Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

QUOTE(lilijal @ 2007 09 18, 16:58)
Mamytės kviečiu pašnekėti apie vaikučius čia  blush2.gif  kad mums moderatoriai nepriekaištautų  lotuliukas.gif drąsiau, drąsiau  thumbup.gif

mamytės, kurių vaikai lanko "Atžalėles" apie visus rūpesčius šneka šioje tėmelėje, kviečiu visas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 10 26, 17:42)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

O kokia grupe? T.y. grupes numeris?  Labai panasaus elgesio sulaukem atejus pirma karta, kai paskyre i kita grupe.... aukletojos  pasirode labai saltos ir abejingos..... Tikrai nevesciau vaiko tenai... jau pradejau ieskoti kitu variantu.... bet atsirado vieta zirniukuose, o dabar esam drugeliuose, bet vaikuciu 23  doh.gif  ir beveik visi lanko  doh.gif ... ir zirniuku ir drugeliu aukletojos man patinka

O aukletojos  is pasaukimo  g.gif  ..... Gal daugiau sansu rasti geresniu salygu privaciuose darzeliuose (jei leidzia pinigine) , arba aukle .... g.gif  Sunku ir ka patarti

P.S. Gal tai ta komercine grupe  g.gif ???

Na tai yra pirma "eziuku" grupe. Nebezinau ka man ir daryti dabar... Bandysiu eiti pirmadieni pas direktore ir sneketis..na nepatinka man tos auletojos ir viskas..kaip jos elgiasi su vaikais ir pan.. bent jau tiek kiek maciau..idomu kaip jos elgiasi kai pasalinio zmogaus salia nera..Nes jos nelabai norejo, jog as buciau grupeje, vis kalbino palikti viena suneli grupeje-atseit taip greiciau pripras..
Atsakyti
QUOTE(Gintare241 @ 2007 10 27, 16:28)
Na tai yra pirma "eziuku" grupe. Nebezinau ka man ir daryti dabar... Bandysiu eiti pirmadieni pas direktore ir sneketis..na nepatinka man tos auletojos ir viskas..kaip jos elgiasi su vaikais ir pan.. bent jau tiek kiek maciau..idomu kaip jos elgiasi kai pasalinio zmogaus salia nera..Nes jos nelabai norejo, jog as buciau grupeje, vis kalbino palikti viena suneli grupeje-atseit taip greiciau pripras..

o kas negerai su Eziukais?
mano zdraica lanko. mes patenkinti.
o kas nepatinka aukletojose?
butu idomu ir kitu mamu poziciju. nes tai musiskis namie atraportuoja, kad labiau myli Dalia.
Papildyta:
QUOTE(gintaved @ 2007 10 26, 16:58)
Man toks jausmas kad "ežiukai" ir yra ta komercinė kur maniškė eina blink.gif

nu tas komerciskusmas tai kaip cia pasakius. kiek supratau, sprendimas rinkti po tuos 50 lt yra priimtas visu tevu bendrai. kadangi susirinkima praleidom, tai del sito gimcytis negaliu.
o kita vertus, sutikciau moket ir daugiau, nes reikia pripazint, bendram darzelio kontekste grupe tikrai irengta gerai ir priemones vaikai turi reikalingas.
Atsakyti
biggrin.gif Renka pinigus kiekvienam darželį, vieni mažiau kiti daugiau, kai pas mus buvo susirinkimas tai pasiūliau į mėnesį duot po 10lt, kas nori duoda už pusmetį, kas nori už visus metus, išeina 120lt, likau nesuprasta, rinko po 50lt, bet kai nuvažiavome nupirkti žaislų, tai patikėkite manim nors ir su nuolaida, išleidau 200lt, čia tik mokomoji programa, o kur dar kokios lėlės, ar mašinos berniukams.ilgai neištempsime, dar ir bendro popieriaus reiktų nupirkti, piešimui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2007 10 28, 19:40)
o kas negerai su Eziukais?
mano zdraica lanko. mes patenkinti.
o kas nepatinka aukletojose?
butu idomu ir kitu mamu poziciju. nes tai musiskis namie atraportuoja, kad labiau myli Dalia.
Papildyta:

nu tas komerciskusmas tai kaip cia pasakius. kiek supratau, sprendimas rinkti po tuos 50 lt yra priimtas visu tevu bendrai. kadangi susirinkima praleidom, tai del sito gimcytis negaliu.
o kita vertus, sutikciau moket ir daugiau, nes reikia pripazint, bendram darzelio kontekste grupe tikrai irengta gerai ir priemones vaikai turi reikalingas.

