Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

QUOTE(lavaza @ 2007 09 14, 14:44)
Mes jau turim visus tyrimu atsakymus, viskas GERAI  thumbup.gif  Nieko neisaugo ir nieko nerasta, tai kad prie to pacio, mamytes galit buti ramios nieko mes neturejom ir jokiu infekciju negalejom atnest i darzeli  4u.gif
O kas buvo, tai nieko mums dorai ir nepaaiskino  blink.gif... , ai, svarbu, kad dabar viskas gerai.

Nuo pirmadienio vel i darzeli, o kaip as noriu tiketi, kad ilgam ...

Gaila tik, kad aukletoja serga  unsure.gif , o gal pirmadieni jau ateis  g.gif ?

agules.
kaip supratau darzelyje Tau patiko, o kaip vaikui  mirksiukas.gif  smile.gif ?

Vaikui pradzioj nelabai, vis i mane isikibes buvo, bet lauke paleido mano ranka ir zaide. Dar nelabai su vaikais bendravo, truputi su Edvinu, dar su keliais berniukais, bet manau ipras ir nebesigedins vaiku ir aukletoju. Kai isejom sako rytoj vel eisim i darzeli smile.gif Noriu tiketi, kad viskas bus gerai ir jam patiks.
Atsakyti
lavaza , ar vedei saviski siandien? As iki pietu palikau, tai taip verke paliekamas,bet sake, kad kai isejau nebeverke. O rytoj turbut nevesiu, nes sloga baisi, net nemaciau ryte doh.gif , MB sake, kad nakti snopavo jau, bet ryte pamirso pasakyti, tai isvedziau nieko nepastebejus.
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2007 09 17, 18:29)
lavaza , ar vedei saviski siandien? As iki pietu palikau, tai taip verke paliekamas,bet sake, kad kai isejau nebeverke. O rytoj turbut nevesiu, nes sloga baisi, net nemaciau ryte  doh.gif  , MB sake, kad nakti snopavo jau, bet ryte pamirso pasakyti, tai isvedziau nieko nepastebejus.

Na dar ne blush2.gif , turejau siandien paskutine diena nedarbingumo, o be to siandien dar pavyko pas alergologa apsilankyti. Tai kad ryt jau visi einam i savo darbus doh.gif
O jus greiciau sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 17, 18:34)
Na dar ne  blush2.gif , turejau siandien paskutine diena nedarbingumo, o be to siandien dar pavyko pas alergologa apsilankyti. Tai kad ryt jau visi einam i savo darbus  doh.gif
O jus greiciau sveikit  4u.gif

Sveiksim aciuks.gif , praeita savaite paskiepijau Dziuga pneumo vakcina, labai rekomenduoja pries darzeli ir siaip daznai sergancius vaikus, nors jis nera is daznai serganciu, bet galvoju pries darza pades ligu namo nenesioti, tai va kaip padejo lotuliukas.gif , nei savaite nepraejo o jau sloga doh.gif nereikejo nei darzelio.
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2007 09 17, 19:57)
Sveiksim  aciuks.gif  , praeita savaite paskiepijau Dziuga pneumo vakcina, labai rekomenduoja pries darzeli ir siaip daznai sergancius vaikus, nors jis nera is daznai serganciu, bet galvoju pries darza pades ligu namo nenesioti, tai va kaip padejo  lotuliukas.gif , nei savaite nepraejo o jau sloga  doh.gif  nereikejo nei darzelio.

O kodel butent Pneumo vakcina, mums visi reklamuoja Ribomunyla g.gif

P.S. kazkaip gal tikrai kartais nukripstam nuo temos: "darzeliai" g.gif , bet is kitos puses, tai gi daug visko kabinas, kai pradedi su tais darzeliais tongue.gif g.gif ...

