Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

QUOTE(RitaRazi @ 2006 10 03, 21:59)
Mes praeita savaite uzsirasem i si darzeli nuo 2007-09 men., tai kazkaip labai idomiai mus uzrasinejo vedeja, tik irase i knyga ir viskas, jokio prasymo neliepe rasyt, nei gimimo liudijomo kopijos neeme  g.gif  kazkaip i kita darza kai uzsirasinejom, tai liepe prasyma parasyt, gimimo liudijimo kopija atnest, kazkaip rimciau. Kazko as cia nesupratau. Aisku, jis mums pagal gyvenama vieta nepriklauso, tai jauciu liudnas tango cia bus su priemimu  g.gif  unsure.gif
Bet siaip darzelis tai man patiko, bent jau is pirmo zvilgsnio, nuo kelio tolokai, ziuresim ir lauksim.. ax.gif

as prasyma rasiau, o paskui sake kitkas, jei vis dar noresim ir pasirodysim rudeni.

QUOTE(Nastasja @ 2006 11 20, 22:44)
Sveika! O tu į kokią grupę užrašei dukrytę? Gal nuo 2-jų arba 3 -jų metų? Gal direktorė turėjo omeny šiose grupėse?  g.gif Nu nezinau, reiks gal man paskambinti, išsiaiškinti... g.gif  nes aš dukrytę užrašiau į lopšelinukų grupę nuo 2007 09.

zadu leisti sunu nuo 2007, jam bus 1,5m
esam uzsirase i du darzelius, smalsuciai priklauso pagal vieta, bet zirniukas arciau, bet nelabai apie ji kas raso, tai vat jei ten priimtu neapsisprendziu lesiti ten ar ne? g.gif
bet, ziuriu apie smalsucius gerai atsiliepiate, vis pro juos praeinu, pasiziuriu i tvarkinga aplinka ir galvoju, kad vis delto noreciau leisti i smalsucius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis @ 2007 03 23, 19:24)

esam uzsirase i du darzelius, smalsuciai priklauso pagal vieta, bet zirniukas arciau, bet nelabai apie ji kas raso, tai vat jei ten priimtu neapsisprendziu lesiti ten ar ne? g.gif
bet, ziuriu apie smalsucius gerai atsiliepiate, vis pro juos praeinu, pasiziuriu i tvarkinga aplinka ir galvoju, kad vis delto noreciau leisti i smalsucius rolleyes.gif

As irgi uzrasiau mazaja i zirniuka ir smalsucius, bet nezinau net ar eisime ar ne...nes jai bus 1,3 metuku...bet jei ir leisu, tai i smalsucius...zirniukas tai jau toooks bednas, kad net verkt norisi, aisku direktore nebloga, bet jau kazkaip smalsuciai atrodo patikimiau...nors kai as buvau, tai man pasirode saltoka ten...siaip manau, kad jeigu tevai susikoopoeruotu, tai ten galima butu laungus pakeisti...nors kazkur...nors keliose patalpose
Atsakyti
Sveikos mamytes,
taip jau nutiko kad kita menesiuka atsikeliame gyventi i Vilniu, susirade buta apsidziaugeme,kad darzelis po nosim, o cia dar ziuriu apie ji geri atsiliepimai thumbup.gif galvoju uzrasyti savo mazyli nuo 2008-09 (bus 2 m. 3 men) tai labai lauksiu atsiliepimu apie tokio amziaus vaikuciu grupes?

ir dar turiu klausimuku ar papuls i lopselinuku ar darzelinuku grupe?
o lopselinej grupej kiek vaikuciu?
o kas jei vaikuti leisciau mazesni, o jis dar daug ko nemoketu, verktu pries pietu miega, kad miegot nenori.... g.gif mano mazyliui 11 men.. zinau kad islepintas, bet jis be supimo , lopsiniu arba misinuko neuzmiega doh.gif pasidalinkite patirtim ax.gif
Atsakyti
mums irgi arciau zirniukas, bet priklausom smalsuciams smile.gif nors zirniukas man irgi nepatikimai atrodo, is visu pusiu purvynai, nera kaip prieiti... tvoros islauzytos, matomai jaunimas vaiksto pro ten... nzn...
i kuri darzeli beleisciau man vistiek labai neramu bus... nes neisivaizduoju, kaip reiks palikti vaika...

