QUOTE(Eglynas9 @ 2009 09 08, 12:31)
Sveika,
mes irgi ežiukuose lankomės, jau trečia savaitė

Tiesa, pirmąją savaitę dar nepalikinėdavau, būdavom kartu. Paskui kelias dienas buvau palikusi 2-3 valandoms iki pietų, o jau nuo praeito ketvirtadienio ir miegui. Ryte jai vis dar liūdna atsisveikinti, graudintis pradeda dar namuose, bet žaviuosi, kad jau neverkia... viską pati man paaiškina, kas ir kaip bus

Kažkaip džiaugiuos, kad neskubėjau jos palikinėt, o leidau pamažu apsiprasti prie naujos aplinkos ir naujų taisyklių
O auklėtojos išties mielos ir rūpestingos

Nors dabar joms, jaučiu, žiauriai sunkus etapas... šįryt atėjom kiek vėliau, beveik prieš 10, tai grupėje kone visi naujokai verkė

Ir kaip juos visus nuramint ir kiekvieną paguost
Oj kaip smagu, kad ir "Ežiukų" mamos užsuka čia
Kalbėjausi šiandien su Jūsų dukryte, nelabai norėjo pietų valgyt, tai teko saviškį maitinant ir ją pakalbint. Labai liūdna ji buvo.
O aš manau kad nereikia su vaiku taip ilgai būti. Tik pirmom dienom, kad apsiprastų, o vėliau palikt. Nes kitaip vaikas gali suvokt, kad ir mama turi būti šalia. Tada dar sunkiau
Šiandien palikus, auklėtoja pasakojo, ir maniškis graudžiai verkė

gal apie 10 min. Vėliau aprimo, bet tik išgirdęs kito versmą, prisijungdavo jam į kompaniją

Man atėjus, atbėgo irgi susigraudinęs, bet vėliau iš karto drąsiai ėmė pasakoti ką veikė kai mamos nebuvo.
Ryt vėl paliksiu iki pietų, jau sutarėm, kad paliksiu ir vėliau pasiimsiu
Auklėtojoms išties sunku, bet niekur nedingsi, reiks kažkaip tvarkytis