Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Dekui, aisste, 4u.gif idomu, kodel man direktore pasake, kad grupe yra tik viena? g.gif reiks pries einant pasitikslint ax.gif
Ir dar noreciau susizinot, kaip ten auklites, ar patinka vaikuciams?
Buna jog vaiko elgesis pasikeicia, jeigu aukles blogai su juo elges, nepastebejot tokio daliko ar nesiskundzia vaikuciai?
P.S. tiesiog prisiskaiciau apie darzelius visokiausiu siaubu, tai ir noretusi biski daugiau suzinot is tu, kurie jau veda tenai vaikuti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Deimantine@: 17 lapkričio 2008 - 00:30
labukas visiems pingvinukams 4u.gif mano sunelis Arijus nuo rugsejo galo tik pradejo lankyti sia grupe, bet labai daznai sergam, tai dar mazai ka pazystu is vaikuciu mirksiukas.gif Mano nuomone aukletoja musu grupes tai superine thumbup.gif , visada viska pasako, ir maniskis prie jos labai greitai priprato. kol kas tai labai dziaugiames cia uzsirase wub.gif
Atsakyti
Labas Pingvinuku mamyte smile.gif kaip faina, kad dar atsirado musu daugiau smile.gif as tai Ariju pazistu, nes mano Ugne daznai pasakoja apie Ariju smile.gif

@Deimantine@, musu aukletoja labai faina tikrai thumbup.gif na bent jau mums smile.gif ir mano Ugnytei patinka ir man jinai labai thumbup.gif jokiu problemu nebuvo ir nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui aisste sunglasses2.gif is tikruju malonu girdet gerus atsiliepimus apie darzeli i kuri ruoseme vest vaiki 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Į darželį mums dar tik po metų. Norėjau pasiteirauti - ar į darželius registruoja jau tik savivaldybėje? Kaip vyksta registracija?
Ačiū už atsakymus, mamytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 12 10, 22:51)
Labas vakaras.
Į darželį mums dar tik po metų. Norėjau pasiteirauti - ar į darželius registruoja jau tik savivaldybėje? Kaip vyksta registracija?
Ačiū už atsakymus, mamytės  4u.gif

mes neseniai irasem vaiki, tai ejom tiesiai i darzeli, per savivaldybe tik nuo rugsejo registruos atrodo g.gif
Atsakyti
Ačiū. Kada geriau yra eiti? Kurią dieną, kokią valandą?
Atsakyti
Mociute paskambino pasiklause ar priims, tai pasake, kelinta mazdaug val ateit, taigeriau pasiskambinkit pries einant. ir dar reikia turet vaikio gimimo kopija, i savo asmens dokumenta, prasima vietoi rasisit smile.gif
Atsakyti
Labai labai ačiūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

Va mes užrašėme savąjį į šį darželį, tai direktorė iš tiesų pasirodė labai maloni. Tik tiek, kad labai jau daug norinčių, sakė. Nors pagal gyvenamąją vietą mums priklauso šis darželis ir gyvenam netoliese, bet garantijos jokios, kad tikrai priims verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2008 12 17, 16:40)
Sveikos, mamytės,

Va mes užrašėme savąjį į šį darželį, tai direktorė iš tiesų pasirodė labai maloni. Tik tiek, kad labai jau daug norinčių, sakė. Nors pagal gyvenamąją vietą mums priklauso šis darželis ir gyvenam netoliese, bet garantijos jokios, kad tikrai priims  verysad.gif

NA mes i si darzeli uzsiraseme kazkur 6menesiu, tai beveik du metus laukiamia, sake nebent kita rudeni ir tai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2008 12 17, 17:02)
NA mes i si darzeli uzsiraseme kazkur 6menesiu, tai beveik du metus laukiamia, sake nebent kita rudeni ir tai.... g.gif

Taip, ir mums jokių garantijų nedavė, kad tikrai priims, deja... Beje, Jums pagal gyvenamąją vietą priklauso šis darželis? Nes dabar direktorė patikino, kad tik pagal gyvenamąją vietą priiminėja... g.gif

Gal kas žinot mirksiukas.gif iš mamyčių, ar BŪTINA nešti kyšį, kad garantuotai pakliūtume į šį darželį, nors ir priklauso mums jis??? Gal būtina pakiša taip sakant... g.gif Ir kaip vyksta tas "laukimas eilėje"... kaži... Ar reikia karts nuo karto (pvz., vieną kartą per pusmetį ar metus) pasiskambinti ar nueiti iki direktorės ir pasiteirauti apie mūsų šansus pakliūti... Nes galvoju, kad jei sugalvosim lankyt darželį, ims ir užgiedos, kad nepriima... g.gif O darbas tai nelauks vėluojančių... unsure.gif AR KAM TAIP BUVO?
Atsakyti