Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(liepaxxx @ 2009 09 06, 12:36)
o kokia ten meskuciuose isgirta aukletoja yra? smile.gif

QUOTE(Spygliux6 @ 2009 06 26, 11:39)
Auklėtoja - Rima. Ar tik čia ne ta svajonių auklėtoja, kuri labai gražiai su vaikais bendrauja? Gal kas žinot?
*

Ta ta biggrin.gif Mano abu vaikai pas ja grupej uzaugo rolleyes.gif
Treciasis jau nepateks-amziaus nepataikem biggrin.gif
Atsakyti
Kad ir kokios geros tos aukletojos, mano mergaite labai nenori eiti i darzeli schmoll.gif
Jau su baime laukiu pirmadinio ryto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliux6 @ 2009 09 06, 21:04)
Kad ir kokios geros tos aukletojos, mano mergaite labai nenori eiti i darzeli schmoll.gif
Jau su baime laukiu pirmadinio ryto blink.gif

Nieko tokio , maniškė senbuvė , ale irgi ryte darže su ašarom didžiausiom , aišku trumpam. O auklėtojos ir šeimininkutė superinės wub.gif
Pripras...nieko nepadarysi , reikia šiek tiek kantrybės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 09 03, 23:58)

Ojaaaazau , o jau komentarai doh.gif
QUOTE(Nattaly @ 2009 09 06, 00:11)
Bet susipažinus su abiem kiškių auklėtojom, pasidarė ramu. Kiškių mamytės susirašom per a.ž.
Sėkmės naujokams.

drinks_cheers.gif
Susirašom mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba

Buvom šiandien kelias valandas "Ežiukuose". Sakyčiau neblogai, tik jaučiu auklėtojai tai labai sunku visus sudabot, paguost... Grupėje tik trys senbuviai, o visi kiti, berods net 8 naujokai doh.gif Sarašiniai 24 doh.gif , lovų tik 16, tai kaip reiks suguldyt visus nežinia g.gif
Žaislų daug, vaikai kaip vaikai, tik kiek šaltoka. Ryt bandysiu palikt iki pietų rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien mūsų antra diena darželyje. Palikau iki pietų. Auklėtojos Rasa ir Jurgita, iš pirmo žvilgsnio mielos moteriškės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2009 09 08, 10:45)
Šiandien mūsų antra diena darželyje. Palikau iki pietų. Auklėtojos Rasa ir Jurgita, iš pirmo žvilgsnio mielos moteriškės smile.gif

Sveika,

mes irgi ežiukuose lankomės, jau trečia savaitė mirksiukas.gif Tiesa, pirmąją savaitę dar nepalikinėdavau, būdavom kartu. Paskui kelias dienas buvau palikusi 2-3 valandoms iki pietų, o jau nuo praeito ketvirtadienio ir miegui. Ryte jai vis dar liūdna atsisveikinti, graudintis pradeda dar namuose, bet žaviuosi, kad jau neverkia... viską pati man paaiškina, kas ir kaip bus wub.gif Kažkaip džiaugiuos, kad neskubėjau jos palikinėt, o leidau pamažu apsiprasti prie naujos aplinkos ir naujų taisyklių rolleyes.gif

O auklėtojos išties mielos ir rūpestingos 4u.gif Nors dabar joms, jaučiu, žiauriai sunkus etapas... šįryt atėjom kiek vėliau, beveik prieš 10, tai grupėje kone visi naujokai verkė unsure.gif Ir kaip juos visus nuramint ir kiekvieną paguost doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2009 09 08, 12:31)
Sveika,

mes irgi ežiukuose lankomės, jau trečia savaitė mirksiukas.gif Tiesa, pirmąją savaitę dar nepalikinėdavau, būdavom kartu. Paskui kelias dienas buvau palikusi 2-3 valandoms iki pietų, o jau nuo praeito ketvirtadienio ir miegui. Ryte jai vis dar liūdna atsisveikinti, graudintis pradeda dar namuose, bet žaviuosi, kad jau neverkia... viską pati man paaiškina, kas ir kaip bus wub.gif Kažkaip džiaugiuos, kad neskubėjau jos palikinėt, o leidau pamažu apsiprasti prie naujos aplinkos ir naujų taisyklių rolleyes.gif

O auklėtojos išties mielos ir rūpestingos 4u.gif Nors dabar joms, jaučiu, žiauriai sunkus etapas... šįryt atėjom kiek vėliau, beveik prieš 10, tai grupėje kone visi naujokai verkė unsure.gif Ir kaip juos visus nuramint ir kiekvieną paguost doh.gif

Oj kaip smagu, kad ir "Ežiukų" mamos užsuka čia thumbup.gif
Kalbėjausi šiandien su Jūsų dukryte, nelabai norėjo pietų valgyt, tai teko saviškį maitinant ir ją pakalbint. Labai liūdna ji buvo.

