Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai kūdikiams ir vaikams

Tokio amžiaus kūdikiui būtinas vit.D. Kiti vitaminai reikalingi, jei paskirs gydytoja.
Atsakyti
Mano dukrytei kita savaitę bus 7mėnesiai.Geriam Multitabs vit.lašiukus ir Vit.D3 po 2lašiukus.Ar reikia papildomai dar kokių nors vitaminų? (košeles valgo nuo 5mėn.)
Atsakyti
Mums 8 men. Gydytoja israse Multitabs vitaminu,po kuriu vartojimo visiskai sutriko tustinimasis. Jau ir taip turejom problemu su ta sritim. Ka naudoti vietoje siu vitaminu, gal mazinti doze iki 0,5 ml., ar uztenka vartoti tik D3 vitamina?
Atsakyti
Patarkit prasom kokiu vaikuciui 10menesiu galeciau duoti vitaminu ar imunine sistema stiprinanciu vaistuku ,nes jau trecia karta sergam virusine liga ir gerklyte vis raudona.,zuvu taukai mums nepadeda ,o ir vitaminu gydytoja neskiria ,nes sako kad pati maitini tai vaikutis vitaminu ir taip gauna. unsure.gif
Atsakyti
Nereikia.
Atsakyti
Vitaminai neturėtų sutrikdyti tuštinimosi. Kūdikiams dažniausiai rekomenduojamas vit.D. Gydytoja gali rekomenduoti vartoti ir kitus vitaminus. Tačiau tuomet yra koreguojama vit. D dozė. Ir nustojus vartoti polivitaminus, reikia pasitarti, kokią dozę vit.D toliau turi gerti kūdikis.
Atsakyti
Gydytoja yra teisi. Iki metų kūdikiui reikia tik Vit.D. Svarbu, kad jis prie mamos pieno gautų ir kokybišką papildomą maistą. Tai užtikrintų jo imuninės sistemos gerą funkcionavimą.
Atsakyti
Ar yra kokių polivitaminų vaikams nuo 1 m., kuriuose nebūtų vitamino D?
Atsakyti
Nesu garantuota, bet manau, kad nėra. Juose yra bent jau minimali šio vitamino dozė. Reikia skaityti anotacijas.
Atsakyti
Sveiki,
Ar yra kokiu nors apribojimu maitinanciai mamai renkantis maisto papildus ir vitaminus?
Ar galima gerti zuvu taukus, jei kudikis yra alergiskas baltymams?
Atsakyti
Maitinančiai mamai pakanka maisto papildų, skirtų žindyvėms. Galima gerti ir žuvų taukus.
Atsakyti
Kaip jau išsiaiškinome- mergaitei stomatitas. Girdau vitaminą C, bet nežinau kokia yra gydomoji vitamino C paros norma 2 metų vaikui, sveriančiam 12,5kg?
Kiek daugiausiai galima jo sugirdyt per parą? O gal tokiu atvėju jau būtų galima leisti į raumenis?
Atsakyti