Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras

man kitais metais gegužės 14-15 maždaug reikia būti Kipre, kainų aišku dar niekas nežino turbūt g.gif o ir kelionių agentūros jaučiu tokiu laiku dar nieko nepasiūlys g.gif kaip pačiai ten nusigauti?
Bilietai pažiūrėjau su persėdimu Pragoje. Įdomu ar juos jau dabar pirkti ar vistik palaukti sausio vasario?
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2008 10 28, 09:50)
man kitais metais gegužės 14-15 maždaug reikia būti Kipre, kainų aišku dar niekas nežino turbūt  g.gif  o ir kelionių agentūros jaučiu tokiu laiku dar nieko nepasiūlys  g.gif kaip pačiai ten nusigauti?
Bilietai pažiūrėjau su persėdimu Pragoje. Įdomu ar juos jau dabar pirkti ar vistik palaukti sausio vasario?

Nusigauti daugybė kelių - ir per Prahą, ir per Varšuvą ir per Frankfurtą ir t.t. Tiesioginį reisą šiais metais turėjo Flylalas, bet tik sezonui. Dėl bilietų pirkimo - tai visai nesvarbu kada pirksi- tik nepasilik paskutinėms savaitėms, nes brangsta jie. Visas trūkumas skrydžių I Larnaką, kad nėra normalių skrydžio sujungimų - ilgai tenka laukti lėktuvo, o į Larnaką atskrendi jau gilioj gilioj nakty, praktiškai paryčiui. Bet jei tai ne nuolatinis skraidymas, o tik kartą metuose, tai manau nieko baisaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Supratau 4u.gif
o sakykit kaip dėl mašinos nuomos. Iš anksto reiktų užsisakyti ar vietoj eitų ją gauti?
Blem tas eisma ten kita puse, kaip važiuoti reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2008 10 28, 10:12)
Supratau  4u.gif
o sakykit kaip dėl mašinos nuomos. Iš anksto reiktų užsisakyti ar vietoj eitų ją gauti?
Blem tas eisma ten kita puse, kaip važiuoti reiks  doh.gif

O Jūs norite užsisakyti, kad iš oro uosto iki kažkur nusigauti, ar užsisakyti visam buvimo laikui? O eismas tai jau taip, man irgi tikras galvos skausmas ilgą liaką buvo - ypač, kai reikėdavo žiedu važiuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 28 spalio 2008 - 10:17
man iki Pafos reikia, ten būsiu kelias dienas, po to atgal. Ar įmanoma ten su busais važinėti? Skaičiau kad lyg be grafikų jie ten biggrin.gif tai gal ramiau būtų mašiną turėti?
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2008 10 28, 11:22)
man iki Pafos reikia, ten būsiu kelias dienas, po to atgal. Ar įmanoma ten su busais važinėti? Skaičiau kad lyg be grafikų jie ten biggrin.gif  tai gal ramiau būtų mašiną turėti?

na vazineja ten tie autobusai, ir grafiku laikosi mazdaug. o masina tai manau geriau is anksto rezervuot, kad ir pries kokia savaite, nes as vietoj kiek ziurejau, tai ne visos agenturos turejo laisvu.
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2008 10 28, 10:22)
man iki Pafos reikia, ten būsiu kelias dienas, po to atgal. Ar įmanoma ten su busais važinėti? Skaičiau kad lyg be grafikų jie ten biggrin.gif  tai gal ramiau būtų mašiną turėti?

Aš tavo vietoje važiuočiau su taksu iš oro uosto, o paskui ,jei būtų poreikis, išsinuomotum automobilį vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2008 10 28, 14:30)
Aš tavo vietoje važiuočiau su taksu iš oro uosto, o paskui ,jei būtų poreikis, išsinuomotum automobilį vietoje.

A tai kiek kainuos? doh.gif ar ten taksai pigūs? ATstumas tai nemažas g.gif
Aš galvojau vietoj taksą imti, o iki Pafos su busu brautis.
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2008 10 28, 15:37)
A tai kiek kainuos?  doh.gif  ar ten taksai pigūs? ATstumas tai nemažas  g.gif
Aš galvojau vietoj taksą imti, o iki Pafos su busu brautis.

Na nežinau, kas Jums yra pigu. Iš Larnakos į Paphosą kainuotų apie +/- 130 eurų. Priklauso nuo konkrečios vietos. O dėl buso, tai jau rašiau, kad skrydžiai į Larnaką yra labai vėlyvi - atskrisite 2-3 nakties. Tai negi lauksite ryto?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 10 28, 14:21)
o tai kur įspudžiai? foto?  aaaa?  g.gif  mirksiukas.gif

na as buvau sveciuose, ir bijojom vairuot kita puse, tai daugiausia laiko praleidau Larnacoj. Siaip salis patiko, patiko kad visur galima susikalbeti anglsikai, patiko klimatas ir pan.
buvau ekskursijoje Famagustoj (turkiskoj Kipro pusej), tai va ten labai faina buvo. na zodziu ispudziai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 10 28, 14:54)
o ten eismas kita puse...ta prasme ne desine,bet kaire blink.gif  ax.gif

Taip, kita puse
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2008 10 28, 10:50)
man kitais metais gegužės 14-15 maždaug reikia būti Kipre, kainų aišku dar niekas nežino turbūt  g.gif  o ir kelionių agentūros jaučiu tokiu laiku dar nieko nepasiūlys  g.gif kaip pačiai ten nusigauti?

Sezono metu nuo gegužės 15 iki spalio 15 yra tiesioginiai Flylal-o skrydžiai, labai patogu, 3,5 val. ir Larnakoj. Tiesa, jei į Pafosą reikia - siūlyčiau iš anksto užsisakyt viešbutį Larnakoj, tai vienai nakčiai, kai atskrisit (nuo aerouosto iki Larnakos taksi - 10 eurų), o kitą dieną važiuot autobusu (viešbuty viską paaiškintų, kur stotelė ir t.t) Nes atstumas nemažas, apie 250 km, taksi labai bus brangu, o automobiliu jei nepratus važiuot kita puse - nerekomenduočiau schmoll.gif Mes skridom rugsėjo gale, o bilietus užsakiau jau vasario gale, taip kad galit kitų metų pradžioj jau užsakinėt, per Flylalą, sėkmės 4u.gif

Atsakyti