Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

MATYT MAMYTES LABAI UZSIEMUSIOS, NIEKO NERASO...
Atsakyti
Mes praeita savaite uzsirasem i si darzeli nuo 2007-09 men., tai kazkaip labai idomiai mus uzrasinejo vedeja, tik irase i knyga ir viskas, jokio prasymo neliepe rasyt, nei gimimo liudijomo kopijos neeme g.gif kazkaip i kita darza kai uzsirasinejom, tai liepe prasyma parasyt, gimimo liudijimo kopija atnest, kazkaip rimciau. Kazko as cia nesupratau. Aisku, jis mums pagal gyvenama vieta nepriklauso, tai jauciu liudnas tango cia bus su priemimu g.gif unsure.gif
Bet siaip darzelis tai man patiko, bent jau is pirmo zvilgsnio, nuo kelio tolokai, ziuresim ir lauksim.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2006 10 03, 22:59)
... jokio prasymo neliepe rasyt, nei gimimo liudijomo kopijos neeme  g.gif 

Jei tikrai norėsite lankyti šį darželį, viskas bus gerai. Kai ateisite numatytą dieną tai ir paprašys jūsų ir prašymo ir liūdijimo. Iki pradėsite lankyti dar gali kas nors pasikeisti, gal dar ir apsigalvosite, todėl vedėja ir nekaupia makulatūros biggrin.gif ...
O darželis geras, kitą met mano mažius jį palieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilialia: 20 spalio 2006 - 12:34
Sveikos mamytes! Nu kaip jums sekasi lankyti šį darželį? smile.gif Užrašiau savo mažę nuo 2007 rudens į lopšelinukų grupę smile.gif Gal yra čia mamų, kurių vaikeliai lanko lopšelinukų grupę šiame darželyje? Labai įdomu kaip jums sekasi, kaip auklės, ar nesergat? Kaip vaikučiams patinka? Papasokokite, please 4u.gif Pasidalinkite įspūdžiais 4u.gif
Mes praeita savaite uzsirasem i si darzeli nuo 2007-09 men., tai kazkaip labai idomiai mus uzrasinejo vedeja, tik irase i knyga ir viskas, jokio prasymo neliepe rasyt, nei gimimo liudijomo kopijos neeme  kazkaip i kita darza kai uzsirasinejom, tai liepe prasyma parasyt, gimimo liudijimo kopija atnest, kazkaip rimciau.

Mums vedėja liepė parašyti prašymą, tačiau gimimo liudijimo nepaprašė. o šiaip aš irgi bandžiau ir į kitus darželius užrašyti mažaąją, tai irgi jokių gimimo liudijimų nereikėjo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastasja: 16 lapkričio 2006 - 11:33
o kaip su eilem sitame darzelyje? ar visus priima? ar tik tuos kuriu gyvenamoji vieta tam darzeliui priklauso?
Atsakyti
o kaip su eilem sitame darzelyje? ar visus priima? ar tik tuos kuriu gyvenamoji vieta tam darzeliui priklauso?

Į šį darželį užsirašem maždaug prieš menėsį, taigi tada jokių eilių nebuvo ir vedėja pasakė, kad mums tikrai priims smile.gif O vot pavyzdžiui, kaip bandžiau užsirašyti į kitus darželius (žirmunėlis ir t.t) tai pasakė, kad kadangi mes jiems nepriklausome pagal gyvenamąją vietą, tai pirmenybę mums neteiks verysad.gif Bet aš siūlyčiau kuo anksčiau užrašyti savo atžalas į darželį, nes paskui gali nebeužtekti vietų, o ypač į lopšelį, nes tokių grupių mažiausia. verysad.gif

Erika_vln, o tavo vaikelis tik 1 diena vyresnis už manąją pupą thumbup.gif
Papildyta:
Tarp kitko, mergaitės 4u.gif Nu negi niekas nenori pasidalinti savo ir vaikučių įspūdžiais apie šį darželį? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nastasja,2006 11 16, 20:48]
Į šį darželį užsirašem maždaug prieš menėsį, taigi tada jokių eilių nebuvo ir vedėja pasakė, kad mums tikrai priims smile.gif O vot pavyzdžiui, kaip bandžiau užsirašyti į kitus darželius (žirmunėlis ir t.t) tai pasakė, kad kadangi mes jiems nepriklausome pagal gyvenamąją vietą, tai pirmenybę mums neteiks verysad.gif Bet aš siūlyčiau kuo anksčiau užrašyti savo atžalas į darželį, nes paskui gali nebeužtekti vietų, o ypač į lopšelį, nes tokių grupių mažiausia. verysad.gif

Erika_vln, o tavo vaikelis tik 1 diena vyresnis už manąją pupą thumbup.gif
Papildyta:

mano mergyte gime birzelio 1 d. smile.gif buvau siandien smalsuciuose. vakar skambinausi, tai sake ateik bus direktore galesi uzsirasyti. atvarau laukiu laukiu uz duru ir nieko nera, sako tuoj ateis direktore. laikiu dar, tai po to pasake siandien direktores nera ir nebus, tai apsisukau nieko nepesusi ir pardroziau namo. pasipiktinau tokia tvarka, pasake ateik o direktores ne kvapo. dabar jau sako ateik priėmimo valandomis. kazkaip bijau, kad kai reikes lankyti darzeli, kad kas nepasakytu nera vietu, nors uzsirasytume ir dabar , o lankytume tik nuo 2 metu... o kur garantija, kad tikrai priims???? kad nebutu taip vaikui sueina 2 metai ir tada surprais - pasako o vietu nebera...

