Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

oi...oi,oi oi
pasiskaičiau jūsų temelę ir baisu paliko blink.gif

nesuprantu ,kam tokios aukos, ir lepinimas biurokratizmo
nepriiimti neturi teisės, pasiteiraukite savivaldybėje

be to dabar toks metas,kad darželiai ne itin populiatrūs o ir auklių kainos krito
Atsakyti
mane tai siais metais sokiravo ataskaita uz 2% tevu pinigelius - pagrindinis pirkinys siais metais buvo baldai vedejos kabinetui blink.gif . manau, kad tikrai galejo buti geriau panaudoti tie pinigai. baldus tegul is vokeliu perka hihihi.gif .

tiesa, pasikartosiu, as jokio vokelio nenesiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 11 gegužės 2009 - 20:11
sveikutes,
Mes i darzeli uzsirasem pries 2 metus, dabar reik nueit pasitiksllint ar priims ar ne. bet as tai jokios dovaneles nezadu duot. visai akiplesiska butu, pries tiek laiko uzsirasius ir dar priklausant pagal gyvenamaja vieta. o gal kieno vaikai lanko, gal zinot kaip ten maziuku aukletojos, ar geros?
Atsakyti
QUOTE(monka @ 2009 06 01, 14:24)
sveikutes,
Mes i darzeli uzsirasem pries 2 metus, dabar reik nueit pasitiksllint ar priims ar ne. bet as tai  jokios dovaneles nezadu duot. visai akiplesiska butu, pries tiek laiko uzsirasius ir dar priklausant pagal gyvenamaja vieta. o gal kieno vaikai lanko, gal zinot kaip ten maziuku aukletojos, ar geros?

Na, apie mažylių auklėtojas dar nedaug galiu papasakot, nes tik darželio kieme su kai kuriom pasikalbėjau (šiaip pasirodė labai malonios moterys), bet galiu pasidalinti įspūdžiais apie tai, kokia tikimybė būti priimtiems užsirašius prieš metus priklausant pagal gyvenamąją vietą: ogi beveik jokios! Man buvo paaiškinta, kad bus priimama griežtai pagal sąrašą, t.y. pirmi 15 vaikų, ir tik tuomet jei, iš tų kas nors atsisakys, bus siūlome esantiems sąraše žemiau. Tokie nurodymai iš savivaldybės, jie dar ir papildomai kontroliuos, kad nebūtų jokių kilnojimų iš sąrašo apačios į viršų.
Kol kas dar nesusivokiu, ką daryt ir kaip šitą problemą spręsti.

Atsakyti
QUOTE(couture @ 2009 06 01, 16:37)
Na, apie mažylių auklėtojas dar nedaug galiu papasakot, nes tik darželio kieme su kai kuriom pasikalbėjau (šiaip pasirodė labai malonios moterys), bet galiu pasidalinti įspūdžiais apie tai, kokia tikimybė būti priimtiems užsirašius prieš metus priklausant pagal gyvenamąją vietą: ogi beveik jokios! Man buvo paaiškinta, kad bus priimama griežtai pagal sąrašą, t.y. pirmi 15 vaikų, ir tik tuomet jei, iš tų kas nors atsisakys, bus siūlome esantiems sąraše žemiau. Tokie nurodymai iš savivaldybės, jie dar ir papildomai kontroliuos, kad nebūtų jokių kilnojimų iš sąrašo apačios į viršų.
Kol kas dar nesusivokiu, ką daryt ir kaip šitą problemą spręsti.

Tai va,o mes net 62 verysad.gif Jauciu diena reiks vaika augint,o nakti dirbt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 06 08, 15:20)
Tai va,o mes net 62 verysad.gif Jauciu diena reiks vaika augint,o nakti dirbt verysad.gif

o kada jus uzsiraset i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 06 08, 18:41)
o kada jus uzsiraset i darzeli?

Pries metus
Atsakyti
Sveikos
Na ir kas, kad užrašiau prieš daugiau nei du metus, sąraše esu 20nr. šiandien paskambinau tai pasakė kad nepatenkam doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akimirka77 @ 2009 06 15, 16:10)
Sveikos
Na ir kas, kad užrašiau prieš daugiau nei du metus, sąraše esu 20nr. šiandien paskambinau tai pasakė kad nepatenkam doh.gif  g.gif

Geras,tai po kiek jie tada vaiku ima?As tai jau susigyvenau su mintim,kad diena auginsiu vaika,o vakare dirbsiu.Sunku bus,bet galvoju vaikui geriau namuose,nei darzelyje.Aisku darzeliai turi savo pliusu,bet ir minusu nemazai,o ypac 2 metuku vaikui...
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 06 18, 15:52)
Geras,tai po kiek jie tada vaiku ima?As tai jau susigyvenau su mintim,kad diena auginsiu vaika,o vakare dirbsiu.Sunku bus,bet galvoju vaikui geriau namuose,nei darzelyje.Aisku darzeliai turi savo pliusu,bet ir minusu nemazai,o ypac 2 metuku vaikui...

15 į vieną grupę. o grupė tik viena doh.gif (nu aišku dar kiek jaučiu pagal; išimtis priėmė, tai ir nepatekom, bet gal dar kas iš esančių atsisakys, o tada sakė jau mūsų eilutė bus rolleyes.gif kitą savaitę viskas sakė jau paaiškės, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akimirka77 @ 2009 06 18, 17:30)
15 į vieną grupę. o  grupė tik viena doh.gif (nu aišku dar kiek jaučiu pagal; išimtis priėmė, tai ir nepatekom, bet gal dar kas iš esančių atsisakys, o tada sakė jau mūsų eilutė bus rolleyes.gif kitą savaitę viskas sakė jau paaiškės,  g.gif

Kazkaip man atrodo.kad jie kysiu laukia.Mes kai skambinom,tai mum sake rugsejo men.ateit,o mes net 62...Tai kaip tada jie siulo laisvas vietas sekantiems pagal sarasa? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 06 18, 18:00)
Kazkaip man atrodo.kad jie kysiu laukia.Mes kai skambinom,tai mum sake rugsejo men.ateit,o mes net 62...Tai kaip tada jie siulo laisvas vietas sekantiems pagal sarasa? doh.gif

Nu gal būt, bet mes pagal sąrašą esame 20nr. tai tikrai kažkur kaip ir sako šalia esam,(vyras buvo tai jam rodė visus sąrašus) o rugsėjo menesį manau dar atsiras laisvų vietų, nes kai kas palanko porą savaičių ir atsiima, nusprendžia dar namučiuose palaikyti 4u.gif
Atsakyti