QUOTE(Makalius @ 2007 12 27, 16:27)
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 12 27, 11:29)
Betgi tu ir pikta 
Man atrodo, kad tu įsižeidei todėl, kad pati mąstei galvojai, kaip čia originaliai papuošus, o atėjo teta Ankstikėlė ir pasakė, kad visi USA puošia vienodai.
Man atrodo, kad tu įsižeidei todėl, kad pati mąstei galvojai, kaip čia originaliai papuošus, o atėjo teta Ankstikėlė ir pasakė, kad visi USA puošia vienodai.
Tikrai nepiktai parasiau
Neisizeidziau
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 16:49)
Tikrai nepiktai parasiau
Cia turbut kokiu tonu pati perskaitei, taip ir pasirode
Neisizeidziau
ir net nemaniau, kad mano egle originaliai papuosta
Pati puosiau ir zinojau, kad puosiu tradiciskai...kas liecia spalvas ir zaisliukus ir kad ne mano viena puosta tam stiliuj. Todel nesugalvok savo teoriju

Neisizeidziau
na paskaicius,taigi parasei,kad puosei tradiciskai,o kur gyveni,ten ir tendencijos tradiciskumo,juk nereikia isiszeisti,egle fantastiska,tikrai tik is karto kitokia nei pas mus tarkim LT.
QUOTE(Invincible @ 2007 12 27, 12:30)
O man tenai dovana buvo
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 27, 18:19)
na paskaicius,taigi parasei,kad puosei tradiciskai,o kur gyveni,ten ir tendencijos tradiciskumo,juk nereikia isiszeisti,egle fantastiska,tikrai tik is karto kitokia nei pas mus tarkim LT.
Nors posta rasei ne man,tik issakiau savo nuomone 
As juk sakau, kad neisizeidziau
O cia musu eglute
tik vat saldainiukai jau prarinkti
Californiagirl, nėra čia ko Tau teisintis - Tavo eglutė atitinka geriausias klasikinio puošimo tradicijas - ir visai, manau, nesvarbu, kur gyveni, jei turi skonį ir stiliaus pajautimą (o tai akivaizdu), visur Tavo eglutė išsiskirs iš bendros masės
Esmė ne žaisluose, ir ne eglutėje - svarbu, kaip viskas dera tarpusavy ir harmoningai įsilieja į aplinką
O ir nuotraukos puikios
o aš įkvėpta Lateroido šnd nepagailėjau 50 litų ir dorado 6 žaisliukus nusipirkau
ir kitąmet vėl nusipirksiu. nes maksimkoj 24 žaisliukus už 7 litus nusipirkau, tai praktiškai išmest su visa šaka reiks išmesti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 27, 20:33)
Californiagirl, nėra čia ko Tau teisintis - Tavo eglutė atitinka geriausias klasikinio puošimo tradicijas - ir visai, manau, nesvarbu, kur gyveni, jei turi skonį ir stiliaus pajautimą (o tai akivaizdu), visur Tavo eglutė išsiskirs iš bendros masės
Esmė ne žaisluose, ir ne eglutėje - svarbu, kaip viskas dera tarpusavy ir harmoningai įsilieja į aplinką
O ir nuotraukos puikios 
nei kas čia puola, nei kas čia turi teisintis
aš pasakiau savo nuomonę, niekas ir nesakė, kad eglutė negraži
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 12 27, 21:35)
va šita tai nereali
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 27, 20:33)
O ir nuotraukos puikios 
Nesiteisinu
Parodau musu draugu(lietuviu

Ir imetu musiske salia...paprastute....bent jau man iki tokio saldumo toli

todel kiek nustebino palyginimas