mano patys patys pirmi buvo tikras parfumas grybuko formos buteliuke , dezute primine berzo malka. nei pavadinimo nei kvapo nepamenu. gal esat su jais susidurusi kuri?
mamos climat man apskritai yra užsifiksavę kaip kažkas nu nerealaus. gal kad buvo labai taupomi, o gal šiaip kad daugiau mama nelabai turėjo bet man kaip mažai mergaitei tai kažkas tarp pasakos ir suaugusios moters kuria norėjau būti, bet atrodė kad taip toli dar ..... nors kai į pirmus šokius pradėjom eiti tai kvepindavomės su padruškėm purškiamais dezodorantais mum labai kvepėjo. paskiau žinoma buvo 99, b.u. ir pan.... ir dar pamenu kaip įbėgdavom į Kristianą greit greit pauostydavom kokį CK one ar Laura ir begdavom lauk... labai jau nedrasu būdavo ten
kvepalai buvo labai labai sodrios rudos spalvos as dar jai kilimus kvepinau gi mazute visai buvau beros 8-9 metu kazo gal kas is parfummanjakiu atkapstys kas per daiktas ta malka buvo
o magnolia gerai prisimenu, gavau nuo klasioku 16 gimtadienio proga
"Jėga tai nėra fizinis matmuo. Tai yra valia." Mohandas Gandhi
mano patys patys pirmi buvo tikras parfumas grybuko formos buteliuke , dezute primine berzo malka. nei pavadinimo nei kvapo nepamenu. gal esat su jais susidurusi kuri?
kvepalai buvo labai labai sodrios rudos spalvos as dar jai kilimus kvepinau gi mazute visai buvau beros 8-9 metu kazo gal kas is parfummanjakiu atkapstys kas per daiktas ta malka buvo
atismenu,atsimenu ir tokius pas mano kūmą stovėdavo sekcijoj ta malka,esu ir pasikvėpinus,tą kvapą net prisiminiau man rods jie ir buvo iš rusiškų kvepalų
atismenu,atsimenu ir tokius pas mano kūmą stovėdavo sekcijoj ta malka,esu ir pasikvėpinus,tą kvapą net prisiminiau man rods jie ir buvo iš rusiškų kvepalų
as tai kazkodel prisimenu mamos chaterina (berods taip vadinasi) kvepaliukus tikrai tai nebuvo jos pirmieji ar vieninteliai,bet va sitie man labiausiai istrigo iki siolan tie kvepalai atrodo mama kvepia
Paciu pirmuju tikrai neprisimenu, tai galejo buti latvisti, firmos "Dzintars"... O jau tuos "tikruosius", kaip as vadinu, tai nusipirkau pati 1996 m.- tai buvo tualetinis vanduo Calvin Klein "One". Tuo metu jauciausi labai pakyleta...