Nastasja kurioje vietoje gyvenat? gal su vaiku vaiksciojat netoliese...?
Atsakyti
Erika_vln, gyvenu kolkas Fabijoniškėse, bet gret žadu persikrausti į Žirmunus, tad ir užrašiau savo mažąją į šį darželį. smile.gif Keistaio tau labai su direktore išėjo. Aš ir kai atėjau, tai pasakė, kas direktorės nėra, bet pasiūlė kreiptis į vedėją, ką aš ir padariau smile.gif Vedėja - maloni moteriškė - mane ir užrašė. smile.gif

kazkaip bijau, kad kai reikes lankyti darzeli, kad kas nepasakytu nera vietu, nors uzsirasytume ir dabar , o lankytume tik nuo 2 metu... o kur garantija, kad tikrai priims???? kad nebutu taip vaikui sueina 2 metai ir tada surprais - pasako o vietu nebera...
Nu nemanau, kad taip atsitiks. Man tai vedėja garantavo, kad jeigu mus užrašė į darželį, ir jeigu mes priklausome šiam darželiui, tai galime būti ramūs. smile.gif

Tai kur gi kitos mamytes? AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUU!!! lens.gif Nu papasokokite kaip jums ir jusų vaikučiams sekasi?
Atsakyti
[quote=Nastasja,2006 11 18, 10:50]
Erika_vln, gyvenu kolkas Fabijoniškėse, bet gret žadu persikrausti į Žirmunus, tad ir užrašiau savo mažąją į šį darželį. smile.gif Keistaio tau labai su direktore išėjo. Aš ir kai atėjau, tai pasakė, kas direktorės nėra, bet pasiūlė kreiptis į vedėją, ką aš ir padariau smile.gif Vedėja - maloni moteriškė - mane ir užrašė. smile.gif

siandien uzrasiau savo maze i darzeli, tai sake, kad 2006 m. gimes vaikas pirmas yra mano maze. o jeigu tu uzrasei savaja tai kodel ji nieko nzn? as pagavau pacia direktore... : g.gif
Atsakyti
Sveika! O tu į kokią grupę užrašei dukrytę? Gal nuo 2-jų arba 3 -jų metų? Gal direktorė turėjo omeny šiose grupėse? g.gif Nu nezinau, reiks gal man paskambinti, išsiaiškinti... g.gif nes aš dukrytę užrašiau į lopšelinukų grupę nuo 2007 09.
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2006 11 21, 00:44)
Sveika! O tu į kokią grupę užrašei dukrytę? Gal nuo 2-jų arba 3 -jų metų? Gal direktorė turėjo omeny šiose grupėse?  g.gif Nu nezinau, reiks gal man paskambinti, išsiaiškinti... g.gif  nes aš dukrytę užrašiau į lopšelinukų grupę nuo 2007 09.

as uzrasiau maze nuo 2008 m, bet atkreipiau demesi, kad direktore sake, kad 2006 m. gimusiu vaiku, dar niekas neuzrasinejo, as pirma. o tavo dukra juk gime 2006 m g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Lanko mano pupa ši darzeli smile.gif , galiu pasakyti, kad tiek direktore tiek aukletojos ir net aukeltoju padejejos šaunios motereles, vienos jaunesnes kitros brandesnio amziaus, bet visos labai motiniskos, rupestingos, malonios. Vedziau pupa nuo 2 m. (nuo siu metu geguzes men.) pripratom per 2 savaites, dar po to rytais paverkdavom, bet tik iki to momento kol vaika perrengi. Kol pratinau dukra, pati sededavau kelias dienas po 2 val., tai kiek teko matyt, tai jos tikrai neturi kada sedet ir kavintis, vaikai aktyvus, tada dar kokie 4 vaikai buvo tik ka sulauke 2 m., kiti vyresni, is viso apie 15 vaiku. Aukletojos tikrai demesingos ir rupestingos, jei vaikas sunegaluoja, iskart informuoja, perspeja. Visad pasako kaip miegojo, kiek ko valge biggrin.gif Manoji abi aukletojas myli, visad papasakojo ka veike. Vaikai pakankamai neblogai lavinami, i savaite buna 2 muzikos pamokeles ir viena kūno kultūros (mankstinasi spokai biggrin.gif ). Grizusi dukra visad padainuoja kokia istrauka is daineles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif issiziojus klausaus. Matau, kad vaikui patinka, jis mielai lieka darzely ir jauciasi gerai wub.gif ,o tai svarbiausia.

Beje vyresnelis taip pat lanke si darzeli, ir taip pat galiu pasakyti, kad viskas super, aukletoja tikrai buvo nuostabi, kaskart ir dabar ja pasveikinam su rugsejo 1-ąja 4u.gif
Atsakyti