QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 26, 22:37)
O kas ten per medinukai?- Gal tu turėjai minty šiaudinius?- Aš pernai prisipirkau įvairių -didelių ir mažų -šiaudinių žvaigždžių
Tai pasidarė įdomu, ar tu turi minty medinius, ar šiaudinius...
gaila, kad mūsų fotoaparatas turputį ne kondicijoj, bet va tokie panašūs

žinoma, pas mus tik šaka, ant labai didelės eglės, tuo labiau trijų metrų nelabai gal atrodytų gražiai, ta prasme- jokio efekto nebūtų

bet norėčiau nusipirkti tokių didesnių žaisliukų, bet nerandu, tai tik užpraeitais metais, atrodo, Maximoje papirkau dvi dėžutes tokių, ir tai tik Kaune, pas mus Klaipėdoje nebuvo

ir labai džiaugiuosi...tų šiaudinių žvaigždžių ir žmogeliukų ir aš turiu

dar turiu uošvienės darytus šiaudinius sodus, kuriuos truputį pakoregavus, labai gražiai gaunasi žaisliukai eglutei
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 06:30)
Saldziai???

Ar esi macius saldziasias amerikieciu egles...??? Kazkaip ne vietoje tavo stereotipai

Tikrai nepastebejau, kad Amerikoj jos butu puosiamos vienu "saldziu" stiliumi... Visi puosia skirtingai...
Su SVENTEM visas

ačiū, ir Jūsų gražią šeimą su šventėmis
Betgi tu ir pikta

juk rašiau, kad nieko blogo nenorėjau pasakyti, mano nusistebėjimas buvo išreišktas todėl, kad pagal eglutes, lengva pasakyti, kur daugmaž gyvena žmogus

ir tikrai neturėjau omeny, kad visi puošia vienu stiliumi. Man atrodo, kad tu įsižeidei todėl, kad pati mąstei galvojai, kaip čia originaliai papuošus, o atėjo teta Ankstikėlė ir pasakė, kad visi USA puošia vienodai. Nenorėjau to pasakyti, tik vistiek....USA kaip regipnas, žemynas, kaip čia bepavadinus turi savo bendrą eglių puošimo bruožą

esu nemažai keliavusi, teko po daug ambasadų lankytis, tai toks mano pastebėjimas

Va tokie mūsų žaisliukai