Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras

QUOTE(linuke_ @ 2009 02 20, 12:11)
O gal žinot ar visai savarankiškai rezervavosi lėktuvų bilietus ir viešbučius, ar per kažkokių anglišką agentūrą?

Draugai skrido i Nicosija, o po to savarankiskai keliavo
Atsakyti
Gal bus zinanciu 4u.gif
Ar Kipre nera privaciu papludymiu? Turkijoj, pvz., viesbuciai turi savo nuosavus papludimius ir juose buna tik to viesbucio gyventojai. O kaip Kipre? visi eina ten, kur nori ir visur gultai bei skeciai mokami? g.gif
Atsakyti
Kipre kai kurie viešbučiai taip pat turi savo paplūdimius, tačiau jais gali naudotis ne tik viešbučio gyventojai. Gali ateiti bet kas, susimokėti už gultą, skėtį ir pirmyn. O šiaip gultai mokami net ir taip vadinamuose viešuosiuose paplūdimiuose. Skėčiai taip pat.
Atsakyti
Kovo 11d. su vyru vykstame atostogu i Kipra porai savaiteliu vacation1.gif vacation4.gif - paveluoto medaus meducio pakopineti wub.gif victory.gif Kas esate atostogave Kipre? Ka galite patarti? Ka reiketu zinoti vykstant i Kipra? Kokie patarimai ir nusiskundimai? Beje, gal kas esate ten buve kovo menesi? Gal zinote, kokia mazdaug oro ir vandens temperatura buna tokiu metu laiku?
Atsakyti
Na, pavyzdžiui dabar Kipre lyja...
Vasarinių orų tikrai kovą dar nebus, apie maudymąsi tai net pagalvojus man šiurpuliukai bėgioja, na nebent jūs "ruoniai" biggrin.gif
Žodžiu, oras pavasarinis ax.gif
Atsakyti
o as vaziuoju balandzio vidury- ar bus galima maudytis, ar ir dar siurpuliukai begioja? ax.gif
Atsakyti
Na, tada man net keista, kad kelioniu agenturoje pasiule Kipra, nes tikrai noretusi, kad butu silta... g.gif Mums sake, kad tenkova buna apie 20silumos, sakau pasiteirausiu, gal kas zino tiksliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2009 02 28, 19:22)
Na, tada man net keista, kad kelioniu agenturoje pasiule Kipra, nes tikrai noretusi, kad butu silta... g.gif Mums sake, kad tenkova buna apie 20silumos, sakau pasiteirausiu, gal kas zino tiksliai unsure.gif

Atvirai pasakius, man buvo tikrai pakankamai silta, siulau nesijaudint ir tikrai apsidziaugsit saulute, juk mes siaurieciai! pamenu, visi kiprieciai sukiojo pirsta prie smilkinio, kai as beveik gruodzio menesi lindau i jura, bet man ji buvo normalaus siltumo! tikra ne karsta, bet ir ne salta!
linkiu tikrai nenusimint, manau, kad silumos tikrai uzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerynea @ 2009 02 28, 20:54)
Atvirai pasakius, man buvo tikrai pakankamai silta, siulau nesijaudint ir tikrai apsidziaugsit saulute, juk mes siaurieciai! pamenu, visi kiprieciai sukiojo pirsta prie smilkinio, kai as beveik gruodzio menesi lindau i jura, bet man ji buvo normalaus siltumo! tikra ne karsta, bet ir ne salta!
linkiu tikrai nenusimint, manau, kad silumos tikrai uzteks  biggrin.gif

Na aš ne kiprietė, bet gruodžio mėnesį nedrįsdavau bristi į jūrą schmoll.gif manau, kad ir aš pirštą palei smilkinį pasukiočiau pamačiusi kažką besimaudant lotuliukas.gif , bet čia turbūt todėl, kad šalčio nepernešu visiškai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 02 28, 23:43)
Na aš ne kiprietė, bet gruodžio mėnesį nedrįsdavau bristi į jūrą schmoll.gif manau, kad ir aš pirštą palei smilkinį pasukiočiau pamačiusi kažką besimaudant lotuliukas.gif , bet čia turbūt todėl, kad šalčio nepernešu visiškai. schmoll.gif

lotuliukas.gif na man buvo pakankamai smagu, gal del to, kad esu juros zmogus - del jos galiu viska padaryti lotuliukas.gif bet man tikrai nebuvo salta biggrin.gif
budavo, kad labai juokdavomes is kiprieciu, kurie sausio menesi uzsidedavo silta salika, pirstines ir kepure, nors lauke budavo apie 15C biggrin.gif ka jau kalbet apie pacias patalpas, kuriose budavo itin karsta, del konmdicionieriu, todel pastoviai visi sloguodavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2009 03 02, 00:48)
Na, tikiuos, nesusalsim biggrin.gif
Siandien kaip tik buvom apsipirkti rubu, tai truputi ir siltesniu nusipirkom atostogoms del visa ko..  g.gif

Siaip i vakara, tai aisku, zvarboka, kartais net striukyte issitraukdavau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2009 02 27, 22:15)
Kovo 11d. su vyru vykstame atostogu i Kipra porai savaiteliu vacation1.gif  vacation4.gif - paveluoto medaus meducio pakopineti wub.gif  victory.gif  Kas esate atostogave Kipre? Ka galite patarti? Ka reiketu zinoti vykstant i Kipra? Kokie patarimai ir nusiskundimai? Beje, gal kas esate ten buve kovo menesi? Gal zinote, kokia mazdaug oro ir vandens temperatura buna tokiu metu laiku?

jei mėgstate jūrų gėrybes - tai labai rekomenduoju Meze - apsivalgymas garantuotas, bet nerealiai skanu wub.gif Mes buvom tik savaitę, ir tai plaukėm į Izraelį kruizą- brangu, bet įspudį paliko nerealų. wub.gif
Atsakyti