Gal tikrai susiburiam kur prie bendraminciu 4u.gif mirksiukas.gif , nors man atrodo, kad viska gerai mes rasom, man tai viskas su darzeliu rysasi, bet moderatoriai kazkodel kitaip sako g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 17, 20:51)
O kodel butent Pneumo vakcina, mums visi reklamuoja Ribomunyla  g.gif

P.S. kazkaip gal tikrai kartais nukripstam nuo temos: "darzeliai"  g.gif , bet is kitos puses,  tai gi daug visko kabinas, kai pradedi su tais darzeliais  tongue.gif  g.gif ...

Gal tikrai susiburiam kur prie bendraminciu  4u.gif  mirksiukas.gif , nors man atrodo, kad viska gerai mes rasom, man tai viskas su darzeliu rysasi, bet moderatoriai kazkodel kitaip sako  g.gif

Galim ir prie bendraminciu mirksiukas.gif , bet ir man atrodo, kad cia su darzeliu viskas susije, ar tema turi buti tik apie sienas, aukletojas ir direktore doh.gif Juk vaiku savijauta, emocijos ir kt. darzelyje nemaziau svarbu mirksiukas.gif
O del vakcinos net nezinau, kokia parekomendavo, tokia padarem g.gif nors apie ribomunila vaistai.lt neblogai prirasyta, bet as apie ji tik is Taves isgirdau blush2.gif
O i darza siandien tikrai nevesiu, nes nakti kosejo doh.gif
Atsakyti
Mamytės kviečiu pašnekėti apie vaikučius čia blush2.gif kad mums moderatoriai nepriekaištautų lotuliukas.gif drąsiau, drąsiau thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Aš darželiu šiuo patenkinta, važiuoja į "Lėlių" teatrą, buvo saugaus eismo mokyklėlėje, dažnai būna teatras ir daug labai pasirinkimo iš būrelių.Kolkas viskas super, tikiuosi taip ir liks.Kaip ten su paruošiamukais, gal turit atsiliepimų?Gal kas jau baigę šį darželį gali pasidalint apie būsimų pirmokėlių paruošimą? g.gif
Atsakyti
Maniskis pradejo lankyti "Atzaleles" darzeli.Mes einame i "eziuku" grupe..Na savaite as su juo po valanda pabudavau, valandai palikdavau viena, kad po truputi pratintusi...Visu pirma-jog cia patektume, direktore tiesiai sviesiai pasake suma-1000lt! Sake yra viena vieta grupeje, bet atseit super salygos, aukletojos-pedagogai ir t.t... Taciau su iekviena diena as vis labiau pakraupdavau aukletoju elgesiu su vaiuciais..Vos tik ieidavau i grupe su saviskiu, visi mazieji mane apsupdavo, vadino mamyte..o aukletoju jie bijo...yra tokia mazyle Marija, kuri istysai verkia, bet i ja niekas nekreipia demesio...Aukletojos saltos, tampo vaikus, kai eina i lauka-liepia patiems apsirengti..tie vaikai su ne ant tos kojos batukais islekdavo, pusiau apsirenge..pas mane ateidavo paprasyti, kad kelnytes uzdeciau ar pirstinytes..Tai neisivaizduoju aip su jais elgiamasi, ai nera pasalinio zmogaus-t.y. manes...nebenoriu traumuoti savo vaiko leisdama i sia grupe..Eisiu pirmadieno sneketis su direktore..Gal kas galite patarti kur tikrai yra geros salygos vaikuciams?Svarbiausia aukletojos kad butu dirbancios is pasaukimo, o ne tik del atlyginimo..Gyvenu Antakalnyje, Zolyno gatveje..
Atsakyti
QUOTE(Gintare241 @ 2007 10 26, 16:01)
Maniskis pradejo lankyti "Atzaleles" darzeli.Mes einame i "eziuku" grupe..Na savaite as su juo po valanda pabudavau, valandai palikdavau viena, kad po truputi pratintusi...Visu pirma-jog cia patektume, direktore tiesiai sviesiai pasake suma-1000lt! Sake yra viena vieta grupeje, bet atseit super salygos, aukletojos-pedagogai ir t.t... Taciau su iekviena diena as vis labiau pakraupdavau aukletoju elgesiu su vaiuciais..Vos tik ieidavau i grupe su saviskiu, visi mazieji mane apsupdavo, vadino mamyte..o aukletoju jie bijo...yra tokia mazyle Marija, kuri istysai verkia, bet i ja niekas nekreipia demesio...Aukletojos saltos, tampo vaikus, kai eina i lauka-liepia patiems apsirengti..tie vaikai su ne ant tos kojos batukais islekdavo, pusiau apsirenge..pas mane ateidavo paprasyti, kad kelnytes uzdeciau ar pirstinytes..Tai neisivaizduoju aip su jais elgiamasi, ai nera pasalinio zmogaus-t.y. manes...nebenoriu traumuoti savo vaiko leisdama i sia grupe..Eisiu pirmadieno sneketis su direktore..Gal kas galite patarti kur tikrai yra geros salygos vaikuciams?Svarbiausia aukletojos kad butu dirbancios is pasaukimo, o ne tik del atlyginimo..Gyvenu Antakalnyje, Zolyno gatveje..

