nu ta jų g(rašosi kaip mūsų y) tariasi taip įdomiai, nei tai g, nei tai j.. toks tarpinis variantas...
ir nu gal dar Kipre šiek tiek kitokia tarmė tada...
O aš tai nerekomenduočiau važiuoti į Kiprą. Na jau nebent apkeliavot visas Europos šalis ir tik jame nebuvot. Bet jei buvot Kretoj ar Graikijoj, tai Kipre nieko naujo nepamatysit, Kretoj graziau.
Man Kipras labai patinka del to, kad is jo galima dar nuvykti i Egipta, Rodo sala, Jordanija, Izraeli, Libana, Sirija nuvyksti i viena sali, o paskui pamatai dar kelias aplinkui tik aisku tas malonumas nepigiai kainuoja
Gal žinote (kurie neseniai buvo kipre) kokios kruizų kainos iš Kipro į Egiptą ar Izraeilį? Papildyta:
QUOTE(Meg @ 2005 05 04, 22:45)
Aš buvau Kipre, bet prieš kokius 4-5 metus.
Man patiko - buvau graikiškoj Kipro daly, tai ten labai panašu, kaip Graikijoj. Buvau rugpjūčio mėnesį, tai oras nebuvo persuper karštas - ypač faina būdavo vakarais ir naktimis, nes tikrai šilta - galima miegoti tiesiog pliaže ant gultų
Buvau pernai. Labai patiko - tiek jura, tiek papludimiai, tiek zmones. Kazkaip labai saugiai jauciausi, varinejom savarankiskai po sala. Zodziu, ispudziai kuo puikiausi:)
Ne nebuvom, bet buvom rade labai gera pasiulyma tik i turkiska salos dali, bet beda buvo tame, jog tame viesbutyje neleido mums su dviem vaikais viename kambaryje apsistoti, nors antrasis dar maziukas . Tada pasirinkom kreta ir nei trupucio nesigailim
Buvau pernai. Labai patiko - tiek jura, tiek papludimiai, tiek zmones. Kazkaip labai saugiai jauciausi, varinejom savarankiskai po sala. Zodziu, ispudziai kuo puikiausi:)
Buvom Limasolyje, "Golden aerches" viesbutyje. Kelioniu agentura Travelman - tai buvo siaubas, bet as kazkaip sugebejau atsiriboti ir negadinti atostogu nervinantis Buvom pacioj birzelio pabaigoj. Viesbutis siaip neblogas buvo, bet aisku - ranksluosciai papilkeje, uz viesbucio siuksliu kruvos, bet tai yra, manau, normalu, tai irgi nelabai jaudinausi
Buvom Limasolyje, "Golden aerches" viesbutyje. Kelioniu agentura Travelman - tai buvo siaubas, bet as kazkaip sugebejau atsiriboti ir negadinti atostogu nervinantis Buvom pacioj birzelio pabaigoj. Viesbutis siaip neblogas buvo, bet aisku - ranksluosciai papilkeje, uz viesbucio siuksliu kruvos, bet tai yra, manau, normalu, tai irgi nelabai jaudinausi
Is visu regionu man labasiai patiko Pafas (Pafos) - turi pakankamai daug istoriniu vertybiu, taciau prie kai kuriu viesbuciu akmenuotas papludymys. Beje, apie regiono kokybe sako ir viesbuciu kainos- jos yra didesnes uz kitus regionus. Del kruizu kainos - pasiziurek travelmano puslapyje, jos gal vietoje butu pigesnes.