Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 08 11, 11:27)
O mums tai pasake,kad tipo shis darzelis nepriklauso pagal teritorija doh.gif  Nors mes ji vos ne pro langa matome.. O tai jei nepriklauso,turbut net bandyti neverta? doh.gif  ar kas pakliuvo ten kas nepagal teritorija gyvenat? g.gif  verysad.gif

Tai va kad su tuo priklausymu nesamone doh.gif .
Mes ir pro langus matom visai kita darzeli, gyvenam prie verkių parko,ir ka mums priklauso šis,Minties g., tikra nesamone, aplink net 4 darzeliai arti, turim vezt vaika i kita gala, kur pastoviai kamsciai verysad.gif
Atsakyti
Nezinau ar yra logopede g.gif reiks paklausti aukletojos, kai pasveiksim, nes vel sergam verysad.gif
Atsakyti
Vasara vien aseiminkele sake, jog yra darzelyje logopede. Ir bent jau ji sake, kad labai nebloga.
Maniskiui va 2 metai, dar nesneka, tai sake - be 2,5-3 metu net nepriima logopede.
Atsakyti
QUOTE(grasile @ 2008 09 23, 15:27)
Vasara vien aseiminkele sake, jog yra darzelyje logopede. Ir bent jau ji sake, kad labai nebloga.
Maniskiui va 2 metai, dar nesneka, tai sake - be 2,5-3 metu net nepriima logopede.

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif

Atsakyti
Logopedė labai gera. Mano vyresnioji du metus iki darželio pabaigimo vaikščiojo pas ją. Iki to laiko dukros šneką suprasdavome tik mes,tėvai.O dabar šneka kaip diktorė biggrin.gif
Labai labai esu dėkinga šio darželio logopedei.
Atsakyti
Labas visoms mamytems smile.gif
Mano mazius irgi lanko si darzeli pingviniuku grupe smile.gif Kaip supratau, cia visa kompanija smile.gif Maniskis pradejo lankyti nuo rugsejo ir buna dar tik puse dienos smile.gif Taip kad as jusu vaikucius jau irgi nemazai pazistu, nes vis ten bunu, tai atsisveikinimo procedura, tai pasiemimo smile.gif Faini visi vaikuciai ir visi tokie skirtingi..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikese @ 2008 10 03, 10:53)
Labas visoms mamytems smile.gif
Mano mazius irgi lanko si darzeli pingviniuku grupe smile.gif Kaip supratau, cia visa kompanija smile.gif Maniskis pradejo lankyti nuo rugsejo ir buna dar tik puse dienos smile.gif Taip kad as jusu vaikucius jau irgi nemazai pazistu, nes vis ten bunu, tai atsisveikinimo procedura, tai pasiemimo smile.gif Faini visi vaikuciai ir visi tokie skirtingi..... smile.gif

kaip faina, kad Pingvinuku mamau burys dideja thumbup.gif
Kaip supratau tavo berniukas Mantukas ane? smile.gif
Mes Mantuko tai dar nepazistam, tiksliau as nepazistu. Mano Ugne tai turbut pazista smile.gif
Bet mes puse rugsejo sirgom, dabar vel verysad.gif
Nu ir kaip jums patinka darzely?
Kaip grupe? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal yra "Visciuku" grupes mamyciu????????
Atsakyti
Jo, mano dziaugsmelis Mantukas.... maziausias grupeje smile.gif O mes tikriausiai jau rubineje susipazinom neoficialiai 4u.gif O sekasi visai neblogai manau, jau miegam.... aciu dievui, gerai.... Ir man jau akyse prasviesejo mirksiukas.gif Kad tik nesirgtu, nes uzeina tokie nedideli sirgimai - sloga, kosulys... O siaip labai smagu ten - vaikai tokie draugiski prisisnekam kartais kai laiko turiu.... Smagumelis smile.gif
Tik va, mes kaip naujokai tai nezinau kokia ten tvarka del teveliu, gal reikia ko nors, gal planuoja teveliu taryba ka nors.... bet kaip supratau ten aukletoja tarpininke visais klausimais smile.gif Fainai....
Tai buckiai visiems musu pingviniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikese @ 2008 11 08, 18:07)
Jo, mano dziaugsmelis Mantukas.... maziausias grupeje smile.gif O mes tikriausiai jau rubineje susipazinom neoficialiai  4u.gif  O sekasi visai neblogai manau, jau miegam.... aciu dievui, gerai.... Ir man jau akyse prasviesejo  mirksiukas.gif  Kad tik nesirgtu, nes uzeina tokie nedideli sirgimai - sloga, kosulys... O siaip labai smagu ten - vaikai tokie draugiski prisisnekam kartais kai laiko turiu.... Smagumelis  smile.gif
Tik va, mes kaip naujokai tai nezinau kokia ten tvarka del teveliu, gal reikia ko nors, gal planuoja teveliu taryba ka nors.... bet kaip supratau ten aukletoja tarpininke visais klausimais  smile.gif Fainai....
Tai buckiai visiems musu pingviniukams  4u.gif

Aha, mes tai jau susipazinom rubinej smile.gif as jau ir Manta pazistu. Ir Ugne apie ji pasakoja. Su vaikais as irgi daznai pasisneku, padraugaujam smile.gif aukletoja ko reikia viska pasako. Bet jusu kiek atsimenu susirinkime nebuvo dabar? g.gif dabar nori pakeisti tapetus rubinelej. Dar pirkom nesem guasus, klijus, splavota popieriu ir tt. Nezinau ar jus jau lanket kai nesem g.gif smile.gif Viska pasako aukletoja musu smile.gif dar bus susirinkimas iki Kaledu smile.gif Jeigu ka, tai visada klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, uzrasiau savo maziuka i sita darzeli. Noreciau paklaust kiek yra lopselio grupiu, nuo kokio amziaus priima vaikus i lopseli, ir ar priima pvz pavasari, ar tik nuo rugsejo? g.gif Ir kiek dabar mokat uz darzeli, ir ar i prieki mokat?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deimantine@ @ 2008 11 14, 13:44)
Sveikos mamytes, uzrasiau savo maziuka i sita darzeli. Noreciau paklaust kiek yra lopselio grupiu, nuo kokio amziaus priima vaikus i lopseli, ir ar priima pvz pavasari, ar tik nuo rugsejo? g.gif  Ir kiek dabar mokat uz darzeli, ir ar i prieki mokat?
4u.gif

Lopselio grupes yra dvi smile.gif tiksliai nezinau, bet man atrodo, kad nuo metuku priima i lopselio grupes. Ar priims pavasari ar rudeni tai manau su direktore reiketu tartis. O mokam tai net tiksliai nezinau kiek, nes kai sergam atskaiciuoja tas dienas, tai vis skirtingai gaunasi. Man atrodo jei jei kasdien lankant apie 120-150i menesi smile.gif
Atsakyti