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

O kokia grupe? T.y. grupes numeris? Labai panasaus elgesio sulaukem atejus pirma karta, kai paskyre i kita grupe.... aukletojos pasirode labai saltos ir abejingos..... Tikrai nevesciau vaiko tenai... jau pradejau ieskoti kitu variantu.... bet atsirado vieta zirniukuose, o dabar esam drugeliuose, bet vaikuciu 23 doh.gif ir beveik visi lanko doh.gif ... ir zirniuku ir drugeliu aukletojos man patinka

O aukletojos is pasaukimo g.gif ..... Gal daugiau sansu rasti geresniu salygu privaciuose darzeliuose (jei leidzia pinigine) , arba aukle .... g.gif Sunku ir ka patarti

P.S. Gal tai ta komercine grupe g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 10 26, 18:42)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

O kokia grupe? T.y. grupes numeris?  Labai panasaus elgesio sulaukem atejus pirma karta, kai paskyre i kita grupe.... aukletojos  pasirode labai saltos ir abejingos..... Tikrai nevesciau vaiko tenai... jau pradejau ieskoti kitu variantu.... bet atsirado vieta zirniukuose, o dabar esam drugeliuose, bet vaikuciu 23  doh.gif  ir beveik visi lanko  doh.gif ... ir zirniuku ir drugeliu aukletojos man patinka

O aukletojos  is pasaukimo  g.gif  ..... Gal daugiau sansu rasti geresniu salygu privaciuose darzeliuose (jei leidzia pinigine) , arba aukle .... g.gif  Sunku ir ka patarti

P.S. Gal tai ta komercine grupe  g.gif ???

Man toks jausmas kad "ežiukai" ir yra ta komercinė kur maniškė eina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2007 10 03, 18:59)
4u.gif Aš darželiu šiuo patenkinta, važiuoja į "Lėlių" teatrą, buvo saugaus eismo mokyklėlėje, dažnai būna teatras ir daug labai pasirinkimo iš būrelių.Kolkas viskas super, tikiuosi taip ir liks.Kaip ten su paruošiamukais, gal turit atsiliepimų?Gal kas jau baigę šį darželį gali pasidalint apie būsimų pirmokėlių paruošimą? g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif vedu abu vaikinus į šį darželį ir esu laaaaaaaaabai patenkinta mirksiukas.gif
Ypač Meškiukų gr. pagr. auklėtoja Daiva good.gif ir šeimininkė ok.gif
apie kito vaiko auklėtojas be nuomonės nail.gif
Kas nepatinka g.gif tėveliai, kurie veda sergančius vaikus schmoll.gif
Atsakyti