Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

Kiek pamenu, tekdavo pasivaišinti mamos Krasnaja Maskva kvepalais,nepurškiamais tokiais,tai tik pirštu už ausies,riešus ir kaklą patepdavau ax.gif ....Čia paauglystėj.
O jau pati pirmus nusipirkau tai Laurą,o pirma kvapni dovana buvo Cerutti 1881 ax.gif Lauros tai nuo to karto daugiau nesu pirkusi nei naudojusi,o vat Cerutti tai tikrai dar imsiu .
Atsakyti

mano pirmieji kvepaliukai buvo sitie wub.gif

user posted image

kazin ar dar kur galeciau juos nusipirkti, nes kiek internetinese pardese paziuriu, tai tik prausimosi kremuka maciau...
Atsakyti
QUOTE(Jolacka/muc @ 2008 07 25, 21:02)
mano pirmieji kvepaliukai buvo sitie  wub.gif

user posted image

kazin ar dar kur galeciau juos nusipirkti, nes kiek internetinese pardese paziuriu, tai tik prausimosi kremuka maciau...

kažkuriam internetiniam puslapyje tikrai esu mačiusi ir kvepaliukus,bet kaina jų tai didelė blink.gif ....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image l'eu d'issey
Atsakyti
Labai ilgai bandžiau prisiminti kaip ten viskas klostėsi su kvepalais mano gyvenime biggrin.gif

Mama kvepalų nenaudojo. Kaip ir kosmetikos. Tik būtinasias higienos priemones, taigi aš neturiu jokio kvapo, apie kurį galėčiau sentimentaliai atsidusus pasakyt "ach, kai buvau maža, mano mama turėjo kvepalus X, kaip man jie kvepėjo..." biggrin.gif

Lygiai taip pat aš nelaikau kvepalais tų lenkiškų, turkiškų ir kt. birzgalų, kuriuos perestroikos ir pirmais nepriklausomybės laikais pirkaliojom su draugėm visokiuose univermaguose, mugėse ir t.t.
Iš studentiškų laikų pamenu Dzintars kvapus, bet jų niekada nemėgau smile.gif

TAIGI,
mano pačios sąminingi ir visiškai nuosavai savarankiškai įsigyti kvepalai buvo

Cacharel LOULOU

user posted image

Juos man 1993 m. rudenį iš Prancūzijos atsiuntė mergina, su kuria tų metų vasarą susipažinau vienam tarptautiniam renginy Lietuvoj.
Nuo tada Lou Lou visada yra mano stalčiuje - tik baigiu vienus, įsigyju kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 29 liepos 2008 - 14:22
Rectoverso SunSea. tokie saldūs.. wub.gif

šiaip kvepalų nemėgstu.
Atsakyti
Labai sunkiai gyvenom kai buvau maza tai niekas man kvepalu nepirko,tai gvelbdavau mamos Rochas Tocade mama dovanu buvo gavus.Beje sie kvepalai visada pas mane smile.gif O va jau pirmuosius tai siaip ne taip iskaulyjau gal 14 buvau atsimenu Paneles zurnale meginukas buvo,uzmusk neatsimenu pavadinimo bet rudas apvalus buteliukas ir laaabai saldus bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pirmieji buvo Anais Anais. Buvau sketka, gal kokiu 5 metu, mama tuos kvepalus po didziausiu blatu buvo is kazkur gavusi. O as sugalvojau pasipuosti, ir kad susipyliau koki puse buteliuko ant saves... puikiai iki siol atsimenu, kaip amzina atilsi mamai pamacius tuscia buteliuka riedejo asaros kaip pupos verysad.gif
Po n metu, uz viena is savo pirmuju algu mamai berods Kaledu proga padovanojau Anais Anais. Ir vel asarojo wub.gif

Nuo pat savo samoningo amziaus pradzios pakesti negalejau Anais Anais. Turbut ne uz ka jais nesikvepinciau schmoll.gif ir dar absoliuciai negaliu pakesti, kai pasikvepinta buna per daug. Matyt, tada, penkiamete, stipriai persudziau cool.gif jau geriau isvis nesikvepinta, nei kvepintasi per daug.

Pirmieji samoningi kvepalai, bet dovanoti, ir tada patike, buvo Pacco Rabane XS.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 07 29, 22:16)
Mano pirmieji buvo Anais Anais. Buvau sketka, gal kokiu 5 metu, mama tuos kvepalus po didziausiu blatu buvo is kazkur gavusi. O as sugalvojau pasipuosti, ir kad susipyliau koki puse buteliuko ant saves... puikiai iki siol atsimenu, kaip amzina atilsi mamai pamacius tuscia buteliuka riedejo asaros kaip pupos  verysad.gif
Po n metu, uz viena is savo pirmuju algu mamai berods Kaledu proga padovanojau Anais Anais. Ir vel asarojo  wub.gif

Nuo pat savo samoningo amziaus pradzios pakesti negalejau Anais Anais. Turbut ne uz ka jais nesikvepinciau  schmoll.gif ir dar absoliuciai negaliu pakesti, kai pasikvepinta buna per daug. Matyt, tada, penkiamete, stipriai persudziau  cool.gif jau geriau isvis nesikvepinta, nei kvepintasi per daug.

Pirmieji samoningi kvepalai, bet dovanoti, ir tada patike, buvo Pacco Rabane XS. O antrieji dovanoti buvo Caron "Fleurs de Rocaille", ir nuo tada jau visai kita istorija prasidejo  bigsmile.gif

Atsakyti
Na vaikysteje ir paauglysteje geru kvepalu neturejau, mama irgi neturejo nieko geresnio apart DZINTARS. Veliau kai jau pardese atsirado normalesniu, atsimenu eidavom su draugem 'patestuot' - pasipurksdavom karteli ir smaukst pro duris...na nebuvo is ko nusipirkt, o jau taip noredavosi tu kvepalu ax.gif
o pirmuosius gerus kvepalus gavau is drauges, gyvenusios UK - Dior'o 'J'Adore', nerealus man jie buvo ir iki siol labai patinka.
Pirmi, kuriuos pati nusipirkau buvo Calvin Klein 'Obssession', o dar veliau - Givenchy 'Extravagance' - dabar situ jau nebera pirkt, o gaila...
Atsakyti
Mano savanoriškai pirmi išsirinkti tai Dior Addict 2. Nuo tada prasidėjo mano meilė kvapams...
Atsakyti