Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

Pradeti nuo vasaros vienas minusas - atostogauti pradeda aukletojos... Ir gali buti kad keisis zmones... Vis prie nauju zmoniu vaikui reiks priprasti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitetyte @ 2009 04 06, 21:58)
Pradeti nuo vasaros vienas minusas - atostogauti pradeda aukletojos... Ir gali buti kad keisis zmones... Vis prie nauju zmoniu vaikui reiks priprasti...  4u.gif

g.gif doh.gif bet jau i darba reikia... jau skambino... g.gif doh.gif
o siais laikais prarasti savo darbo vieta tikrai nesinori. 4u.gif
Atsakyti

sveika na jei darbas tau svarbiau nei vaikutis tai manau reikejo pamastyt pries kazka darant ir kad tai yra didele atsakomybe kuria bandai nusimest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 04 06, 12:06)
giedrra, mano vaikui jau virš dviejų, bet pats skaitau dar nepavalgo schmoll.gif Kokią sriubą tai reikia būtinai matint, nes bala po stalu garantuota bus  biggrin.gif Na o kokius blynus mėgina jau pats. Aišku tas jo savarankiškas valgymas sukelia mums daug juoko. O ir maisto į burną patenka kur kas mažiau nei aplink biggrin.gif ir laiko daug sugaišta vaikinas. O puodo reikalai pusėtini, didelio pasiprašo, o mažą reikalą į pampį varo doh.gif Na dar laiko kiek yra, bandysim atsikratyt pampių smile.gif

Maniškė kai pradėjo lankyt , taip pat nei valgė nei į puodą darė . Bet buvo ir pamaitinta , ir prižiūrėta smile.gif
QUOTE(Dorchik @ 2009 04 06, 12:36)
Aciu uz atsakyma!  4u.gif Jau galvojau, kad nesilanko SM sio darzelio pipiriuku mamytes!  mirksiukas.gif  blush2.gif  ax.gif  Musu situacija siai dienai tokia, kad butinai reikia jau dabar pradeti eiti i darzeli - pabandysim tartis - man is darbo pranese, kad butinai turiu grizti nuo birzelio, tad kitos iseities ir nebeturim... net sprest nereikia patiems. sia savaite bandysim vaziuot ir kalbetis! Gal pavyks!!!  4u.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Dorchik , bandykit tartis , jei jau mirtinai reikia , tai reik bandyt smile.gif
Tik kiek sunkiau vaikiukui gal bus , jei auklėtojos keisis vasaros metu.
Atsakyti
QUOTE(akompanimente @ 2009 04 07, 16:18)
sveika na jei darbas tau svarbiau nei vaikutis tai manau reikejo pamastyt pries kazka darant ir kad tai yra didele atsakomybe kuria bandai nusimest  g.gif

keista girdeti tokia nuomone... del to ir lankausi siam forume, kad pasisiamciau kitu mamu patirties, nes pirmas vaikelis ir savos patirties neturiu. as ir mastau ir svarstau ir nepuolu daryti to, kas yra blogai mano vaikui! smile.gif
o kas reiskia kazka darant??? ka Jus turejot omeny???? ax.gif
Puikiai suvokiu viska, bet kiekvieno situacija yra kitokia! 4u.gif
ir nei as atsokomybes bandau nusimest, nei mano darbas nera svarbiau uz VIENINTELI VAIKELI! smile.gif
Nesupratau as Jusu posto... smile.gif
astulkinas, bandysim!! Na, jei ne, tada ziuresim... spresim, ka daryt!!! 4u.gif
kaip sakoma- nera padeties be iseities!!! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorchik: 07 balandžio 2009 - 16:10
O koks užmokestis už šį darželį? Ar dažnos rinkliavos įvairioms reikmėms?
Atsakyti
beje esu girdejus kad nuo liepos men jau darzelis vasarai bus uzdarytas taip kad teks mastyt kur reikes palikt vaikucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(akompanimente @ 2009 04 07, 17:54)
beje esu girdejus kad nuo liepos men jau darzelis vasarai bus uzdarytas taip kad teks mastyt kur reikes palikt vaikucius g.gif

Kokiems tikslams uždaromas? remontui? ir iš kur tokia info, kiek ji tikslinga?
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 04 08, 10:24)
Kokiems tikslams uždaromas? remontui? ir iš kur tokia info, kiek ji tikslinga?

gerai butu kad remontui siaip buvo pirma kalbeta per zinias kad arba darzeliai vasaros metu t y nuo liepos turi susijungti arba jie bus uzdaromi nes nesurenkama kazkokiu lesu kad darzeliai vasaros metu dirbtu. tai esu tiek kolkas girdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(akompanimente @ 2009 04 07, 16:18)
sveika na jei darbas tau svarbiau nei vaikutis tai manau reikejo pamastyt pries kazka darant ir kad tai yra didele atsakomybe kuria bandai nusimest  g.gif

Nu kau koks netaktas! doh.gif Fui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2009 04 08, 12:16)
Nu kau koks netaktas!  doh.gif Fui  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2009 04 08, 13:16)
Nu kau koks netaktas!  doh.gif Fui  blush2.gif

nesikisk kur tau nereik ir pasiziurek i savo taktus
Atsakyti