Na nezinau... Man tiesiog nepatiko abejingumas verkiantiems mazyliams... g.gif
Gal as per jautriai reaguoju, taciau sunaus nenoriu leisti i sia grupe...
Beja, vakar buvau pas direktore, tai ji sake galiu susizinoti ir issisrinkti kokia noriu grupe.. gal turite kas patarimu, kokioje grupeje labai geros aukletojos, demesingos, svelnios? Mano vaikas yra labai jautrus, todel jam viso to reikia... Sunui 3m.
Atsakyti
4u.gif Na štai nutariau ir aš parašyti apie kai ką blogo šitam darželį.Direktorė - tai žmogus kuris vardan gero darželio vardo piršto negali pakrutinti, tai už ją atlieka auklėtojos.Užtenka kad nuspręst apie ją pažiūrėt į darželio teritorija,kurioje jau 10-metų nieko nejuda į priekį,Mūsų paklausta kodėl niekas nieko nedaro ji tik atsakė, kad mažai pinigų.Daug kas pasiūlė padaryti ir sutvarkyti aikšteles ne už tokius didelius pinigus, ir žaliavos ne tokios brangios,ji mums tik atsakė, kad organizuokit.
Tai palaukit ponia direktore, organizuoti turėtumėte jus, bent jau skelbimą pakabinti apie ruošiamą talka, toliau agituotų auklėtojos,ji tik atsakė, aš leidžiu agituokit.Štai toks bjaurus požiūris mūsų darželio direktorės, na jei tokia valdžia dar stebiuosi kodėl rankos nenusvyra auklėtojom.Jos organizuoja keliones į bibliotekas, į mokyklas, bendradarbiauja ir su poliklinikom kur kabo mūsų darželio piešinėliai, etnografijos centru ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hilin: 07 sausio 2008 - 17:05
QUOTE(hilin @ 2008 01 07, 17:05)
4u.gif Na štai nutariau ir aš parašyti apie kai ką blogo šitam darželį.Direktorė - tai žmogus kuris vardan gero darželio vardo piršto negali pakrutinti, tai už ją atlieka auklėtojos.Užtenka kad nuspręst apie ją pažiūrėt į darželio teritorija,kurioje jau 10-metų nieko nejuda į priekį,Mūsų paklausta kodėl niekas nieko nedaro ji tik atsakė, kad mažai pinigų.Daug kas pasiūlė padaryti ir sutvarkyti aikšteles ne už tokius didelius pinigus, ir žaliavos ne tokios brangios,ji mums tik atsakė, kad organizuokit.
Tai palaukit ponia direktore, organizuoti turėtumėte jus, bent jau skelbimą pakabinti apie ruošiamą talka, toliau agituotų auklėtojos,ji tik atsakė, aš leidžiu agituokit.Štai toks bjaurus požiūris mūsų darželio direktorės, na jei tokia valdžia dar stebiuosi kodėl rankos nenusvyra auklėtojom.Jos organizuoja keliones į bibliotekas, į mokyklas, bendradarbiauja ir su poliklinikom kur kabo mūsų darželio piešinėliai, etnografijos centru ir t.t.

del direktores pritariu. jos reikalas organizuot.
nes teritorija tikrai pobaise. o gal imames pacios mamos iniciatyvos. kas pinigais, kas darbu.
Atsakyti
4u.gif kiti darželiai kiek aš jų mačiau daro net iš tokių medžiagų vaikams pramogas, kurios kainuoja minimaliai.Kaip pavyzdį galiu pateikti padangas įvairių dydžių.Jas įkasa nudažo, padaro lenktyninius takelius, kainuoja dažai ir darbas, padangų tikrai nesunku gauti, bet kai nieks neprašo ir neorganizuoja tai šnipštas išeina. schmoll.gif
Girdėjau kad praitais lyg tai metais, tėveliai norėjo padaryti sportinę aikštelę tokio tipo, suvežė padangas teliko organizuoti talką, ir ką Jūs manot, padangos kažkur pradingo!!!!! Matyt kažkam jos labai nepatiko.Kiti darželiai iš nieko padaro bent kažką vaikučiams o čia, trūksta žodžių. g.gif Kokia aplinka, tokia ir vedėjos nuomonė. doh.gif
Gaila kad į šitą forumą mažai kas užsuka iš lankančiųjų šį darželį, manyčiau būtų įmanoma padaryti tą talką atėjus pavasariui.Kiek žinau jau pervesti pinigėliai į darželį 2proc., už kuriuos galėtume paprašyt ponios vedėjos prisidėti prie žaliavų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2008 01 10, 15:24)
Gaila kad į šitą forumą mažai kas užsuka iš lankančiųjų šį darželį, manyčiau būtų įmanoma padaryti tą talką atėjus pavasariui.

blush2.gif 4u.gif nu šiek tiek mamyčių ir čia bendrauja ir pritaria tokiai pat muomonei, taigi kviečiu ax.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū už atsiliepimą, tikrai būčiau Jūsų nesuradus. blush2.gif
Aš matot į ne tą bendraamžių tarpą paklūvau, tai mano nuomonė tik tokia, nors vaikučiai mūsų paskutiniai metai čia lanko, bet visgi kiek žinau, tai prisidėtu ir jie thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2008 02 11, 23:43)

g.gif prisidėtų, taip supratau? thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti