Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

Aš irgi užrašiau savo burbulą nuo 2007 09 01 į šį darželį, tikiuosi nenusivilsim ax.gif
Atsakyti
mes lankom RUTA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif vyresnioji  3 metus lanke, maze irgi cia ketinu leist  wink.gif

Mes irgi sita darzeli lankeme. Tikrai thumbup.gif buvo! Po to isvaziavome i Zveryna gyventi, tai laaaaabai nenorejau vaika is sito darzelio pasiimt. O lankeme kartu su Mamulia, t.y su Vilte mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad tokie geri atsiliepimai apie šį darželį thumbup.gif . Gyvenam jo kaimynystėje, užrašiau savo pupą nuo 2007-09-01.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Ilgai skaitinėjau atsiliepimus ir vaikščiojau su vežimu apžiūrinėdama artimiausius darželius..galiausiai apsisprendžiau-tebus"Rūta"..
Ačiū už pagalbą-belieka ten nueiti ir užrašyti ,ir bandysim lankyti..tikiuosi prieš metus užrašant dar įmanoma patekti g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mes irgi užsirašėm į šį darželį, nes jis mums priklauso...
užsirašėm nuo 2007 09 01, užsirašėm vasario pradžioj tai sakė tikrai papuolėm, tik reikia kitų metų balandį pasiskambint pranešt ar tikrai eisime ir rugpjūtį paskambinus jau žinosime grupės pavadinimą...

Ievbuk, gal vaikai į vieną gupę pateks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2006 04 11, 17:40)
Sveikutės,
mes irgi užsirašėm į šį darželį, nes jis mums priklauso...
užsirašėm nuo 2007 09 01, užsirašėm vasario pradžioj tai sakė tikrai papuolėm, tik reikia kitų metų balandį pasiskambint pranešt ar tikrai eisime ir rugpjūtį paskambinus jau žinosime grupės pavadinimą...

Ievbuk, gal vaikai į vieną gupę pateks mirksiukas.gif

ir mes turbut busime vienoje grupeje smile.gif juk grupes sudaromos pagal gimimo metus smile.gif
Atsakyti
Sweikos, mamytes,
girdėjau, kad kažkurioj grupėj už auklėtoją dirba valytoja,ji dirbo ir praeitais metais, bet kitoj grupėj, nes nesibaigė tėvų skundai.labai rėkia ant vaikų ir visur kišasi,net į tėvų reikalus.Berods jos vardas Renata, tai iki... g.gif
Atsakyti
Ir dar. Mano vaikas pradejo lankyt si darzeli, kai jam buvo 1 m. ir 1 men. tongue.gif Pirma diena jis nenorejo grist namo blink.gif hihihi.gif Taip jam patiko darzelis thumbup.gif O jau po dveju savaiciu pradejo kalbet, ir pirmas zodis buvo "aciu" bigsmile.gif
Ir kaip graziai sutvarkyta aplinka! bigsmile.gif Daugiau nei vieno tokio darzelio nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katerina.S: 26 balandžio 2006 - 19:32
sveiki visi! nutareme ir mes uzsiregistruoti! 4u.gif mums darzelis taip pat labai patinka! mano lialiukas jau pora metu lanko. beje, vat aukletojos Renatos ir seimininkeles Jules labai pasiilgsta... ir kodel jas perkele i kita grupe?... dabar mums taip pat neblogai sekasi, bet labiau myli tas dvi jaunas aukletojas, nors viena labai retai buna. ak, tie berniukai... mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip su rezimu tame darzelyje - kada valgo, miega? 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti apie maista-ar normalus g.gif
ir kaip ten logopedines grupes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katerina.S @ 2006 04 26, 20:22)
Ir dar. Mano vaikas pradejo lankyt si darzeli, kai jam buvo 1 m. ir 1 men. tongue.gif  Pirma diena jis nenorejo grist namo  blink.gif  hihihi.gif Taip jam patiko darzelis thumbup.gif  O jau po dveju savaiciu pradejo kalbet, ir pirmas zodis buvo "aciu"  bigsmile.gif
Ir kaip graziai sutvarkyta aplinka!  bigsmile.gif Daugiau nei vieno tokio darzelio nemaciau  schmoll.gif

as sendien uzrasiau ten savo vaika.labai sunku kai nezinai kur gyvensi.nes gyvenam olandu gatvej ten ira tik uzupiukas bet laukt iki kitu metu rugsejo bet neaisku ar dar tada ten gyvensim tad direktore patare i kitus i eile uzsirasyt bet kaip uzsirasyt jei jie jau reikalauja adreso registraciju ir pan.mano vaikas visai ne vln registruotas tai ka man daryt.uzrasiau tetos adresa na ka o po to tex teveliams prie vaikucio derintis ir ieskot buto prie darzelio.gal galit ka patart? verysad.gif
Atsakyti