Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras

QUOTE(vredna @ 2011 04 03, 18:15)

Šiaip aš visada žiūrėdavau orus va cia gana tiksliai parodo.

tai kaip tie orai Kipre?
ar atitinka nuorodoj nurodytus bigsmile.gif
ryt-kylam jau, o nesitiki visai.. gal, kad cia vos plius 10 jau antra savaite, tai nesitiki, kad ir kitur gali but ganetinai silta cool.gif
Atsakyti
Vredna, kada skrendi atgalios? Gal kartu varysim? Aš kitą savaitę. Nenoriu visai schmoll.gif Čia taip fainai - atšilo oras, viskas žydi wub.gif
Rovena, o Jūs jau grįžote į Lietuvą? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 28 balandžio 2011 - 06:58
sveiki,

geguzes pabaigoj skrendu i kipra. ir siuo metu domina mane viesbutis „delphi“, kuris randasi nicosijoj. taciau inte randu mazai informacijos, praktiskai jos kaip ir nera. gal kas zino daugiau apie si viesbuti? kaip jis vertinamas? kokios kainos (bent atrodo, kad vienas is pigesniu nicosijoj)? ...

aciu uz ats.
Atsakyti
Aš Nikosijoj iš viso lygiai 2 kartus buvau. Tai apie viešbučius ten tikrai nieko nepatarsiu, gal kas iš gyvenančių Nikosijoj užsuks pasidalinti info 4u.gif
Atsakyti
Man irgi Nicosia neatrasti plotai biggrin.gif Pora kart buvau, daugiau ir nenoriu cool.gif
Atsakyti
Sveiki. birzelio 17d vyksiu atostogauti i Kipra (Agia Napa miesteli) ten dirba mano vyras. Kadangi jis dirbs, o laisva tik 1d jam tai vienai poilsiaut liudna kazkaip.. g.gif gal kuri Agia napoj buvot,gal ten kas pigiau nuomoja buta ra koks viesbutis pigesnis zinot? Skrisiu per kijeva i 2 puses 960lt, bet pigiau neradau o per cekus laukt 6val orouoste nenoriu ir beja nuo larnakos neturiu kad kas pasiimtu mane nakti. doh.gif kokias vietas verta aplankyti?
Atsakyti
O tai pas vyrą gyventi negalite g.gif
O pamatyti Aya Napoje tai nelabai yra ką išskyrus barus, diskotekas ir panašias vietas. biggrin.gif Na dar netoliese vandens atrakcijonų parkas yra, tai kokiai dienai veiklos bus ir vienuolynas vertas aplankymo. Daugiau tai absoliučiai nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 05 02, 21:47)
O tai pas vyrą gyventi negalite  g.gif
O pamatyti Aya Napoje tai nelabai yra ką išskyrus barus, diskotekas ir panašias vietas. biggrin.gif Na dar netoliese vandens atrakcijonų parkas yra, tai kokiai dienai veiklos bus ir vienuolynas vertas aplankymo. Daugiau tai absoliučiai nieko schmoll.gif

pas vyra negaliu gyvent nes jis nuomojasi buta su draugu iir vietos ten nera visa,kambariukas labai mazas,beto vyras man isnuomuos viesbuti tai as nepergyvenu. Temide,o kur jus gyvenat?
Atsakyti
Renatuke jei moki kalbą ir kažkiek orientuojiesi svetimose vietose tai autiku gali per visus miestus pervažiuot. O vietines įžimybes ar pan. pagooglink - viską rasi.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 05 03, 08:06)
Renatuke jei moki kalbą ir kažkiek orientuojiesi svetimose vietose tai autiku gali per visus miestus pervažiuot. O vietines įžimybes ar pan. pagooglink - viską rasi.

Na anglu kalba tai moku kazkiek manau susikalbeciau,bet tik kad vienai liudna ir kazkaip net nezinau,ne tas varinet kazkur. Vredna, o tu kur gyveni ar tiesiog atostogavai kipre?
Atsakyti
Mes Limasolyje drinks_cheers.gif
Kiek laiko planuojate būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 03 gegužės 2011 - 09:50
QUOTE(Temidė @ 2011 05 03, 10:48)
Mes Limasolyje drinks_cheers.gif
Kiek laiko planuojate būti?

as busiu tik nuo 06.17 iki 06.24 savaitei atskrendu ilgiau neiseis pabut... unsure.gif
O limasolis toli nuo Agia Napos?
Atsakyti