Aš irgi užrašiau savo burbulą nuo 2007 09 01 į šį darželį, tikiuosi nenusivilsim

mes lankom RUTA
vyresnioji 3 metus lanke, maze irgi cia ketinu leist 

Mes irgi sita darzeli lankeme. Tikrai

Džiaugiuosi, kad tokie geri atsiliepimai apie šį darželį
. Gyvenam jo kaimynystėje, užrašiau savo pupą nuo 2007-09-01.

Sveikos mamytės
Ilgai skaitinėjau atsiliepimus ir vaikščiojau su vežimu apžiūrinėdama artimiausius darželius..galiausiai apsisprendžiau-tebus"Rūta"..
Ačiū už pagalbą-belieka ten nueiti ir užrašyti ,ir bandysim lankyti..tikiuosi prieš metus užrašant dar įmanoma patekti

Ilgai skaitinėjau atsiliepimus ir vaikščiojau su vežimu apžiūrinėdama artimiausius darželius..galiausiai apsisprendžiau-tebus"Rūta"..
Ačiū už pagalbą-belieka ten nueiti ir užrašyti ,ir bandysim lankyti..tikiuosi prieš metus užrašant dar įmanoma patekti

Sveikutės,
mes irgi užsirašėm į šį darželį, nes jis mums priklauso...
užsirašėm nuo 2007 09 01, užsirašėm vasario pradžioj tai sakė tikrai papuolėm, tik reikia kitų metų balandį pasiskambint pranešt ar tikrai eisime ir rugpjūtį paskambinus jau žinosime grupės pavadinimą...
Ievbuk, gal vaikai į vieną gupę pateks
užsirašėm nuo 2007 09 01, užsirašėm vasario pradžioj tai sakė tikrai papuolėm, tik reikia kitų metų balandį pasiskambint pranešt ar tikrai eisime ir rugpjūtį paskambinus jau žinosime grupės pavadinimą...

QUOTE(inguzas @ 2006 04 11, 17:40)
Sveikutės,

ir mes turbut busime vienoje grupeje

Ir dar. Mano vaikas pradejo lankyt si darzeli, kai jam buvo 1 m. ir 1 men.
Pirma diena jis nenorejo grist namo
Taip jam patiko darzelis
O jau po dveju savaiciu pradejo kalbet, ir pirmas zodis buvo "aciu" 
Ir kaip graziai sutvarkyta aplinka!
Daugiau nei vieno tokio darzelio nemaciau

sveiki visi! nutareme ir mes uzsiregistruoti!
mums darzelis taip pat labai patinka! mano lialiukas jau pora metu lanko. beje, vat aukletojos Renatos ir seimininkeles Jules labai pasiilgsta... ir kodel jas perkele i kita grupe?... dabar mums taip pat neblogai sekasi, bet labiau myli tas dvi jaunas aukletojas, nors viena labai retai buna. ak, tie berniukai...

O kaip su rezimu tame darzelyje - kada valgo, miega?

norejau paklausti apie maista-ar normalus
ir kaip ten logopedines grupes

ir kaip ten logopedines grupes

QUOTE(Katerina.S @ 2006 04 26, 20:22)
Ir dar. Mano vaikas pradejo lankyt si darzeli, kai jam buvo 1 m. ir 1 men.
Pirma diena jis nenorejo grist namo
Taip jam patiko darzelis
O jau po dveju savaiciu pradejo kalbet, ir pirmas zodis buvo "aciu" 
Daugiau nei vieno tokio darzelio nemaciau 

as sendien uzrasiau ten savo vaika.labai sunku kai nezinai kur gyvensi.nes gyvenam olandu gatvej ten ira tik uzupiukas bet laukt iki kitu metu rugsejo bet neaisku ar dar tada ten gyvensim tad direktore patare i kitus i eile uzsirasyt bet kaip uzsirasyt jei jie jau reikalauja adreso registraciju ir pan.mano vaikas visai ne vln registruotas tai ka man daryt.uzrasiau tetos adresa na ka o po to tex teveliams prie vaikucio derintis ir ieskot buto prie darzelio.gal galit ka patart?