Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

QUOTE(lavaza @ 2007 09 04, 18:54)
Na ir mes jau kruva visokiausiu tyrimu padarem, vieni itarinejo gal sinusito pradzia, vaiku LOR pasake, kad tokios landos - normalu tokio amziaus vaikui  g.gif , dabar pas alergologus gavom siuntima.

Dabar galvoju, kad ir mums tas kosuliukas prasidejo, kai pradejom eit i darzeli, iki to nieko panasaus nebuvo  g.gif

O kokie vaistukai? Neprisiminsi? Mums patare dar isbandyti AERIUS (gal tokie?), bet kol nepadarem visu tyrimu, nenoriu duot, jau pakankamau visokiausiu sirupeliu prisigerem  doh.gif

Žinok tikrai neprisiminsiu.
O kurioje grupėje HATA dirbat mirksiukas.gif
Dar norėjau paklaust kaip darželyje ar šalta, nes maniškiai būna visi rūbai surengti (tie kurios esu palikus perengimui jeigu , ką) ir pėdkelnės buvo apmautos, tai galvoju gal per plonai rengiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2007 09 04, 18:06)
kas del lovyciu tai man paciai sokas buvo kai pasake jog miegamojio nera....brr galvojiu kas su tais vaikais bus g.gif bet nieko..... issiaiskinom o ta svarbiausi a:super tik vienas prasimelis mamytes nepalikineket vaiku naujioku  miegoti pietu jei tik viena diena telanke(aisku jei yra galimybes)tikrai ne del kruvio man jie visi vienodi(savus du pati turiu)tikrai bet tam vaikiukui biski streso buna  nenores eiti daugiau  i darza ir tevai tures problemu.as pati savo jaunele savaite  pratinau (nors nei verke nei ka ).a to visi naujokai antra diena pietu miegot palikti  labai asaras liejio.

O mano kelias dienas ejo tik 2 valandom kartu su mociute. Po to dar savaite jau viena iki pietu miego palikdavom... ir vis vien verkia, iki siol verkia verysad.gif ... nenori eit ir viskas verysad.gif ..... Stresas kiekviena karta... ir jam ir mums ....
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 04, 18:15)
O mano kelias dienas ejo tik 2 valandom kartu su mociute. Po to dar savaite jau viena iki pietu miego palikdavom... ir vis vien verkia, iki siol verkia  verysad.gif ... nenori eit ir viskas  verysad.gif ..... Stresas kiekviena karta... ir jam ir mums ....

maniskiui tas pats.
nors as stengiuosi i viska ziuret filosofiskai. visi ejom ir visi normaliais zmonem isaugom.
tai dabar bandau nesileist i kalbas apie nenoriu i darza, dantis uzkalbineju, iseidama pasakau kur einu (nu tipo i darba, i turgu pirkt pizamos ir pan.) ir kada grisiu. visada primenu, kad as jo nepalieku, o ateinu kai pazadu ateit. kartais koki priza atnesu.
siandien verke tik namie, grupej pasieme seimininke ir dingau is akiu atsisveikinusi.
man rodos mamai darzelis sunkiau nei vaikui gaunasi. nu bent jau man. toks jausmas, kad baigt maitint papu buvo lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2007 09 04, 19:28)
maniskiui tas pats.
nors as stengiuosi i viska ziuret filosofiskai. visi ejom ir visi normaliais zmonem isaugom.
tai dabar bandau nesileist i kalbas apie nenoriu i darza, dantis uzkalbineju, iseidama pasakau kur einu (nu tipo i darba, i turgu pirkt pizamos ir pan.) ir kada grisiu. visada primenu, kad as jo nepalieku, o ateinu kai pazadu ateit. kartais koki priza atnesu.
siandien verke tik namie, grupej pasieme seimininke ir dingau is akiu atsisveikinusi.
man rodos mamai darzelis sunkiau nei vaikui gaunasi. nu bent jau man. toks jausmas, kad baigt maitint papu buvo lengviau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tas pats....
tik kur apie mus, tai as taip ir neejau i darzeli doh.gif , motinai pritruko nervu ir kantrybes ziuret i mano asaras, kancias ir t.d. ir t.p. , nutare, kad darzelis ne man ir as ne jam lotuliukas.gif ... augint padejo mociute ax.gif

