Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras

Na Kipre tokio žodžio kaip ''toli'' nėra biggrin.gif
Maždaug 70 km manyčiau tarp šių miestų.
Atsakyti
Sveikutės.

Mes į Larnaka nusileisim 23 d. pasiskaitinėjau truputėli ir pagalvojau, kad per anksti gal atostogausim sad.gif Gal dar saliginai šalta ten bus?
Atsakyti
Tikrai nemanau kad bus šalta, plius iš Lietuvos atvažiavus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2011 05 05, 12:01)
Sveikutės.

Mes į Larnaka nusileisim 23 d. pasiskaitinėjau truputėli ir pagalvojau, kad per anksti gal atostogausim sad.gif Gal dar saliginai šalta ten bus?

Na ''šalta'' tai labai jau sąlyginė sąvoka. Man pavyzdžiui tikrai šalta. Mano chebra - kondicionierius susijungę. Tipo ''karštis žudo'' biggrin.gif Tai va ir įvertink kad gudrus šalta ar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2011 05 02, 22:31)
Sveiki. birzelio 17d vyksiu atostogauti i Kipra (Agia Napa miesteli) ten dirba mano vyras. Kadangi jis dirbs, o laisva tik 1d jam tai vienai poilsiaut liudna kazkaip..  g.gif  gal kuri Agia napoj buvot,gal ten kas pigiau nuomoja buta ra koks viesbutis pigesnis zinot?  Skrisiu per kijeva i 2 puses 960lt, bet pigiau neradau o per cekus laukt 6val orouoste nenoriu ir beja nuo larnakos neturiu kad kas pasiimtu mane nakti.  doh.gif  kokias vietas verta aplankyti?

as siulyciau viena diena nulekti i Larnaca. autobusu i abi puses tik 2eur, pavaikstineti po Phinikoues taip pat turistiniu autobusiuku aplankyti keleta idomesniu vietu sumokejus tik 10eur.
As gyvenu netoli Agia Napos smile.gif
Atsakyti
Nu klausykit dar tiek lietuvių lėktuve per penkerius skraidymo į Kiprą metus nesu mačiusi doh.gif O oro uoste Larnakos visa eilė kipriečių laikančių lenteles su lietuviškomis pavardėmis biggrin.gif
Tai va ''raportuoju'' iš vietos - temperatūra Limasolyje 25 laipsniai, bet bent jau man trumpomis rankovėmis niekaip. schmoll.gif Džinsai ir ilgos rankovės. Nors paplūdimiuose rusai deginasi ir maudosi pilnu tempu, man net pagalvojus apie tai šalta pasidaro tongue.gif
Atsakyti
Tai iš čia atvažiavusiems jau tikrai bus šilta, gal net ir karšta smile.gif Tu jau ten vistiek kaip vietinė skaitaisi, o vietiniam kiek pastebėjau nuo kokių +30 šilta pradeda darytis biggrin.gif
Atsakyti
Bet klausyk, kas čia per antplūdis lietuvių? g.gif Kaži kur jie čia visi važiuoja? Na, panelės, kurių vardai ant lentelių buvo užrašyti oro uoste, viskas aišku - kažką kažkur dirbs. Bet kiek tokio pensijinio amžiaus moterėlių skrido doh.gif Kaži ką jos čia? Negi ilsėtis?
Kada tu atskrendi, vredna?
Atsakyti
Pensijinio amžiaus blink.gif Nu gal irgi dirbt... ką aš žinau... kokiom kambarinėm unsure.gif Bet kiek žinau ten toooks krūvis būna kad kažin ar pagyvenusios moterėlės atlaikytų unsure.gif
Planavau aš skrist viduryje gegužės, ale čia biški per daktarus perėjau, tai reikia važiavimą atidėt į birželio pradžia blyn.
Realiai galėčiau ir atvažiavus į Kiprą dasibaigt viską, nu bet kažkaip nekyla rankos man pas tuos jų daktarus eit, plius nežinau nei kur eit nei neturiu kas ką rekomenduot galėtų. Tai va dar visas mėnuo kukuot namie nusimato mad.gif
Atsakyti
Sveikos. Panos patarimo reikia skubiai. vyras vakar buvo prie juros sake gal ezys ar kas i koja idure tai visa koja pamelo, va parase man tik kad i ligonine ji guldo kazkokiem tyrimam,as net visa sukaitau nezinau ka daryt,siaubas. patarkit.
Atsakyti
Va jazus blink.gif Šiaip tai ką jau čia ir bepatars kas - ligoninėj sureguliuos viską. O aš ir aplamai su tokiais dalykais nesu susidūrus tpfu tpfu tpfu
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 05 09, 13:06)

Tai prašom  mirksiukas.gif Čia lietuvių kolonija plečiasi sparčiai  biggrin.gif

Ačiū, ne. Kol darbą turiu, nenoriu lietuvių kolonijos praplėsti. smile.gif Vat pailsėt , tai labai noriu. Buvau prieš 3 metus gegužės mėn. kaip statistinė lietuvė - Agia Napos kurorte biggrin.gif O ten užsisakiau ekskursijas po Kiprą. Labai patiko šiaurinėj daly, gaila, kad tokia gera vieta okupuota. Dar liko ką pamatyti, nostalgija kažkokia užplaukė. ax.gif
Beja, tada temperatūra dieną buvo +30- +32, paplūdimys Agia Napoj puikus, vanduo šiltas, kasdien maudėmės. Eh ... vacation4.gif
Atsakyti