Mano pirmieji kvepalai buvo dovanoti Dior "Diorissimo" ir Jean Desprez "Bal a Versaille"
-abieji gryni kvepalai,o pirmieji pacios nusipirkti-Elizabeth Taylor "White Diamonds".Praeitais metais pirkau per tarpininke is SM "Bal a Versaille "edt-deja,tik apgailetina kopija,kuria ismeciau i siukslyna....

QUOTE(Hellga @ 2008 03 01, 12:06)
Nupaveikslavau pirmus savo kvepalus (dovanotus mamos, prieš kokius 12 metų). Buteliukas mažas, kokie 7 cm aukščio, keramikinis, jau sudužęs buvo - suklijavau.
Iš dviejų dalių: auksinis dangtelis mažas ištraukia aplikatorių, ten buvo mėgintuvėlis viduje su skystais kvepalais, o per pusę nuimamas kitas dangtelis - ten buvo vazelino kosistencijos kvepalai. Laikė labai ilgai.
Neatsimenu tiksliai, bet šviečia man - Giorgio, Venus??? . Prieš 5 metus mačiau krautuvėliuse buvo tokie, Chanel Nr. 5 ir t.t. Man atrodo čia iš Turkijos vežė.
Gal kas tokius irgi turėjo, ir gali tikslų kvepalų pavadinimą pasakyti?

Iš dviejų dalių: auksinis dangtelis mažas ištraukia aplikatorių, ten buvo mėgintuvėlis viduje su skystais kvepalais, o per pusę nuimamas kitas dangtelis - ten buvo vazelino kosistencijos kvepalai. Laikė labai ilgai.
Neatsimenu tiksliai, bet šviečia man - Giorgio, Venus??? . Prieš 5 metus mačiau krautuvėliuse buvo tokie, Chanel Nr. 5 ir t.t. Man atrodo čia iš Turkijos vežė.
Gal kas tokius irgi turėjo, ir gali tikslų kvepalų pavadinimą pasakyti?

Labai panašius turi mano mama

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 01 14, 23:27)
oo situos atsimenu.mama turejo.oj kaip as juos megau
abi su mama megom....
o pirmuosius tai tetis nupirko maziuka buteliuka kai man kokie 8 buvo "Angel" bet pavoge man juos kai remonta dare....
o labiausiai prisiminimus keliantys tai pumos balti tokie...
ir dar tecio mamai dovanoti kazkada pakalnuciu kvapo.tokio tikro pakalnuciu kvapo...vis ieskau tokiu ir niekur nerandu...esu neabejinga paklnutems

man sitie kvepalai asocijuojasi su pirmom cigaretem mokykloj,kai parukius jais purskemes,kad tevai neuzuostu

kazkaip negerai pacitavu..cia apie Pergolese kvepalus [;
mano vaikystes pirmieji kvepaliukai buvo mamos dovanoti kaip tik pasirode B.U. tokioj geltonoj bonkutej

mano pirmieji kvepaliukai buvo dovanoti, o vadinosi ar tai Barbie ar tai Princess, tiksliai jau nebepamenu
bet atsimenu, kad labai aš jais džiaugiausi, dažnai purškiausi ir galiausiai jie man labai greitai pasibaigė

mano pirmieji geri kvepalai buvo Lancome Climat , nesenai cia SM is vienos mamytes nusipirkau puse buteliuko
,bet tu senuju nes dabartiniai visai kazkokie kitokie ...tai taip kaifuoju
Net nepasakyciau,kad tai ipatingai mano kvapas, nuo nuostalgijos turbut. Klasika jie man tokie ir kartas nuo karto tikrai jais kvepinsiuos

Mano pirmieji rimti kvepalai

O kainavo tada daaaug
, nes turėjau parfum' -ą
Jaučiu nostalgiją jiems

O kainavo tada daaaug

Jaučiu nostalgiją jiems
Man tokius nelabai firminius bet neblogus padovanojo tecio draugas atejes i tecio gimtadieni (mano labai arti buna, tai tuo paciu ir pasveikino). Jauciausi labai pana, nes buvo 12-ka ir tokiu dovanu dar niekas neteikdavo. Pati pirmus nusipirkau KENZO tuos su aguona ir pasipurskiau maksimum 3 kartus, nes jie man ziauriai smirdejo. galiausiai isigijau tokius, kuriu buteliukas primine sampano taure, lyg tai "Be sparkling" kazkokio jauno dizainerio, laaabai patiko, bet po to dingo is parduotuviu lentynu.
pirmas a la kvepalu kvapas kuri prisimenu ant savo kuno, tai vaikstej kazkoks roziu aliejus, toks man tas kvapas baisus buvo, kad iki siol i kvepalus kuriuose yra roziu kreivai ziuriu
O pirmieji "normalus" kvepalai kuriuos pirkau artai gavau dovanu tai buvo B.U ir Thais, kurie is ju pirmesni nepamenu