Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

QUOTE(riesutukas @ 2011 09 02, 11:03)
baisu, kad neatgrasytu nuo darzelio, jei aukletoja nekokia smile.gif jo mums nepriklauso, siaip domiuosi, kuri geriausia smile.gif

geriausia aukletoja yra mama.
o aukletoju kaip ir zmoniu visokiu yra visokiu reikia - jums gal jos bus blogos kitam aukso vertes. nelygu su kokiom nuostatom isleidziat vaika i darzeli.
siaip Audrone tikrai nuostabus, siltas, geras zmogus wub.gif labai nuliudome kai suzinojom jog mus iskele verysad.gif
Atsakyti
gal žinot kada baigs grupes remontuot ir vaikučius perkels į jų grupes?
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2011 09 13, 17:37)
gal žinot kada baigs grupes remontuot ir vaikučius perkels į jų grupes?

o tai ką dar neiškėlė? blink.gif
kad vis nuo kiekvieno pirmadienio žada
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(AŪRI @ 2011 09 13, 21:08)
o tai ką dar neiškėlė?  blink.gif
kad vis nuo kiekvieno pirmadienio žada

ir panašu, kad vis dar neaišku?.. g.gif taip dukrytė nori į darželį/lopšelį eit
Atsakyti
Girdėjom reikia į darželį kiekvieną mėnesį susimokėjus nešti apmokėtus kvitukus (pavedimo kopijas ar pan.) o neatnešus ar nesumokėjus iki 20 dienos nepriims į darželį blink.gif Čia mes nesenai lankom, turbūt kažką ne taip supratom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalina2 @ 2011 09 26, 00:24)
Girdėjom reikia į darželį kiekvieną mėnesį susimokėjus nešti apmokėtus kvitukus (pavedimo kopijas ar pan.) o neatnešus ar nesumokėjus iki 20 dienos nepriims į darželį  blink.gif Čia mes nesenai lankom, turbūt kažką ne taip supratom... g.gif

taip, mums irgi taip sakė, bet kažkaip manau, kad labai griežtai tai nebus taikoma.. g.gif nebent labai piknaudžiaujantiems.. g.gif juolab, kad susimokėjimui lieka vos kelios dienos (nuo sąskaitos gavimo).
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 09 26, 01:43)
taip, mums irgi taip sakė, bet kažkaip manau, kad labai griežtai tai nebus taikoma..  g.gif nebent labai piknaudžiaujantiems..  g.gif  juolab, kad susimokėjimui lieka vos kelios dienos (nuo sąskaitos gavimo).

suprantu, kas nemoka gal ir gali nepriimti, bet spausdinti kiekvieną kartą pavedimą ir nešti doh.gif sumoku internetu, o jei pas mane printerio nėra, kur man spausdinti ... nepriimti dėl kažkokio popierėlio doh.gif nesamonė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalina2 @ 2011 09 26, 08:48)
suprantu, kas nemoka gal ir gali nepriimti, bet spausdinti kiekvieną kartą pavedimą ir nešti  doh.gif sumoku internetu, o jei pas mane printerio nėra, kur man spausdinti ... nepriimti dėl kažkokio popierėlio  doh.gif  nesamonė  schmoll.gif

nu jau dėl popieriaus nesijaudinkit, patikės ir žodžiu, jei bus sumokėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalina2 @ 2011 09 26, 09:48)
suprantu, kas nemoka gal ir gali nepriimti, bet spausdinti kiekvieną kartą pavedimą ir nešti  doh.gif sumoku internetu, o jei pas mane printerio nėra, kur man spausdinti ... nepriimti dėl kažkokio popierėlio  doh.gif  nesamonė  schmoll.gif

Jeigu saziningai zmogus moka, neturi skolu, tai ir nelabai popieriuku reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2011 09 26, 13:57)
Jeigu saziningai zmogus moka, neturi skolu, tai ir nelabai popieriuku reikalauja.

drinks_cheers.gif priklauso dar ir nuo aukletoju
Atsakyti
Sveikos, ieskau boruziuku mamyciu ax.gif
kiek zinau vakar buvo susirinkimas, labai norejau dalyvauti bet per velai buvome perspeti, tad butu malonu jai kas painformuotu apie ka buvo kalbeta, kiek pinigu nugrezta ir ttt.. gal koki groupsa planuojama sukurt?
lauksiu susirinkimo rezultatu gal i AZ ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2011 09 29, 02:29)
Sveikos, ieskau boruziuku mamyciu ax.gif
kiek zinau vakar buvo susirinkimas, labai norejau dalyvauti bet per velai buvome perspeti, tad butu malonu jai kas painformuotu apie ka buvo kalbeta, kiek pinigu nugrezta ir ttt.. gal koki groupsa planuojama sukurt?
lauksiu susirinkimo rezultatu gal i AZ  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

nukopijuosiu nuo inieskos, nepykit blush2.gif
darželį pradėjom lankyt galima sakyti tik spalio mėn., tai ir susirinkimuose sudalyvaut nepavyko...
ieškau Žvirbliukų mamyčių... gal bendraujat kaip nors, dalinatės info... labai lauksiu žinučių į až rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 03 lapkričio 2011 - 16:31