man taip graudu, kai pvz. Nedas visa kelia i darzeli asaruoja, ir jau darzelyje, atsisveikinant su manim, stovi suspaudes savo zaisliuka, pro asaras su tokia neviltim (o gal ir priekaistu) sako: Eik, mama, eik i darba... as palauksiu cia... verysad.gif

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Dar noriu paklausti (toks kvailas klausimas blush2.gif ): o su kokiom kelnytem jus vedat vaika i darzeli? T.y. su tom paciom su kuriom buna darzelyje (grupeje), ar ateja i darzeli perrengiat? Turiu omeny, na kaip ir su batais, ateini su vienais, o ten pakeiti i slepetes.
Nes man ryte pakeist nesunku, bet dabar galvoju, jei reikes eit i lauka ir persirengt, tai gal maniskis dar ir nesusitvarkys ax.gif , gal aukletojos nenores perrenginet g.gif
Atsakyti
Hata,kokioj grupei aukletoja esat?
Papildyta:
na tai lavaza gaunasi tavo sunelis visai ne tas ant kurio galvojau. doh.gif Tas tai neverkia,ir vakar buvo darzelyje,o jus kaip supratau sergat...
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 09 04, 20:23)
Hata,kokioj grupei aukletoja esat?
Papildyta:
na tai lavaza gaunasi tavo sunelis visai ne tas ant kurio galvojau. doh.gif Tas tai neverkia,ir vakar buvo darzelyje,o jus kaip supratau sergat...

Kol kas Nedas neserga smile.gif , sirgo dukrele ir po to su ja buvom sanatorijoj, na ir Neda nutarem uz kompanija paimti, kad mums nuotaika praskaidrintu lotuliukas.gif
Be to, jis su mumis i drusku kambari pavaiksciojo, dar ir su nauda:)

O maniskis verkia ryte, kai atvedu ir palieku, o diena sako bangom, kai prisimena, tai paverkia, ar seip zyzia doh.gif , na ir vakare, kai jau tevai pradeda vaikus pasiimti - kur mama? kada ateis? kur mama? jau eina? doh.gif doh.gif .... tas pats per ta pati ...
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 04, 20:57)
Kol kas Nedas neserga  smile.gif , sirgo dukrele ir po to su ja buvom sanatorijoj, na ir Neda nutarem uz kompanija paimti, kad mums nuotaika praskaidrintu  lotuliukas.gif
Be to, jis su mumis i drusku kambari pavaiksciojo, dar ir su nauda:)

O maniskis verkia ryte, kai atvedu ir palieku, o diena sako bangom, kai prisimena, tai paverkia, ar seip zyzia  doh.gif , na ir vakare, kai jau tevai pradeda vaikus pasiimti - kur mama? kada ateis? kur mama? jau eina?  doh.gif  doh.gif .... tas pats per ta pati ...

O tai taviski paima berniukas kazkoks a ne?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 04, 18:48)
Dar noriu paklausti (toks kvailas klausimas  blush2.gif ): o su kokiom kelnytem jus vedat vaika i darzeli? T.y. su tom paciom su kuriom buna darzelyje (grupeje), ar ateja i darzeli perrengiat? Turiu omeny, na kaip ir su batais, ateini su vienais, o ten pakeiti i slepetes.
Nes man ryte pakeist nesunku, bet dabar galvoju, jei reikes eit i lauka ir persirengt, tai gal maniskis dar ir nesusitvarkys  ax.gif , gal aukletojos nenores perrenginet  g.gif

as su treningais vedu. kazkaip su kitokiom kelnytem tai vargas butu man rodos del puodo reikalu.
siaip, ryte aprengiu silciau, nurengia aukletoja, jei mato, kad susiles.
o del lauko, manau reiktu pasakyt, kad laukan aprengtu kazka dar. tikrai nelaiko susalusiu, jei tik spintelej ka nors aprengiamo palieka tevai.

