Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Sveikos, Buvau darzeli prasit kad priimtu maziu, ats. neigiamas, verysad.gif verysad.gif vedeja sako anksciau rugsejo nera sansu,ypac pavasari, kai sirgaliukai po biski pradeda gan normaliai lankit darzeli ir vietos tikrai nebus mums cray.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deimantine@ @ 2009 03 31, 20:27)
Sveikos, Buvau darzeli prasit kad priimtu maziu, ats. neigiamas, verysad.gif  verysad.gif  vedeja sako anksciau rugsejo nera sansu,ypac pavasari, kai sirgaliukai po biski pradeda gan normaliai lankit darzeli ir vietos tikrai nebus mums cray.gif

Labas vakaras..

Oi.. O kada Jūs užrašėte mažulį į darželį? Užrašėt pačiame darželyje ar savivaldybėje?
O gal.. Vedėja kokios nors dovanėlės laukia, kad.. vietų atsirastų? g.gif
Atsakyti
uzrasem rudeni, tada ir dovanele nunesem... jau tada ji man nieko nezadejo del pavasario, pareiskima rasiau rudeniui,nors sake paskambint, gal bus vietele, bet deje... schmoll.gif si karta net del rudens sake, kad galim ne patekt i laiminguju sarasa... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deimantine@ @ 2009 03 31, 23:30)
uzrasem rudeni, tada ir dovanele nunesem... jau tada ji man nieko nezadejo del pavasario, pareiskima rasiau rudeniui,nors sake paskambint, gal bus vietele, bet deje... schmoll.gif  si karta net del rudens sake, kad galim ne patekt i laiminguju sarasa... verysad.gif

O galima paklaust,kokia dovanele buvo? blush2.gif Ir as galvoju,kad reiks apdovanot biggrin.gif ,kad vieta atsirastu....
Atsakyti
ne didele, kava ir saldainiu dezute, pirma karta nesiau, anyta patare sitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deimantine@ @ 2009 04 03, 12:52)
ne didele, kava ir saldainiu dezute, pirma karta nesiau, anyta patare sitaip 4u.gif

Tai nedaug davet smile.gif As galvoju reiks kokius 200lt nest.Man pasake birzeli ateit ir tai kazkaip ydomiai tarsi pasake,kad kazka su savim turet,kad vieta atsirastu...Ne tiesiogiaj,bet as taip supratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata444: 03 balandžio 2009 - 11:14
Nu nezinau merginos as kai ejau kazkada tai turejau 500 lt. vokelyje, bet neisdrisau paduoti blush2.gif
Atsakyti
Ir as galvoju,kaip cia reiks ta kysi paduot g.gif Dar ne karto niekam nedavinejau...
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2009 04 06, 09:32)
Nu nezinau merginos as kai ejau kazkada tai turejau 500 lt. vokelyje, bet neisdrisau paduoti  blush2.gif

o siaube!!! kodel tiek daug? blink.gif mielosios, gal reiktu biski suletint kisiu tempa, nes sitaip paskui atranka ir viksta ne pagal eile, o pagal suma g.gif ir kalta bus ne vedeje, o pacios unsure.gif
Atsakyti
Toks jau gyvenimas siais laikais verysad.gif Vieni duoda,kiti ima...
Atsakyti
QUOTE(@Deimantine@ @ 2009 04 13, 20:11)
o siaube!!! kodel tiek daug? blink.gif  mielosios, gal reiktu biski suletint kisiu tempa, nes sitaip paskui atranka ir viksta ne pagal eile, o pagal suma  g.gif  ir kalta bus ne vedeje, o pacios  unsure.gif

Tai ir nedaviau... nenoriu duoti vien uz tai kad duoti...lyg priklausytu. Tai ir laukiu jau du metai savo eiles, bet dar prosvaiciu nelabai ir matyti....
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2009 04 16, 15:34)
Tai ir nedaviau... nenoriu duoti vien uz tai kad duoti...lyg priklausytu. Tai ir laukiu jau du metai savo eiles, bet dar prosvaiciu nelabai ir matyti....

Tai va,as ir bijau,kad reiks nezinia kiek laukt,o i darba gryzt reikia,ner is ko rinktis,tai ir reikes vokeli paduot... doh.gif
Atsakyti