Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

QUOTE(riesutukas @ 2011 04 05, 18:45)
manau apie kiekviena darzeli gali taip parasyti, tik ne visi uzkliuna smile.gif jei jau tikrina, tai ras 100 blogybiu, kiekvienas trupinys pasidaro kaip kalnas problemu smile.gif
mano vaikas lanko sita darzeli. valgo kuo puikiausiai ir nesiskundzia, kad truksta. namie tarp kitko nevalgo lotuliukas.gif jei iskepu blynu, tai sako, kad darzelyje storesni, jei zuvies kotleta, tai padazas ne toks lotuliukas.gif o pabandyk pasiimti pries vakariene - VERKIA, kad negali pavalgyti doh.gif

niekada nekreipiu demesio i tokias rasliavas, nes tikiu tik tuo ka matau smile.gif

PRITARIU thumbup.gif , o visokiom rasliavom ir skundais uzsiima tie, kurie daugiau gyvenime neturi didesniu problemu, arba tiesiog, darbe turi per daug laisvo laiko 4u.gif . man svarbiausia, kad mano vaikai cia jauciasi puikiai ir ne visada i namus nori eiti 4u.gif Aukletojos (tiek dukros, tiek ir sunaus), geros, rupestingos ir mylincios vaikus, o ir lavinimu tikrai uzsiima. Tai man ir svarbiausia.
O jeigu, kazkas iesko priekabiu, tai turiu patarima, tiesiog arba samdykites aukle, arba eikit i privatu darzeli ir mokekite po 1000 lt. i menesi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nioliux: 17 gegužės 2011 - 17:22
QUOTE(Mamusik @ 2011 02 22, 20:09)
Taip, butinas siuntimas is PPT.

Tuose grupese dirba, is tikruju, patirusios aukletojos ir logopedes, kurios moka ne tik dirbti su vaikais, bet ir juos sudomint. Ant kiek mano vaikas yra tinginys, ant tiek pas jas dirbo kaip bitute. Apie personala dirbanti siuose grupese galiu pasakyti tik gera.

O pas kurias aukletojas lanket? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2011 05 28, 23:54)
O pas kurias aukletojas lanket?  4u.gif

Pas Rita ir Rasa.
Atsakyti
gal čia yra mamyčių, kurių vaikučiai eis šiemet į "smalsučių" grupę? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
...Negaliu nepasigirti, kaip siaubingai esu patenkinta auklėtoja Renata
Buvau patenkinta jos profesiškumu, kai ji dirbo, nors ir labai retai , su mano didžiuoju vaiku, bet kaip ji šiandien valdė būrį naujokų ir dvigubai didesnį būrį tėvų (tėvai juk t.p. dideli vaikai blush2.gif ) - tiesiog džiaugiuosi,kad mano mažasis gavo būtent ją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AŪRI @ 2011 09 01, 15:01)
...Negaliu nepasigirti, kaip siaubingai esu patenkinta auklėtoja Renata
Buvau patenkinta jos profesiškumu, kai ji dirbo, nors ir labai retai , su mano didžiuoju vaiku, bet kaip ji šiandien valdė  būrį naujokų ir dvigubai didesnį būrį tėvų (tėvai juk t.p. dideli vaikai  blush2.gif ) - tiesiog džiaugiuosi,kad mano mažasis gavo būtent ją ax.gif

o i kokia grupe einat? g.gif maziukas kokio amziaus? smile.gif
Atsakyti
Renata yra boruziuku aukletoja smile.gif
mes sita grupe ir lankysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 09 01, 16:43)
Renata yra boruziuku aukletoja smile.gif
mes sita grupe ir lankysim  4u.gif

o gimimo metai vaikucio? nes mes pradedam lankyti
kodelciukus, berods pas Audrone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riesutukas @ 2011 09 01, 23:14)
o gimimo metai vaikucio? nes mes pradedam lankyti
kodelciukus, berods pas Audrone smile.gif

mes preitais metais ejom pas Audrone ir Neringa Kodelciukuose ir buvom tie metinukai kuriuos iskele i Boruziukus pas Renata. kai rugpjuti kalbejau su Audrone sake Kodelciukai ir Boruziukai dalinsis Neringa smile.gif
tai kaip suprantu turetu Kodelciukuose but 2008 gimimo pipirai, g.gif nes mano mergina 2009 gimimo

Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 09 02, 00:18)
mes preitais metais ejom pas Audrone ir Neringa Kodelciukuose ir buvom tie metinukai kuriuos iskele i Boruziukus pas Renata. kai rugpjuti kalbejau su Audrone sake Kodelciukai ir Boruziukai dalinsis Neringa smile.gif
tai kaip suprantu turetu Kodelciukuose but 2008 gimimo pipirai,  g.gif nes mano mergina 2009 gimimo

jo, mes 2008. Neringa pazystam is dickio, Audrone siek tiek irgi, bet Renatos niekada negirdejom g.gif baisu vesti vaika i darzeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riesutukas @ 2011 09 02, 10:56)
jo, mes 2008. Neringa pazystam is dickio, Audrone siek tiek irgi, bet Renatos niekada negirdejom g.gif baisu vesti vaika i darzeli lotuliukas.gif

o ko baisu? juk aukletojos vaikui galvos tikrai nenukas. o tuo labiau Audrone, nerealaus gerumo aukletoja. o jums Renata gi nepriklauso ji juk boruziuku aukletoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 09 02, 09:59)
o ko baisu? juk aukletojos vaikui galvos tikrai nenukas. o tuo labiau Audrone, nerealaus gerumo aukletoja. o jums Renata gi nepriklauso ji juk boruziuku aukletoja  g.gif

baisu, kad neatgrasytu nuo darzelio, jei aukletoja nekokia smile.gif jo mums nepriklauso, siaip domiuosi, kuri geriausia smile.gif
Atsakyti