Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras

QUOTE(Udrius @ 2007 06 07, 17:33)
Is visu regionu man labasiai patiko Pafas (Pafos) - turi pakankamai daug istoriniu vertybiu, taciau prie kai kuriu viesbuciu akmenuotas papludymys. Beje, apie regiono kokybe sako ir viesbuciu kainos-  jos yra didesnes uz kitus regionus. Del kruizu kainos - pasiziurek travelmano puslapyje, jos gal vietoje butu pigesnes.

Tai tiek:)

Udriau, o ką manai apie Royalturą? Jis į Kiprą nu labai jau pigiai skraidina schmoll.gif
Ai beje dabar gi ir akcija su kruizu į Izraelį pas juos dviejų dienų. Jei užsisakai dar būdamas LT, tai kaina 650 litų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 07 birželio 2007 - 16:47
QUOTE(Makalius @ 2007 06 06, 15:21)
O ar buvot Kipre smile.gif
gal galit ką papasakot...

Buvau pernai rugseji Agia Napa. Buvo labai karsta. Kazko daug nepamatem, buvom su mazu vaiku, bet patiko aptarnavimas kavinese, parduotuvese netampo zmoniu uz "skvernu", kaip Gran Kanarija pav. Pagrindiniai atostogautojai anglai, dar skandinavai. Svaru, saugu. Viesbuciai neatitverti tvorom. Gamta grazi, papludimiai smelio. Norejau ir siemet, bet negavau bilietu tokiu laiku kai atostogos, tai skrendu i Maljorka 19 birzelio. 4u.gif
Atsakyti
O i Larnaka per kur skrydziai yra, gal kas galit pasidalinti... bigsmile.gif
siaip sako geriausia ten vykti rudeni g.gif nes dabar nezmoniskas karstis, bijau kad vaikai neiskeptu g.gif Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(ziu-ziu @ 2007 06 24, 11:28)
siaip sako geriausia ten vykti rudeni g.gif  nes dabar nezmoniskas karstis, bijau kad vaikai neiskeptu g.gif Ar taip?

Į Larnaką per Vilnių lotuliukas.gif
Taigi va akcija dabar mačiau Travelmane - 195 lt į vieną pusę. Šiaip kainuoja 899 į abi.
Atsakyti
QUOTE(ziu-ziu @ 2007 06 24, 12:28)
siaip sako geriausia ten vykti rudeni g.gif  nes dabar nezmoniskas karstis, bijau kad vaikai neiskeptu g.gif Ar taip?

Rugseji irgi buvo labai karsta. Per smeli neimanoma buvo eiti. Vakare tik atvesdavo, bet galima susiplanuoti laika, kad siesta praleisti pavesy, po skeciu, baseine. Buvau tais paciais metais ziema Gran Kanarijoj, o dabar gryzau is Maljorkos, ir vistiek Kipro neiskeisciau i tuos kurortus. Geru atostogu! 4u.gif
Atsakyti
O kaip atostogos, oras Kipre lapkricio menesi?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2007 07 14, 17:38)

Lapkriti nera skrydziu is Lietuvos. Be to, kazkada ten jau tokiu laiku prasideda lietu periodas...
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2007 07 14, 17:38)

Nuo lapkricio men. uzsidaro atostogu sezonas. Labai mazai viezbuciu, restoranu atidarytu buna. Nezinau koks oras, bet tai turbut daug ka pasako. Kai ziema susiruosem atostogauti, tai kelioniu agentura pasiule Kanarus. Dar Tailanda, Brazilija, Kuba. Tik labai ilgi skrydiai i ten. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2007 06 07, 17:33)
Is visu regionu man labasiai patiko Pafas (Pafos) - turi pakankamai daug istoriniu vertybiu, taciau prie kai kuriu viesbuciu akmenuotas papludymys. Beje, apie regiono kokybe sako ir viesbuciu kainos-  jos yra didesnes uz kitus regionus. Del kruizu kainos - pasiziurek travelmano puslapyje, jos gal vietoje butu pigesnes.

Tai tiek:)

Mes Kipre buvom praeitą vasarą rugpjūtį, tai galvojau numirsiu nuo karščio - dieną nebūdavo kuo kvėpuoti karsta.gif , nors iki Kipro dėl karščio niekad nebuvau turėjus jokių rūpesčių g.gif Šiaip pritarčiau Udriui, kad Pafos yra geriausias iš visų - mes patys gyvenom Agia Napoj, tai man toks eilinis miestukas ir tiek... o šiaip prisipažinsiu - neišdildomo įspūdžio ši sala man nepaliko... kažkokia nykoka pasirodė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 07 15, 19:13)
Mes Kipre buvom praeitą vasarą rugpjūtį, tai galvojau numirsiu nuo karščio - dieną nebūdavo kuo kvėpuoti karsta.gif , nors iki Kipro dėl karščio niekad nebuvau turėjus jokių rūpesčių  g.gif  Šiaip pritarčiau Udriui, kad Pafos yra geriausias iš visų - mes patys gyvenom Agia Napoj, tai man toks eilinis miestukas ir tiek... o šiaip prisipažinsiu - neišdildomo įspūdžio ši sala man nepaliko... kažkokia nykoka pasirodė... 4u.gif

O man Kipras super thumbup.gif .Matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu g.gif . Vakar buvom Pafose- man nepatiko, o Agia Napa as isimylejau blush2.gif . Mazos gatveles, jaukios kavinukes... Jei sedi vienoj vietoj, gal ir nera ispudzio. Mes su masina apvazinejom labai daug, ispudziu milijonas cool.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2007 07 15, 23:49)
eeech pikolina, pamaciau  nuotraukytes ir nostalgija sirdele apliejo biggrin.gif:D
pernai buvau kipre, labai labai patiko smile.gif

Man atrodo Kipras turi viska, kad pakeretu turistus: nuostabia jura, grazius kalnus, neikyrius, bet paslaugius vietinius gyventojus. Vienintelis minusas(o gal pliusas g.gif )- karstis, bet man tai tikrai tai netrugdo,as atostogauju su dukryte ,kuriai 2 metai ir 9 men., tai ji kuo puikiausiai pernesa karsti. Tiesa, kai tik atskridom, keleta dienu nenorejo valgyt,bet dabar viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 07 15, 23:41)
O man Kipras super thumbup.gif .Matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu g.gif . Vakar buvom Pafose- man nepatiko, o Agia Napa as isimylejau blush2.gif . Mazos gatveles, jaukios kavinukes... Jei sedi vienoj vietoj, gal ir nera ispudzio. Mes su masina apvazinejom labai daug, ispudziu milijonas cool.gif

Taip-kiek žmonių tiek ir nuomonių, todėl vieną iš jų aš pareiškiau 4u.gif Sėdint vienoj vietoj būtų labai sudėtinga išsakyti nuomonę apie du skirtingose pusėse esančius miestus: Pafos ir Agia Napą, taip pat apie patį Kiprą smile.gif įspūdžių ir aš parsivežiau, bet jeigu jau taip atvirai-esu mačius ir gražiau, ir įspūdingiau... išskyrus Trodos kalnus ir nuostabų vienuolyną bei Pafos, nelabai kas ir paliko įspūdį...
Atsakyti