QUOTE(RitaRazi @ 2006 10 03, 21:59)
Mes praeita savaite uzsirasem i si darzeli nuo 2007-09 men., tai kazkaip labai idomiai mus uzrasinejo vedeja, tik irase i knyga ir viskas, jokio prasymo neliepe rasyt, nei gimimo liudijomo kopijos neeme
kazkaip i kita darza kai uzsirasinejom, tai liepe prasyma parasyt, gimimo liudijimo kopija atnest, kazkaip rimciau. Kazko as cia nesupratau. Aisku, jis mums pagal gyvenama vieta nepriklauso, tai jauciu liudnas tango cia bus su priemimu
Bet siaip darzelis tai man patiko, bent jau is pirmo zvilgsnio, nuo kelio tolokai, ziuresim ir lauksim..

Bet siaip darzelis tai man patiko, bent jau is pirmo zvilgsnio, nuo kelio tolokai, ziuresim ir lauksim..

as prasyma rasiau, o paskui sake kitkas, jei vis dar noresim ir pasirodysim rudeni.
QUOTE(Nastasja @ 2006 11 20, 22:44)
Sveika! O tu į kokią grupę užrašei dukrytę? Gal nuo 2-jų arba 3 -jų metų? Gal direktorė turėjo omeny šiose grupėse?
Nu nezinau, reiks gal man paskambinti, išsiaiškinti...
nes aš dukrytę užrašiau į lopšelinukų grupę nuo 2007 09.

zadu leisti sunu nuo 2007, jam bus 1,5m
esam uzsirase i du darzelius, smalsuciai priklauso pagal vieta, bet zirniukas arciau, bet nelabai apie ji kas raso, tai vat jei ten priimtu neapsisprendziu lesiti ten ar ne?

bet, ziuriu apie smalsucius gerai atsiliepiate, vis pro juos praeinu, pasiziuriu i tvarkinga aplinka ir galvoju, kad vis delto noreciau leisti i smalsucius