvį pasmailinti teko. Pasąmonėje tik ir laukiu atsakymo - jei Jums čia nepatinka, tai eikit į privatų. Et. Taip laukiu tos Europos Sąjungos mūsų šalyje. Ta tikrąją prasme. Bendravime, valdiškame požiūryje į vaikų ugdymą, auklėjimą....Gal kada nors
Atsakyti
Na Voveraitė darželis bus privatizuojamas. Jis nėra sovietinis,.... ir bus pusiau privatus. Taip kad bus gerai...
Mano vaikas ten eina nedaug, bet niekada neteko bartis ar pyktis su vedėja. Ji mus mielai priėmė, pasakė kad dar atsivestume vaikučių. smile.gif Auklėtojos irgi mielos, tiesiog nereikia nusiteikti gal..... o juk visi pavargstame, gal netos nuotaikos tą dieną buvo.... smile.gif
Atsakyti
Tai ir aš taip manau. Stengiuosi būti pozityvi. Bet, žinia, skirtingai mus aptarnauja Valdiškame ir privačiame sektoriuje. Na, išimčių, žinoma, yra. Tikiuosi ir bus.
Atsakyti
sveikos,

pradejom antrus metus voveraiteje, neturiu ka blogo pasakyti. Man svarbiausia, kaip i viska reaguoja vaikas, jei jam gerai, vadinasi viskas yra gerai. O maniske kiekviena vakara sako, kad darzelyje patiko biggrin.gif
Ir nesuprantu, ko uzsipuolet Vedeja, ji juk viena, o musu mamu/teciu tai ojojoj kiek biggrin.gif tad daugiau tolerancijos ir nebijokit vesti vaikuciu, nes ta baime persiduoda ir jiems (taip ir mums buvo pirmaisiais menesiais), bet ner ko bijoti, vaikai ten tikrai daugiau ir pavalgo, ir pazaidzia, ir pabendrauja smile.gif
Atsakyti