Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai nėščioms

Vat vieningos gydytoju nuomones nera. As literaturoje skaiciau kad grieztai negalima, o net kelios medikes sake net butina:) todel tikiu savo gydytoja ir geriu. Bet vat dar idomumas: mano draugei gydytoja neskyre vitaminu, nes tipo manoma pagal naujausius tyrimus, kad sukelia alergija gimusiems vaikams??? blink.gif O man gydytoja skyre gerti. Nu nzn, nesmagu kai zmogus pasimeti ir nerandi bent panasios nuomones. Ir ka daryt tada. Ant "muskes" tiki tuo ar anuo ax.gif Ne medikes gi g.gif
Atsakyti
Žuvų taukus vartojau prieš nėštumą. Dabar jau nebe schmoll.gif
Atsakyti
Mamikes ,o jums kartais neatrodo, kad mes nuomoniu aukos? Ir kaip bandomi triuseliai musu mazyliai?
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 02 26, 17:56)
Mamikes ,o jums kartais neatrodo, kad mes nuomoniu aukos? Ir kaip bandomi triuseliai musu mazyliai?

Kiekvienas turi filtruot informacija...bet žuvų taukų negėriau... schmoll.gif
Atsakyti
as irgi daug galvoju atie tuos zuvies taukus. Ne del vitamino D, o del omega3 rugsciu. Noretusi, kad leliui viskas butu gerai, bet taip pat manau, kad kas per daug, tas nesveika. Juk mums daro kraujo tyrimus, ir jei ko reiktu, ta gyd. papildomai ir paskirtu. Juk tam ir daro issamius krayjo tyrimus...
Atsakyti
su pirmu kai laukiausi tai negeriau,bet dabar jei gydytoja patartu tai gerciau,nes vistik ja pasitikiu,nors nuomoniu yra visokiu smile.gif
Atsakyti
gyd. man rekomendavo gerti omega 3 su zuvu taukais miollers firmos, sake padeda vystytis vaikiuko smegenims, gerti 9ta menesi ir pirmus du zindymo menesius
Atsakyti
Sveikos mamytės,
man ginė irgi paskyrė gerti žuvų taukus, bet patarė ieškoti, kad būtų "gamtos namų" gamybos (tipo natūralesni), bet mano kraujas blogas doh.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Vis dar man keista kai pamatau kaip visi žmonės aplink tiki tik gydytojais doh.gif O tie vargšiukai gydytojukai juk irgi milžinišku farmacijos kompanijų aukos.Tam tikrų firmų atstovai-vadybininkai dirba savo darbą - aktyviai reklamuoja tuos sintetinius vitaminus arba vaistus,kurie turi šalutinį poveikį.Nenoriu per daug išsiplėsti pasakodama kodel taip yra-visi tą puikiai suprantame g.gif
Mamytės domėkitės kuo daugiau natūraliais produktais,ir būtinai jau išbandytais šimtmečių.
O žuvų taukus gerti nėščioms yra būtina,nes žuvyje yra daug neprisotintųjų riebiūjų rūgščių,kurios priskiriamos prie ''gerųjų'' riebalų.
žuvų taukai,jeigu jie pagaminti iš lašišų raumenų,kurios gyveno neužterštuose vandenyse -pagerina smegenų veiklą, smegenų ir akių vystymąsi.Jie būtini,kad teisingai vystytųsi kūdikėlio nervų sistema. Jeigu riebiųjų rūgščių trūksta gali būti vaikeliui sunku susikoncentruoti ,įsiminti.
Jeigu norite daugiau info,maloniai prašau rašykite į a ž 4u.gif
Atsakyti
Aš , kad nepadauginčiau D vitamino geriu pakaitomis : vieną dieną "Lysi" žuvų taukus, kitą dieną -Ca-Mg-Zn (ten plius dar mažom raidelėm parašytas vit. D), paskui vėl taukus, pakui-vit., paskui taukus ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
As tai geriu miollers zuvu taukus nescioms pipirmetes skonio, thumbup.gif ir tikrai nemanau kad tai gali buti kazkas blogai g.gif
Atsakyti
Man mano gine irgi liepė gerti žuvų taukus, nes jie vertingi savo riebiosiomis rūgštimis, ypač jei nestuke.gif per mažas svoris. Beje, pirmame neštumo trimestre rekomenduojama geriau gerti žuvų taukus ir folio rūgštį, vengti tų sintetinių vitaminų.
Atsakyti