o kurioje vietoje darželis"rūta"..kažin ar Šiaurės miestelio mažyliams jis priklauso?
Labutis
o kurioje vietoje darželis"rūta"..kažin ar Šiaurės miestelio mažyliams jis priklauso?
Jis prie padangų parduotuvės, ten kai nuo kalno nusileidi žirmūnų gatve, greit už sankryžos su šilo tltu, reik suk į dešinę (už stotelės troleibusų iškart keliukas į kalnelį)
QUOTE(divaa @ 2005 10 19, 17:33)
Labutis
sveikutes
o tai is kur suzinoti, koks darzelis priklauso pagal gyvenama vieta?
QUOTE(riesutukas @ 2005 10 20, 18:06)
Gali paskambint i savivaldybe,arba apeit aplinkinius darzelius ir paklaust-jie turi sarasus
QUOTE(Rasitux @ 2005 10 20, 22:50)
Gali paskambint i savivaldybe,arba apeit aplinkinius darzelius ir paklaust-jie turi sarasus 
aciu
bandysiu skambint
Man sake, kad ten yra logopedine grupe, ar yra? Jei kas lankot, gal zinot?
QUOTE(Alchemie @ 2005 10 24, 11:33)
Man sake, kad ten yra logopedine grupe, ar yra? Jei kas lankot, gal zinot?
Kiek zinau,ten net keturios logopedines grupes buvo,bet dabar reorganizuojasi jie,tai kiek liks-nezinau.Geriausia paskambint ir paklaust
Aciu
Na, kaip sekasi naujokams siame darzelyje - seniai niekas cia neuzsuko - ar geros aukletojos, aplinka? Kiek siame darzelyje yra lopselinuku grupiu ir i kuria geriau patekti?
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 01 31, 06:20)
Na, kaip sekasi naujokams siame darzelyje - seniai niekas cia neuzsuko - ar geros aukletojos, aplinka? Kiek siame darzelyje yra lopselinuku grupiu ir i kuria geriau patekti? 
Sekasi labai gerai
Na mamytės, nereikia jau taip baisiai apie auklėtoją Jūratę. Mano sūnus pas ją dvejus metus lankė lopšelį, šeimininkėle dirbo jos mama Uršulė. Vaikai ją vadindavo močiute
Nei aš asmeniškai, nei mano vaikas nieko blogo negalėtume apie jas pasakyti. Dar iki šiol sūnus jas labai šiltai prisimena.
Na kad papletkinti mėgėjos, tai faktas, bet juk tai nėra blogybė. Dabar jos dirba skirtingose grupėse.
Kai prisimenu, Uršulė rodos pati vos paenia, o dar vaikus ant rankų nešioja - ne kiekviena jauna auklėtoja taip elgiasi.
Atsimenu, kad ir man jūratė iš pirmo žvilgsnio pasirodė nelabai maloni, bet iš tiesų ji labai šiltas žmogus. Svarbiausia, kad ji niekada nešaukia ant vaikų, kalaba su jais kaip su sau lygiais.
Na man ji patiko, ir mano sūnui taip pat.
Nei aš asmeniškai, nei mano vaikas nieko blogo negalėtume apie jas pasakyti. Dar iki šiol sūnus jas labai šiltai prisimena.
Na kad papletkinti mėgėjos, tai faktas, bet juk tai nėra blogybė. Dabar jos dirba skirtingose grupėse.
Kai prisimenu, Uršulė rodos pati vos paenia, o dar vaikus ant rankų nešioja - ne kiekviena jauna auklėtoja taip elgiasi.
Atsimenu, kad ir man jūratė iš pirmo žvilgsnio pasirodė nelabai maloni, bet iš tiesų ji labai šiltas žmogus. Svarbiausia, kad ji niekada nešaukia ant vaikų, kalaba su jais kaip su sau lygiais.
Na man ji patiko, ir mano sūnui taip pat.
uzrasiau vakar savo pypliu i si darzeli
nuostabi jauna vedeja, labai maloniai prieme. kadangi mums priklauso pagal gyvenama vieta, tai itrauke i sarasa, bet jei nepriklausai, tai net neraso i eile
mes norim lankyti nuo 2007 09 01. nepamenu, kiek buvo vaiku sarase, bet sake turim sansu
mes norim lankyti nuo 2007 09 01. nepamenu, kiek buvo vaiku sarase, bet sake turim sansu