
Sveikutes,as pernai dariau zuvies torta,nu zinokit taip visiems patiko, kad ir naujiems metams teko kartoti, jei ka domina galiu imesti receptuka.

QUOTE(ka2laite @ 2009 12 04, 23:36)
Sveikutes,as pernai dariau zuvies torta,nu zinokit taip visiems patiko, kad ir naujiems metams teko kartoti, jei ka domina galiu imesti receptuka. 

Ir kas cia per klausimas?Zinoma,kad domina

Man iskilo klausimas ...
issikepiau kuciuku pagal recepta duota Virtuves zurnale, skanus traskus ..kaip pirma karta gyvenime kepti tai
bet sakykit jus man, o kaip man juos geriausiai laikyti dabar


bet sakykit jus man, o kaip man juos geriausiai laikyti dabar


QUOTE(ka2laite @ 2009 12 05, 00:36)
Sveikutes,as pernai dariau zuvies torta,nu zinokit taip visiems patiko, kad ir naujiems metams teko kartoti, jei ka domina galiu imesti receptuka. 

QUOTE(*AMRI* @ 2009 12 05, 10:56)


QUOTE(ka2laite @ 2009 12 05, 00:36)
Sveikutes,as pernai dariau zuvies torta,nu zinokit taip visiems patiko, kad ir naujiems metams teko kartoti, jei ka domina galiu imesti receptuka. 

oi buk gerute parasyt ta receptuka, nes man dar truksta dviejiu patiekalu iki 12 kuciu stalui.
gal kas turite recepta kaip farsiruoti karpi arba lydeka? ir kaip padaryti zuvu drebucius?
[quote=lututė,2009 12 03, 17:13]
[quote=chanuma,2009 12 03, 16:05]
Per Kūčias panašius virtinukus darom prie barščių .
[/quote]
[quote=Indre,2009 12 04, 15:25]
Sveikutės, na, pasidalinsiu ir aš savo receptuku
Kadangi vis tas pats, silkė su tuo, silkė su anuo , tai vat norisi kažko ir naujo ant stalo padėti 
[/quote]
labai skanus recepteliai
aguonele, kuciukai labai grazus
[quote=chanuma,2009 12 03, 16:05]
Per Kūčias panašius virtinukus darom prie barščių .
[/quote]
[quote=Indre,2009 12 04, 15:25]
Sveikutės, na, pasidalinsiu ir aš savo receptuku


[/quote]
labai skanus recepteliai

aguonele, kuciukai labai grazus

QUOTE(bavtav @ 2009 12 02, 14:43)

O mes siemet pirma karta kucias valgysime dviese su MB. Problema ta, kad jis nevalgo nei grybu, nei zuvies


as liepciau jam paciam paruosti visas vaises, na ir buk tu man zmogau toks isrankus

aciu mergyte83

Na va jusu prasymu
Zuvies tortas
1 kg.zuvies file (as dariau su pengasija)
600 g. morku,350 g.svogunu,,200 g.grietineles (as piena naudojau),batono 3 riekutes,vegetos,juodu pipru,druskos.(galima zuvies prieskoniu)5 sausktai smulkintu petrazoliu,3 kiausiniai.
Majonezo drebuciams:300 g.majonezo, 20 g.zelatinos
Papuosimui:Kreveciu (as perku 1 kg.nelukstentu kreveciu, tada ja islukstenu ir viska sudedu ant torto,keletas alyvuogiu, petrazoliu, galima dar su ikrais papuosti jei turit.
Darbo eiga:Svogunus pakepiname ir viska sumalame mesmale(zuvis,batonas ismirkytas piene)As malu du kartus.Sudedame prieskoniu, kiausiniu trynius,ir ant galo ispalktus baltymus.Visa mase padaliname i tris lygias dalis.Pirma dali sumaisome su tarkuotomis morkomis(tarkuoti per bulvine tarka),Kita dali su petrazolemis ir trecia paliekame balta.I forma dedame(as kepu tokioje apvalioje stiklineje formoje, kur galima kepti orkaiteje)pirma balta mase, paskui zalia mase ir likusia morku mase.Apdengiame folija, dedame i skarda su vandeniu ir kepame 140 temp.50 min.Kai mase atvesta issimame is formos, man labai gerai iskrenta,dedame balta mase i virsu ir aptepame majonezo drebuciais.Puosiame nurodytais produktais savo nuoziura.

