Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2007 12 20, 14:49)
drinks_cheers.gif  Aš taip pat vaikystėj vis uostinėjau šiuos mamos kvepalus ir dar kokį lašiuką nugvelbdavau iš vyresnės sesers Dior Poison  rolleyes.gif
O mano pačios pirmi pirkti kvepalai, nieko blatno, kadangi pati dar neuždirbdavau  unsure.gif

user posted image

pamenu siuos, gerai kvepejo ir labai gerai laikesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2007 12 20, 19:09)

siuos taip pat menu naudojau, dar berods budvo su zaliu kamsteliu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 20, 19:09)

oi priminiai nes jau buvau pamirsus wub.gif dar buvo zali,berods Dreams vadinosi wub.gif
Atsakyti
Pirmuosius tikrus kvepalus vaikinas gimtadienio proga padovanojo - Flower by Kenzo.

Vaikyste asocijuojasi su mamos Fidji ir Nina Ricci su balandeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
mano....hmmm... neatsimenu visokie nebrangus kai vaiks visai buvau.......
buvo , kad "nuvogdavau" nuo mamos lasa kita ypatingai progai pvz lancome poeme labai patiko ri svaigau nuo organzos, kiti buvo puse velnio neatsimenu pavadinimu....
paskui laikui einant man augant atsirado ir pinigu daugiau ir kvepalu pas mama daugiau, tai tada kvepindavomes kartu is to pacio krepselio kvepalu( buvo ir namomi campbel ir ir green tea ir dar kitu), nes paciai nelabai kas ir pirko, o dovanodavo knygas , o jeigu pinigus tia rasdavau kur juos panaudot....
pirma jau nepigiasku kvepalu dovana buvo jpg classique miniatiura, dar turiu islaikiusi iki dabar tik nedaug ju belike.....
o kvepalai ,kurie jau tikrai buvo mano tai escada magnetism.....
Atsakyti
O mano pirmieji nebrangūs, bet tikrai labai įsimintini, o ir taip gerai laikėsi wub.gif gaila, kad jau ima lauk iš prekybos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 20, 13:49)
O mano pačios pirmi pirkti kvepalai, nieko blatno, kadangi pati dar neuždirbdavau  unsure.gif

user posted image

Ir mano tie patys, neskaitant isvis pigiu purskaliuku blush2.gif
Atsakyti
mano pirmi kvepaliukai pries gerus desimt metu buvo thais green biggrin.gif , paskui naomi naomagic.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 20, 14:06)
Oi geras!!! bigsmile.gif tikrai sitie thumbup.gif kaip butu idomu vel juos prisimint wub.gif

Man atrodo as turiu tokia galimybe... (reikia pas mamyte apsilankyti)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degu: 20 gruodžio 2007 - 20:38
user posted image

Atsakyti
Kaip dabar pamenu tuos du buteliukus,su kuriais tusciais zaisdavau,ir uostydavau juose uzsilikusi laseli-tai "Climat"ir "Fidji".Mano mano mociutes ir mamos kvepalai.Na o promociute visada turedavo "Krasnaja Moskva"ir "Byc Moze".Po to prasidejo visokie lenkiski ir latviski,kuriu pavadinimu nepamenu,bet jie ir buvo mano pirmieji kvepalai.Na o pirmieji TIKRI tai buvo Dior "Poison",juos dovanojo tuometinis draugas.O pati pirma karta nusipirkau Givenchy"Amarige"-1992 metais:)
Atsakyti
Man vaikystėje brangių kvepalų uostyti neteko. Mama ir močiutė arba neturėjo, arba nepamenu. Pamenu tik mamos rožių aliejuką mažiulyčiame buteliuke, kuriuo kvėpindavosi ypatingomis progomis. Kai man buvo apie 8 metus, močiutė nupirko dviejų kvepaliukų rinkinuką. Vadinosi Talin ir Pirita. Pamenu, kad Pirita labai patiko, o Talinas ne smile.gif.
Mano pažintis su rimtesniais kvepalais prasidėjo maždaug prieš 5 metus, kada nusipirkau Naomagic dezodorantą smile.gif. Dar labai sužavėjo Estee Lauder Pleasures intense, kuriems tuo metu pinigų nebuvo, bet užtai į parfumerijos parduotuves eidavau specialiai jų pauostyti, užsipurkšdavau kur ant megztuko ir kvapas kokią savaitę laikydavosi. Įsigijau juos po poros metų, bet meilė labai greitai perdegė smile.gif.
O pirmi mano tikri geri kvepalai buvo Valentino V, padovanoti vyro (tuo metu dar vaikino).
Tikra kvepalų metų manija užsikrėčiau tik šių metų vasarą.
Atsakyti