Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(sfera @ 2008 01 10, 17:17)
mano patys patys pirmi buvo tikras parfumas grybuko formos buteliuke , dezute primine berzo malka. nei pavadinimo nei kvapo nepamenu. gal esat su jais susidurusi kuri?  g.gif  unsure.gif
Ta malka ir as atsimenu. Bet tik malka thumbup.gif
Atsakyti
mamos climat man apskritai yra užsifiksavę kaip kažkas nu nerealaus. gal kad buvo labai taupomi, o gal šiaip kad daugiau mama nelabai turėjo g.gif bet man kaip mažai mergaitei tai kažkas tarp pasakos ir suaugusios moters kuria norėjau būti, bet atrodė kad taip toli dar ..... ax.gif
nors kai į pirmus šokius pradėjom eiti tai kvepindavomės su padruškėm purškiamais dezodorantais doh.gif mum labai kvepėjo.
paskiau žinoma buvo 99, b.u. ir pan.... ir dar pamenu kaip įbėgdavom į Kristianą greit greit pauostydavom kokį CK one ar Laura ir begdavom lauk... labai jau nedrasu būdavo ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 10, 18:23)
Ta malka ir as atsimenu. Bet tik malka thumbup.gif

bigsmile.gif kvepalai buvo labai labai sodrios rudos spalvos as dar jai kilimus kvepinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gi mazute visai buvau beros 8-9 metu g.gif lotuliukas.gif kazo gal kas is parfummanjakiu atkapstys kas per daiktas ta malka buvo bigsmile.gif

o magnolia gerai prisimenu, gavau nuo klasioku 16 gimtadienio proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 10, 15:17)
mano patys patys pirmi buvo tikras parfumas grybuko formos buteliuke , dezute primine berzo malka. nei pavadinimo nei kvapo nepamenu. gal esat su jais susidurusi kuri?  g.gif  unsure.gif

QUOTE(sfera @ 2008 01 10, 17:09)
bigsmile.gif kvepalai buvo labai labai sodrios rudos spalvos as dar jai kilimus kvepinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gi mazute visai buvau beros 8-9 metu  g.gif  lotuliukas.gif kazo gal kas is parfummanjakiu atkapstys kas per daiktas ta malka buvo  bigsmile.gif

atismenu,atsimenu ir tokius bigsmile.gif pas mano kūmą stovėdavo sekcijoj ta malka,esu ir pasikvėpinus,tą kvapą net prisiminiau drinks_cheers.gif man rods jie ir buvo iš rusiškų kvepalų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 01 10, 20:35)
atismenu,atsimenu ir tokius bigsmile.gif pas mano kūmą stovėdavo sekcijoj ta malka,esu ir pasikvėpinus,tą kvapą net prisiminiau drinks_cheers.gif man rods jie ir buvo iš rusiškų kvepalų unsure.gif

papasakok kas per kvapas bigsmile.gif bais smalsu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 10, 18:04)
papasakok kas per kvapas  bigsmile.gif bais smalsu pasidare blush2.gif

galvoju g.gif sunkokas,saldokas kvapas mastau.gif man gal netgi asocijuojasi su medžio sakų kvapu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 01 10, 21:49)
galvoju g.gif sunkokas,saldokas kvapas mastau.gif man gal netgi asocijuojasi su medžio sakų kvapu  unsure.gif

jo kazkas tokio atminty iskyla g.gif tik va nezinau su kuo palyginti galima. pamenu pusies sakus ir dar kazka g.gif
Atsakyti
as tai kazkodel prisimenu mamos chaterina (berods taip vadinasi) kvepaliukus rolleyes.gif tikrai tai nebuvo jos pirmieji ar vieninteliai,bet va sitie man labiausiai istrigo rolleyes.gif iki siolan tie kvepalai atrodo mama kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
pirmuosius rimtus, ne kokį B. U., gavau dovanų 18 gimtadienio proga. Kenzo L'eau par Kenzo. tokie tyri ir nekalti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 01 12, 00:35)
pirmuosius rimtus, ne kokį B. U., gavau dovanų 18 gimtadienio proga. Kenzo L'eau par Kenzo. tokie tyri ir nekalti  wub.gif

Sitie wub.gif
user posted image
Atsakyti
Paciu pirmuju tikrai neprisimenu, tai galejo buti latvisti, firmos "Dzintars"... O jau tuos "tikruosius", kaip as vadinu, tai nusipirkau pati 1996 m.- tai buvo tualetinis vanduo Calvin Klein "One". Tuo metu jauciausi labai pakyleta... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madera: 12 sausio 2008 - 22:23
QUOTE(degu @ 2008 01 12, 15:39)

Situs ir as turiu wub.gif Labai patinka.. 4u.gif
Atsakyti