Zuvies tortas
1 kg.zuvies file (as dariau su pengasija)
600 g. morku,350 g.svogunu,,200 g.grietineles (as piena naudojau),batono 3 riekutes,vegetos,juodu pipru,druskos.(galima zuvies prieskoniu)5 sausktai smulkintu petrazoliu,3 kiausiniai.
Majonezo drebuciams:300 g.majonezo, 20 g.zelatinos
Papuosimui:Kreveciu (as perku 1 kg.nelukstentu kreveciu, tada ja islukstenu ir viska sudedu ant torto,keletas alyvuogiu, petrazoliu, galima dar su ikrais papuosti jei turit.
Darbo eiga:Svogunus pakepiname ir viska sumalame mesmale(zuvis,batonas ismirkytas piene)As malu du kartus.Sudedame prieskoniu, kiausiniu trynius,ir ant galo ispalktus baltymus.Visa mase padaliname i tris lygias dalis.Pirma dali sumaisome su tarkuotomis morkomis(tarkuoti per bulvine tarka),Kita dali su petrazolemis ir trecia paliekame balta.I forma dedame(as kepu tokioje apvalioje stiklineje formoje, kur galima kepti orkaiteje)pirma balta mase, paskui zalia mase ir likusia morku mase.Apdengiame folija, dedame i skarda su vandeniu ir kepame 140 temp.50 min.Kai mase atvesta issimame is formos, man labai gerai iskrenta,dedame balta mase i virsu ir aptepame majonezo drebuciais.Puosiame nurodytais produktais savo nuoziura.

QUOTE(ka2laite @ 2009 12 05, 21:00)
Na va jusu prasymu
Zuvies tortas
1 kg.zuvies file (as dariau su pengasija)
600 g. morku,350 g.svogunu,,200 g.grietineles (as piena naudojau),batono 3 riekutes,vegetos,juodu pipru,druskos.(galima zuvies prieskoniu)5 sausktai smulkintu petrazoliu,3 kiausiniai.
Majonezo drebuciams:300 g.majonezo, 20 g.zelatinos
Papuosimui:Kreveciu (as perku 1 kg.nelukstentu kreveciu, tada ja islukstenu ir viska sudedu ant torto,keletas alyvuogiu, petrazoliu, galima dar su ikrais papuosti jei turit.
Darbo eiga:Svogunus pakepiname ir viska sumalame mesmale(zuvis,batonas ismirkytas piene)As malu du kartus.Sudedame prieskoniu, kiausiniu trynius,ir ant galo ispalktus baltymus.Visa mase padaliname i tris lygias dalis.Pirma dali sumaisome su tarkuotomis morkomis(tarkuoti per bulvine tarka),Kita dali su petrazolemis ir trecia paliekame balta.I forma dedame(as kepu tokioje apvalioje stiklineje formoje, kur galima kepti orkaiteje)pirma balta mase, paskui zalia mase ir likusia morku mase.Apdengiame folija, dedame i skarda su vandeniu ir kepame 140 temp.50 min.Kai mase atvesta issimame is formos, man labai gerai iskrenta,dedame balta mase i virsu ir aptepame majonezo drebuciais.Puosiame nurodytais produktais savo nuoziura.

Zuvies tortas
1 kg.zuvies file (as dariau su pengasija)
600 g. morku,350 g.svogunu,,200 g.grietineles (as piena naudojau),batono 3 riekutes,vegetos,juodu pipru,druskos.(galima zuvies prieskoniu)5 sausktai smulkintu petrazoliu,3 kiausiniai.
Majonezo drebuciams:300 g.majonezo, 20 g.zelatinos
Papuosimui:Kreveciu (as perku 1 kg.nelukstentu kreveciu, tada ja islukstenu ir viska sudedu ant torto,keletas alyvuogiu, petrazoliu, galima dar su ikrais papuosti jei turit.
Darbo eiga:Svogunus pakepiname ir viska sumalame mesmale(zuvis,batonas ismirkytas piene)As malu du kartus.Sudedame prieskoniu, kiausiniu trynius,ir ant galo ispalktus baltymus.Visa mase padaliname i tris lygias dalis.Pirma dali sumaisome su tarkuotomis morkomis(tarkuoti per bulvine tarka),Kita dali su petrazolemis ir trecia paliekame balta.I forma dedame(as kepu tokioje apvalioje stiklineje formoje, kur galima kepti orkaiteje)pirma balta mase, paskui zalia mase ir likusia morku mase.Apdengiame folija, dedame i skarda su vandeniu ir kepame 140 temp.50 min.Kai mase atvesta issimame is formos, man labai gerai iskrenta,dedame balta mase i virsu ir aptepame majonezo drebuciais.Puosiame nurodytais produktais savo nuoziura.

aciu!!!

QUOTE(ka2laite @ 2009 12 05, 20:00)
Dekui uz recepta , butinai siais metais kepsiu.
Oi kaip as tave suprantu bavtav,mano likimo sese.Tik mazas skirtumelis,maniskis nei grybu,nei silkes,nes jam silke ne zuvis.MB tai ne Kuciu,o vargo vakariene.Beje lasisos temutei mano receptukas,tinkantis Kuciom.
as taip ir nesuprantu, pagal viska galim kuciom kepti ar ne