gal kas zinote apie smalsuciua daugiau? kokios darbo valandos, kada pietu miegas? gal geriau is pradziu leisti pusei dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 05 04, 14:26)
mums irgi arciau zirniukas, bet priklausom smalsuciams  smile.gif  nors zirniukas man irgi nepatikimai atrodo, is visu pusiu purvynai, nera kaip prieiti... tvoros islauzytos, matomai jaunimas vaiksto pro ten... nzn...
i kuri darzeli beleisciau man vistiek labai neramu bus... nes neisivaizduoju, kaip reiks palikti vaika...

gal kas zinote apie smalsuciua daugiau? kokios darbo valandos, kada pietu miegas? gal geriau is pradziu leisti pusei dienos? g.gif

musu vaikuciai panasaus amziaus ar jau nuo sio rudens galvojat leisi? as kazkaip nesiryztu, galvoju gal tik nuo kito arba gal tikrai is pradziu pusei dienos.... bijau ir tu ligu ir idomu kokio dydzio grupes ten... ziurejau privacius darzelius tai va sakiau gal ten... bet vis dar laukiu apie si darzeli atsiliepimu, nes nuo kito rudens tikrai galvojam tapti jo lankytojais, na ka jau ne mazi busim 2.3 metuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2007 05 04, 16:33)
musu vaikuciai panasaus amziaus ar jau nuo sio rudens galvojat leisi? as kazkaip nesiryztu, galvoju gal tik  nuo kito arba gal tikrai is pradziu pusei dienos.... bijau ir tu ligu ir idomu kokio dydzio grupes ten... ziurejau privacius darzelius tai va sakiau gal ten... bet vis dar laukiu apie si darzeli atsiliepimu, nes nuo kito rudens tikrai galvojam tapti jo lankytojais, na ka jau ne mazi busim 2.3 metuku smile.gif

mes nezinome nuo kada leisti. musu mergyte labai judri, mociutei (auklei su ja labai sunku) namie. is pradziu galvojom leisti nuo vasaros, bet sako negerai, nes tada grupes sujungtos ir t.t. paskui galvojau nuo pavasario.... o dabar galvoju, gal jau net ziema reiks pradeti.... sunku kazkam palikti vaika, kai neturi pagalbininku... gal po puse dienos, gal nekasdien leisim is pradziu... o tikslus laikas priklausys nuo situacijos, koks bus oras (gal l. saltas), kokia bus vaiko sveikata ir t.t. dabar man atrodo, kad nuo pavasario tiktrai teks.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika_vln: 04 gegužės 2007 - 15:20
siaip sako kad ne kas dien negerai leist, nes vaikas vis issimusa is rezimo, geriau kasdien bet po trumpiau.mes irgi atsikeliam i Vilniu ir visai nebus kam palikt maziu, galvojau leist nuo 1,5 metuku, bet bus lapkricio pabaiga.... kazkaip ir orai tokie ir salta, pavasari jam 2 bet vel kazkaip pries vasara nesinori tai tikriausiai zygiuos tik nuo kito rugsejo... g.gif
Atsakyti
o sakykite mamytes, kokiomis valandomis darzelio direktore priima pokalbiui. ar sukalbama moteris mums irgi sis darzelis pagal gyvenama vieta nepriklauso g.gif
gal praso kokiu dovanu darzeliui(zinau kaikuriuose darzeliouse tai vyksta, kad vaika uzrasytu i darzeli?)
Atsakyti
na dėl priėmimo valandų tai kažkada ėjau pro šalį ir užrašiau. taip, kad, manau svarbiausia ją rasti. dėl dovanų nežinau, nes mums pagal gyvenamą vietą priklauso, ir eilėje mes pirmi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! na va ir as savo mazaja nuo rudens zadu leis i "Smalsucius", tiesa kai uzrasinejau, tai sake kad is bedos galetu priimti si pavasari, o vasara nepataria del to grupiu sujungimo, tai dabar nusprendziau leis ja nuo rugpjucio. tik vat nzn gal dar rugpjuti tos grupes sujungtos? gal tada vertetu palaukt ir leist nuo rugsejo?
Atsakyti
Vaidicita, o tu jau uzhrashei savishki 2008 rudeniui? ar tik planuoji? yra dar vietu 2008 rudeniui ar jau sake, kad perpildytas darzhelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 05 31, 22:57)
Vaidicita, o tu jau uzhrashei savishki 2008 rudeniui? ar tik planuoji? yra dar vietu 2008 rudeniui ar jau sake, kad perpildytas darzhelis?  g.gif

lyg ir uzrasiau, bet sake reikes ateiti rugpjuti dar patiklinti ar tikrai eisim ir tada pasakys ar yra vietu, nezinau gal duot ka reikejo g.gif bet siaip kaip supratau vietu dar yra
Atsakyti