Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 28, 20:59)
Fidji yra Lancome man rodos gamintas, buna Express Parfume, laaaabai senas klasikinis kvapas biggrin.gif

mastau.gif

Fidji zinau tik Guy Laroche. bet kad ju nera pas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 28, 21:42)
mastau.gif

Fidji zinau tik Guy Laroche. bet kad ju nera pas  unsure.gif

Fidji ir yra Guy Laroche drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Aaaa, Guy Laroche mastau.gif ale kaip cia pamirsau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Pirmieji rimti mano kvepalai buvo ISPAHAN, tokie juodam buteliuke. Jaučiu jiems toookią nostalgiją angel.gif
Atsakyti
Pirmieji tai buvo vaikiski su barbes atvaizdu ant buteliuko biggrin.gif
Veliau tokie kaip Thais, BU ir panasus pigesni kvepaliukai.
Pirmieji rimti kvepalai buvo Trussardi Jeans. Zinau, kad cosmo zurnale ju meginukas buvo, tai labai man jis patiko, kazkam pasigyriau ir gavau dovanu.
Pagalvojau, kad labai pasiilgau to kvapo g.gif
Atsakyti

Mano pirmieji rimti kvepalai buvo Cristobal balenciaga smile.gif Turejau purskiama meginuka ish zurnalo, po to pirkau zurnala antra karta, kad gauti ta pati meginuka blush2.gif Tuo metu man buvo 15-16 metu smile.gif Dabar kai pagalvoju, kad netinka toks kvapas, tokio amziaus mergaitei, jauciui diskotekoj visi nosis nuo manes sukdavo lotuliukas.gif Dabar pajutus nostalgija ir vel nusipirkau, ir tinka ir patinka super, nors mano vyrui tai labai jie labiausiai nekvepiantys mano kvepalai doh.gif Beje tai ir mano mamos megstamiausi kvepalai smile.gif O pacios isigytas didelis buteliukas normalesniu kvepalu tai buvo E.Arden Green tea, tada ir uzsikreciau....
Atsakyti
mano pirmieji buvo haloween rolleyes.gif aukletoja man atidave ju meginuka bigsmile.gif
tada laaaaaaaaabai patiko o dabar nea schmoll.gif
Atsakyti
L'eu par Kenzo. Patiko,bet dabar tai nebe mano kvapas.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 20, 18:09)

Kodel geda? Man jie jie labai patinka. Na ir kas kad ne kokie Chanel. Noreciau ju, niekur nebera.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 01 06, 17:33)
Kodel geda? Man jie jie labai patinka. Na ir kas kad ne kokie Chanel. Noreciau ju, niekur nebera.

ne del to, kad ne chanel. del to kad smarkiai agurkiniai biggrin.gif (o dabar tokius nelabai megstu).

o kam toks klausimas? jei tikrai patinka ir jokiu 'lomkiu', tai nebutina 'teisintis', kad ne chanel, juo labiau neturetu kasyti kazkokios katalikes nuomone wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 sausio 2008 - 17:56
QUOTE(katalike @ 2008 01 06, 17:41)
ne del to, kad ne chanel. del to kad smarkiai agurkiniai biggrin.gif (o dabar tokius nelabai megstu).

o kam toks klausimas? jei tikrai patinka ir jokiu 'lomkiu', tai nebutina  'teisintis', kad ne chanel, juo labiau neturetu kasyti kazkokios katalikes nuomone wink.gif

Tik pamaniau, kad geda, nes prie pigesniu...Man jie nepasirode grynai agurkiniai, ne saldus, bet su charakteriu. Gal kas matet kur dar yra pirkti...
Atsakyti
ne del pigumo schmoll.gif kvapas tai neprastesnis uz l'eau par kenzo. turbut juos jau iseme is prekybos, bent Lt niekur nematyti.
Atsakyti