Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

QUOTE(panterele35 @ 2010 09 15, 10:29)
Ir mes is Voveriuku grupes. Lankom nuo pat pirmos rugsejo dienos. Pirma savaite palikdavau iki pietu. Antra savaite jau visai dienai su mieguciu. Maniske ne vienos asaros neispaude, kad palieku. Dabar jau trecia savaite kaip lanko, i darzeli eiti nenori, bet ir is darzelio iseiti velgi nenori. Dabar ypac sunkus periodas prasidejo, sunkiai ankti ryte keliasi, su verksmais, riksmais ir pretenzijom. Dci savaites turejau atostogu, tai i darzeli keliaudavom veliau, dabar pradejau jau eiti i darba, tenka anksti kelti, bet is vakaro nepaguldysi anksciau nei pati uzsimanys.

O koks vardas mergytės? smile.gif Į miego ritmą turėtų vistiek kažkada įsivažiuoti. Bent jau aš to tikiuosi biggrin.gif Nes dabar neįmanoma pažadinti anksčiau 9val biggrin.gif
Manoji po ligos šiandien antrą dieną nuėjo, vakar verkė labiau, šiandien jau mažiau smile.gif bet pietų miego dar kolkas nepaliksiu.
Atsakyti
Mes pratinames prie darzelio pirma savaite. Gal yra mamyciu vedanciu vaikucius i si darzely i Pingviniuku grupe?
Atsakyti
QUOTE(jakaite @ 2010 09 22, 14:44)
Mes pratinames prie darzelio pirma savaite. Gal yra mamyciu vedanciu vaikucius i si darzely i Pingviniuku grupe?

Pingvinuku, tai lopselio grupe? Ziuriu Jusu berniukas 2009m gimimo, tai kaip cia jus jau i darziuka einat, gi 2009 m gimimo grupes bus komplektuojamos tik kitiems mokslo metams g.gif
Atsakyti
mamytes, kaip jums atrodo, ar su darzelinukais grupese yra pakankamai uzsiimama g.gif man ispudis susidare, kad vaikai per daug turi laiko dukti, daryti nesamones...o paskui sako, kad tas ar anas vaikas nevaldomas, negeras ir pan. bet jei su jais niekas labai neuzsiima, tai ko ir tiketis....
Atsakyti
Mes lopseli lankom, tiksliau pratinames, ne taip parasiau. As registravau vaika nuo 1,6 metuku, o ne kaip visos mamos nuo 2 metuku. Tai pasiseke ir gavom vieta :-)
Atsakyti
QUOTE(jakaite @ 2010 10 01, 13:07)
Mes lopseli lankom, tiksliau pratinames, ne taip parasiau. As registravau vaika nuo 1,6 metuku, o ne kaip visos mamos nuo 2 metuku. Tai pasiseke ir gavom vieta :-)

g.gif Bet paprastai sudaromos grupes 2007m gimimo, 2008m gimimo, 2009m gimimo... Keista man del to, kad priklausantys pagal gyvenama vieta ir gime 2008metais nepakliuvo (labai daug), o 2009m gimimo pakliuvo g.gif Del to ir pasiteiravau. O kada Jus uzrasete savo vaikuti?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 09 28, 09:32)
mamytes, kaip jums atrodo, ar su darzelinukais grupese yra pakankamai uzsiimama  g.gif  man ispudis susidare, kad vaikai per daug turi laiko dukti, daryti nesamones...

tai labai priklauso nuo auklėtojos mirksiukas.gif vasara buvo įdomi tuo, kad susipažinom su daug auklėtojų. nenoriu pasakyt, kad kažkuri buvo "bloga", bet vienos daugiau užsiima, kitos mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rrudoji: 15 spalio 2010 - 15:21
Sveikos mamos!O mes uzrasem savo mergyte 2007 metais ir vis dar laukiam,tai kur teisingas prieemimas pagal sarasa,eiles numeri?Siaubas kas daros verysad.gif Vis vaikstom, teiraujames,bet vis tas pats atsakymas,nera vietu...
Atsakyti
aš tikiu, kad reikalas ne iš lengvųjų, ypač, kai pirmas vaikas, ir jei šeimoje viskas gerai tai jokių lengvatų. Šiaurės miestelis šalia, mažų vaikų daug ,kaip niekur Vilniuje.
pvz mes antrą užrašę, tai kol kas patenka, nes jau brolis lanko, taip tai jau būtų nepatenkąs. žiūrėsim ką užgiedos, kitą rudenį, kaii reikės lankyti. nenustebčiau, jei pradėtų mykti, bet esu nusiteikus karingai smile.gif
Atsakyti
As uzrasiau vaikuti vos tik gimusi ir mums tas darzelis priklauso plg gyvenamaja vieta. Matyt, mes pirmiau uzsiregistravom. Kiek pamenu, kai registravau buvom 9, o is viso grupeje yra 15 vaiku. Ir nieko cia keista...
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2010 12 18, 20:39)
Sveikos mamos!O mes uzrasem savo mergyte 2007 metais ir vis dar laukiam,tai kur teisingas prieemimas pagal sarasa,eiles numeri?Siaubas kas daros verysad.gif Vis vaikstom, teiraujames,bet vis tas pats atsakymas,nera vietu...

kaip tik dabar pasižiūfrėjau savivaldybės tinklapyje, kad pas aitvariukus ir pas sraigiukus yra po vieną laisvą vietą. man rodos aitvariukai nuo 3-4m, sraigiukai 4-5m
Atsakyti
jooo. uzsirasem mes vos gime (2009), o vakar buvau darzelyje pasiziureti ....mes 36. juokas pro asaras doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asdova: 11 vasario 2011 - 11:48