Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

Lb grazi temele wub.gif

pamenu is vaikystes 2 jos kvepalus. tai Lancome Tresor, ir E. Taylor White Diamonds. abejus mama buvo gavusi dovanu. tai man jie buvo kazkas nerealaus wub.gif ir svajodavau, kad va, uzaugsiu, ir as taip kvepesiu biggrin.gif
White Diamonds buvo miniatiura tik. tai man tas buteliukas atrode toks jau grazus ir tobulas rolleyes.gif
bet kvapas tai Tresor man lb patiko. ir po siai dienai kazkaip sie abu kvapai asocijuojasi su vaikyste wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 20 gruodžio 2007 - 10:53
QUOTE(F_A @ 2007 12 20, 12:39)
As vaikysteje, mamai isejus i parduotuve, nugvelbdavau pasikvepinti jos S. Dali Classique, koks man ju buteliukas grazus buvo wub.gif Mociute turejo bulgariskus roziu kvepalus, zinoma, nugvelbdavau ir juos kartais lotuliukas.gif O kiek man buvo laimes, kai mama atidave savo likuti kvepalu pavadinimu "Turbulence", dabar ju nerandu net paveiksliuko internete unsure.gif O patys pirmieji kuriuos nusipirkau pati, buvo berods kazkuris Escados vasaros kvapas, bet tiksliai deja nepamenu....

Bet taigi cia matyt prabanga buvo tie bulgarsku roziu kvepalai? ax.gif
Mama pasakojo,kad seniau kvepindavos grynu roziu aliejum,taip faina butu pasuotyt tuos kvepalus, pamatyt senovinius buteliukus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2007 12 20, 10:54)
Bet taigi cia matyt prabanga buvo tie bulgarsku roziu kvepalai? ax.gif
Mama pasakojo,kad seniau kvepindavos grynu roziu aliejum,taip faina butu pasuotyt tuos kvepalus, pamatyt senovinius buteliukus... wub.gif

Aha, ten buvo tikri kvepalai (parfumas), ech kaip man jie kvepejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 20 gruodžio 2007 - 10:57
Atsimenu vieną istoriją iš vaikystės, mano pirmą pažintį su kvepalais. smile.gif
Tėtis mamai buvo parvežęs prancūziškų kvepalų ant aliejaus miniatiūrų rinkinį. Ir kartą per balių, kai niekas į mane dėmesio nekreipė, aš (buvo man 4 metai) iš visų buteliukų ir pasikvepinau. O po to išsigandau, kad gausiu barti, ėjau praustis - bet niekaip nepavyko nuplauti kvapo. Sedėjau ilgai pasislėpusi drabužių spintoje - ir tas nepadėjo. Galų gale išbėgau į lauką vėdintis - šaltoka jau buvo, ruduo - o aš su vienu megztuku aplink namą vaikščiojau ilgai... Na, mama pabarė tiktai kad į lauką neapsirengusi išėjau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 20, 11:39)
As vaikysteje, mamai isejus i parduotuve, nugvelbdavau pasikvepinti jos S. Dali Classique, koks man ju buteliukas grazus buvo wub.gif Mociute turejo bulgariskus roziu kvepalus, zinoma, nugvelbdavau ir juos kartais lotuliukas.gif O kiek man buvo laimes, kai mama atidave savo likuti kvepalu pavadinimu "Turbulence", dabar ju nerandu net paveiksliuko internete unsure.gif O patys pirmieji kuriuos nusipirkau pati, buvo berods kazkuris Escados vasaros kvapas, bet tiksliai deja nepamenu....

thumbup.gif Turbulence ir mano pirmieji kvepalai... (ne kaz koks parfumuotas ar tualetinis vanduo, o tikrieji KVEPALAI)
Atsakyti
Iš vaikystės atsimenu mamos kvepalus "Cobra" - nuostabus kvapas man buvo

user posted image

O pirmieji sau nupirkti kvepalai buvo Vanilla fields (Coty) ir Organza miniukas.
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 12 20, 11:05)
thumbup.gif  Turbulence ir mano pirmieji kvepalai... (ne kaz koks parfumuotas ar tualetinis vanduo, o tikrieji KVEPALAI)

bigsmile.gif drinks_cheers.gif taip, ten buvo kvepalai, bet kokios kazin firmos mastau.gif
Atsakyti
Patys pirmieji smile.gif Labai norėčiau prisiminti pavadinimą - deja, deja - neprisimenu verysad.gif Apvalus buteliukas ,edp geltonos sodrios spalvos, kamštelis - raudonas, cilindro formos. Dėžutė - raudona, su iškilios faktūros lapeliais 4u.gif Tas buvo apie 1994 metais, ir sumokėjau apie pusę atlyginimo doh.gif Kvapas kažkuo neša į Laura Biagotti EMOTION. Dar prisimenu, kad tikrai Made in France. Gal kuri žinote pavadinimą? bigsmile.gif
Antrieji - jei neklystu ELITIS, wub.gif gamintojo nepamenu ax.gif
Tretieji- PLAY SEXY wub.gif - niu labai geras kvapas, tokia moteriškos formos figūra. Gamintojo nepamenu blush2.gif

Ketvirti turbūt - EAU DE CHANSON wub.gif gamintojas COTY.

Dabar jau nebematau nei vienų ax.gif

P>S Tema tikrai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Asta#: 20 gruodžio 2007 - 12:12
QUOTE(F_A @ 2007 12 20, 11:59)
bigsmile.gif  drinks_cheers.gif taip, ten buvo kvepalai, bet kokios kazin firmos mastau.gif

Revillon Turbulence user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Gal sitie turbulences? Revillion?
Oi, ta pati kaip Africa atsakiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varveklis: 20 gruodžio 2007 - 12:18
Mano pačios asmeniniai tikri kvepalai, o ne EDT ar EDP, buvo Lancome Climat, padovanoti vyro pirmųjų santuokos metinių proga, pirkti rodos dar už sovietinius rublius, matyt už pusę jaunojo inžinieriaus atlyginimo... rolleyes.gif Iki šiol juos turiu , kvapas nepasikeitė, raritetas, o Kristianoje yra tik apgailėtinas EDT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 20 gruodžio 2007 - 12:22
Man pirmuosius kvepalus padovanojo "kavalierius", tuo metu pasiturinciu tevu vaikis (apie kitokiu nei rusiskus kveplaus galima buvo tik pasvajoti doh.gif ). O sitie buvo Made in France wub.gif Gaila, kad nepamenu kokie tai kvepalai (staciakampis butelaitis, permatomas, ant dezutes buvo berods moters atvaizdas raudonam fone), bet kvapa atsimenu iki siol ir jauciu jiems didziule nostalgija wub.gif
Atsakyti