Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(pelytea @ 2008 03 23, 16:49)
mano pirmieji buwo Naomi Campbell naomagic, man buwo berods 16metu, tiksliai nepamenu, bet tuo metu man tie kwepalai buwo kazkas TOOOkio biggrin.gif

Mano irgi sie drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmieji B.U geltoni. Dabar visai nesenai nusipirkau juos, tiesiog faina pauostyt, prisiminimai uzpuole net wub.gif
Atsakyti
Maniskiai pirmieji - Moschino "Cheap and chic" Pamenu Kaledom dovanu gavau, tai jau laimes buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmieji kvepalai: Issey Miyake ,,Le Feu D'issey". http://www.fragranti...rfume/t.725.jpg
Gavau per Šv.Valentino dieną. Oi kokia nostalgija apima. Dėje, tokių jau nebegamina kvepalų. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 06 balandžio 2008 - 16:17
QUOTE(agneseee @ 2008 04 06, 17:15)
Mano pirmieji kvepalai: Issey Miyake ,,Le Feu D'issey". http://www.fragranti...rfume/t.725.jpg
Gavau per Šv.Valentino dieną. Oi kokia nostalgija apima. Dėje, tokių jau nebegamina kvepalų.  verysad.gif

atsiprašau, nesusilaikiau - ar būtina apie tuos pačius kvepalus per visas temas rašyti? Juk parfumerijos pramonė tokia plati - tai ne vieninteliai gaminami kvepalai umn.gif:
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 03 31, 20:08)
Mano pirmieji B.U geltoni. Dabar visai nesenai nusipirkau juos, tiesiog faina pauostyt, prisiminimai uzpuole net wub.gif

ir mano tokie pat buvo pirmieji bigsmile.gif tikrai uzpuola prisiminimai thumbup.gif
Atsakyti
Puikiai pamenu savo pirmuosius kvepalus biggrin.gif Fresh Vibes by Adidas tongue.gif Gaivus tokie buvo, kaip pirmieji, tai uzskaitau as juos thumbup.gif O kai neturejau, tai labai megau is sesutes nugvelbt Flower By Kenzo wub.gif Net iki dabar tas ju kvapas atminty islikes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajoklle: 27 balandžio 2008 - 18:56
Mano pirmieji kvepalai buvo is mamos nusvilpti Climat. wub.gif
O kai gavau pirma alga nusipirkau sau Naomi, man jie tada atrode tokie superiniai thumbup.gif Dabar tai negaleciau pasikvepinti net jais, galva pradeda skaudeti nuo saldumo, siaip begant matams keiciasi labai skonis, auga ir bresta su manimi.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2008 03 05, 01:05)
Mano pirmieji kvepalai buvo dovanoti Dior "Diorissimo"
šitie ir mano pirmieji tikrieji kvepalai...vyro, tada dar būsimo, dovana wub.gif
likęs buteliukas prisiminimui blush2.gif bet dabar jais nebenorėčiau kvėpintis blush2.gif ir tai kol pribaigiau...pradėdavo nuo jų skaudėti galva...o kai gavau, tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mano patys pirmieji kvepalai buvo vaikiškas odekolonas hihihi.gif Čipolinas. Labai jie man patiko, mamai taip pat biggrin.gif . Po to sekė Kookai "Ou - non", o jaunystės sentimentai wub.gif susiję su Lauros Biagotti "Laura", Nikos "Sculpture" ir Trussardi "Light", kurių seniai nebegamina.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 20, 11:39)
O kiek man buvo laimes, kai mama atidave savo likuti kvepalu pavadinimu "Turbulence", dabar ju nerandu net paveiksliuko internete unsure.gif

drinks_cheers.gif Mano mam situos irgi turejo, ir as jais pasikvepindavau. smile.gif Labai gerai pamenu ta kvapa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 05 04, 16:11)
drinks_cheers.gif Mano mam situos irgi turejo, ir as jais pasikvepindavau. smile.gif Labai gerai pamenu ta kvapa. smile.gif

Čia juk Revillon Turbulences, kaip suprantu smile.gif

user posted image
Atsakyti