o del ejimo i darzeli. tai man rodos dar ir principingumo reik. issiaiskint situacija tarpusavyje. maniskis vakar zliumbe kaip uz tevyne. siandien visai gerai. bet aiskiai pasakiau, kad zinau, jog jis verkia tik del to, kad bando mane sugraudint. kad jam nera taip blogai. ir aukletoja sake, kad verke vos vos, kai as isejau. o nuo manes nuplese praktiskai.
kita vertus, dabar jau sakem vesim truks plys, nes kai tai vedi, tai nevedi, vaikui neatsiranda to tokio ritualo jausmo. o taip ejimas i darza pasidarys rutina ir viskas stos i savo vezes. cia kaip su mokykla kazkada patiems buvo. pirmos savaites sunkios, o veliau viskas lyg simta metu taip pat.

Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 09 04, 21:08)
O tai taviski paima berniukas kazkoks a ne?

Ne, ne... visada as pati nuvedu ir paimu...

Gal nelabai aiskiai parasiau doh.gif , mes i darzeli rugseji dar nepradejom vaiksciuoti, tiesiog norejau pasakyti, kad nejom ne del to kad sergam ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 04, 21:20)
Ne, ne... visada as pati nuvedu ir paimu...

Gal nelabai aiskiai parasiau  doh.gif , mes i darzeli rugseji dar nepradejom vaiksciuoti, tiesiog norejau pasakyti, kad nejom ne del to kad sergam  ax.gif ..

Tai tada nepazystu tavo berniuko ir nezinau ar jis musu grupei?
Siaip o musu nauja aukletoja esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2007 09 04, 21:12)
kita vertus, dabar jau sakem vesim truks plys, nes kai tai vedi, tai nevedi, vaikui neatsiranda to tokio ritualo jausmo. o taip ejimas i darza pasidarys rutina ir viskas stos i savo vezes. cia kaip su mokykla kazkada patiems buvo. pirmos savaites sunkios, o veliau viskas  lyg simta metu taip pat.

Sutinku, patys vedem net tada, kai vyras turejo savaite atostogu .... bet, kai savaite pavaiksto ir susirges, savaite neina, po to vel tas pats.... nelabai mums iseina laikytis to pastovumo... ar kai vel kosuliukai atsinaujino (be to grupeje buvo gana nemazai vaiku su kosuliais, snargliais - taip aukletoja sake) ir buvo galimybe kartu vaziuot i sanatorija, aisku, protingiausias variantas sitas, o ne bent kokia kaina vaika kiekviena diena vest i darzeli... viskas priklauso nuo situacijos....

Del to ir nerimauju, kad mums taip ir nepavyksta pastoviai eit i ta darzeli , ech unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 09 04, 21:45)
Tai tada nepazystu tavo berniuko ir nezinau ar jis musu grupei?
Siaip o musu nauja aukletoja esu patenkinta thumbup.gif

smile.gif ko gero turetum zinot g.gif , Zirniukuose tikrai buvom ir Tavo Valerija maciau ir ko gero, Gintaved Julija - tokia auksta smulkute mergyte ?
O dabar eisim i 5 grupe, tai jei jus ten, tai vel susimatysim ir susipazinsim smile.gif ax.gif

Puiku, kad aukletoja patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 04 rugsėjo 2007 - 20:53
cia kaskas klause kokiol as grupej seipas ne auklitoja o seiininkele dirbu nes dar vpu pilnai nebaigiau mirksiukas.gif
Atsakyti