O aš manau kad nereikia su vaiku taip ilgai būti. Tik pirmom dienom, kad apsiprastų, o vėliau palikt. Nes kitaip vaikas gali suvokt, kad ir mama turi būti šalia. Tada dar sunkiau unsure.gif

Šiandien palikus, auklėtoja pasakojo, ir maniškis graudžiai verkė verysad.gif gal apie 10 min. Vėliau aprimo, bet tik išgirdęs kito versmą, prisijungdavo jam į kompaniją doh.gif Man atėjus, atbėgo irgi susigraudinęs, bet vėliau iš karto drąsiai ėmė pasakoti ką veikė kai mamos nebuvo.
Ryt vėl paliksiu iki pietų, jau sutarėm, kad paliksiu ir vėliau pasiimsiu cool.gif

Auklėtojoms išties sunku, bet niekur nedingsi, reiks kažkaip tvarkytis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 08 rugsėjo 2009 - 15:30
QUOTE(Ramziukė @ 2009 09 08, 16:24)
Oj kaip smagu, kad ir "Ežiukų" mamos užsuka čia thumbup.gif
Kalbėjausi šiandien su Jūsų dukryte, nelabai norėjo pietų valgyt, tai teko saviškį maitinant ir ją pakalbint. Labai liūdna ji buvo.

Ir man smagu - tikiuos, bus progų ir realiai susipažint bigsmile.gif
Vakar kai pasiiminėjau auklėtoja sakė, kad priešpiet jau pervargus buvo nuo visko, įsijautrinus... bet kai pamiegojo, tai radau visai geros nuotaikos smile.gif

QUOTE(Ramziukė @ 2009 09 08, 16:24)
O aš manau kad nereikia su vaiku taip ilgai būti. Tik pirmom dienom, kad apsiprastų, o vėliau palikt. Nes kitaip vaikas gali suvokt, kad ir mama turi būti šalia. Tada dar sunkiau unsure.gif

Matyt, kaip ir daugeliu atvejų - viskas priklauso nuo kiekvieno individualaus vaiko 4u.gif Aš net neabejoju, kad jei būčiau saviškę palikusi vos po dienos-kitos, tai jai būtų tiesiog panika... O dabar turėjo laiko apsižiūrėt, apsiprast naujoj aplinkoj, susipažint su auklėtojom, o kadangi iš anksto ją ruošiau, kai kai ji eis į darželį, aš eisiu į darbą, tai ji per tą laiką kažkaip matyt "suvirškino" ir šitą mintį. Ir kai pagaliau palikau, jai buvo tiesiog liūdna, bet bent jau suprato, kas vyksta...
Ir šiaip, kai pagalvoji, toks gyvenimo pasikeitimas ne kiekvienam suaugusiam lengvai, be streso išgyvenamas, tai vaiką tuo labiau norisi parengti, kad šokas nebūtų toks didelis.

Bet viskas bus gerai rolleyes.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2009 09 09, 17:03)
Ir man smagu - tikiuos, bus progų ir realiai susipažint bigsmile.gif
Vakar kai pasiiminėjau auklėtoja sakė, kad priešpiet jau pervargus buvo nuo visko, įsijautrinus... bet kai pamiegojo, tai radau visai geros nuotaikos smile.gif

Mačiau jus vakar ir užvakar biggrin.gif grupėj buvau smile.gif
Visi ten pervargsta nuo verkšlenimų, bet tikiuos po savaitės, kitos visi apsipras ir bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 11 rugsėjo 2009 - 06:33
QUOTE(Ramziukė @ 2009 09 11, 07:33)
Mačiau jus vakar ir užvakar biggrin.gif grupėj buvau smile.gif
Visi ten pervargsta nuo verkšlenimų, bet tikiuos po savaitės, kitos visi apsipras ir bus gerai.

Aha, buvau pastebėjusi grupėje mamytę bigsmile.gif Tik nepagalvojau, kad ten jūs... blush2.gif Ir jaučiu, kol nepabendravau, tai vis tiek neatpažinčiau gatvėje... karais net gėda, kaip neturiu vaizdinės atminties doh.gif
O kaip jūsiškiui darželis? Kada planuojat palikti jau ir pietų miegui?
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2009 09 11, 09:56)

O kaip jūsiškiui darželis? Kada planuojat palikti jau ir pietų miegui?

biggrin.gif

Tikiuos pavyks susipažint ir "gyvai" smile.gif

maniškis adaptuojasi neblogai. Šiandien paverkė tik 10 min, ir pasitiko jau su šypsena thumbup.gif
Pietų miegui planuoju antradienį palikt.

O Miglutė šiandien jau su šypsena pietavo smile.gif Pakalbinau atėjus, kad valgytų.
Atsakyti