Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

QUOTE(asdova @ 2011 02 11, 11:43)
jooo. uzsirasem mes vos gime (2009), o vakar buvau darzelyje pasiziureti ....mes 36. juokas pro asaras doh.gif  .

O kiek priims? Ir kelinti buvot kai užsirašinėjot? Matot, socialiai remtini ir sesutės/broliukai jau lankantys darželį suteikia pirmumą, tad ne nuostabu, kad po kelių metų sužinai, jog nusmukai eilėje 4u.gif Mums šis darželis irgi priklauso, bandysim užsirašyt tik gimę, bet įdomu ar gausim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellina: 11 vasario 2011 - 13:28
QUOTE(Bellina @ 2011 02 11, 14:27)
O kiek priims? Ir kelinti buvot kai užsirašinėjot? Matot, socialiai remtini ir sesutės/broliukai jau lankantys darželį suteikia pirmumą, tad ne nuostabu, kad po kelių metų sužinai, jog nusmukai eilėje  4u.gif Mums šis darželis irgi priklauso, bandysim užsirašyt tik gimę, bet įdomu ar gausim  g.gif

mineji, kad prii ax.gif ms tik 15. tai yra viena grupe. nors siais metais , kaip supratau , buvo formuojamos dvi grupes
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2010 03 01, 18:07)
nekokios...  doh.gif  sako labai baisu jai ten.. bet matysim kaip toliau seksis smile.gif

Ar dar lankote Aitvariukų grupę?
Kaip sekasi, kaip auklėtojos?
Mano dukrelė nuo rugsėjo paskirta į šitą grupę - perkėlė iš Viščiukų, nes ten buvo su vyreniais, kurie jau bus parengemukai.
Atsakyti
QUOTE(RLone @ 2011 08 08, 10:06)
Ar dar lankote Aitvariukų grupę?
Kaip sekasi, kaip auklėtojos?
Mano dukrelė nuo rugsėjo paskirta į šitą grupę - perkėlė iš Viščiukų, nes ten buvo su vyreniais, kurie jau bus parengemukai.

Sveika, taip, lankysim smile.gif dabar kiek atostogaujam.

Ką galiu pasakyti apie grupę? Vaikai geri, Auklėtojos labai šaunios, neturiu priekaištų.

kiek metukų Jūsų dukrytei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 08 rugpjūčio 2011 - 10:05
QUOTE(astaxa @ 2011 08 08, 12:05)
Sveika, taip, lankysim smile.gif dabar kiek atostogaujam.

Ką galiu pasakyti apie grupę? Vaikai geri, Auklėtojos labai šaunios, neturiu priekaištų.

kiek metukų Jūsų dukrytei?

Kaip smagu gauti tokį greitą ir labai gerai nuteikiantį atsakymą. Ačiū. smile.gif

Mano dukrytė Vaiva, jai 4.5 metų ( gimusi 2006.12mėn.)
O koks Jūsų mergaitės vardas? - tikiuosi teks susitikti:)
Atsakyti
QUOTE(RLone @ 2011 08 08, 13:28)
Kaip smagu gauti tokį greitą ir labai gerai nuteikiantį atsakymą. Ačiū. smile.gif

manoji Kotryna. 2006 03 11 gimimo smile.gif manau draugaus panos. O susitiksim būtinai smile.gif Nekantraujam pamatyti ir susipažinti su naujais draugais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 08 rugpjūčio 2011 - 14:19
QUOTE(RLone @ 2011 08 08, 13:28)

gal galit savo emailą parašyti man į až smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Ar yra cia draugu, kurie i nykstuku grupe prades keliaut?
Atsakyti
QUOTE(jugga3 @ 2011 08 15, 12:58)
Sveikos mamytes,

labas,

Mano berniukas jau eina i šią grupę, jeigu kas įdomu klausk.
Atsakyti
QUOTE(jugga3 @ 2011 08 15, 11:58)
Sveikos mamytes,

Čia jūsiškis 2009 gimimo į šią grupę keliaus? g.gif
Atsakyti
tai gal nykštukai senieji keliaus į antrą aukštą? nes nykštukų, mačiau, suformuota grupė gimusių 2009/2010m
Atsakyti
Bet pažiūrėjau, kad langai nepakeisti - gal per vasarą pakeitė? Visi darželiai Vilniuje su naujais langai s- kaip čia šis kitoks?
Atsakyti