Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(Kazarnienė @ 2008 05 20, 21:59)
prisiminiau tik tokius paskaicius:
user posted image

kazarniene , turint lakią vaizduotę, ko gero tai tikrai tampa panašu į paukštį. Tokią naminę nabagėlę vištelę, kuriai ant galvos nukrito nemažas akmeniokas . biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 21 gegužės 2008 - 07:47
QUOTE(Africa @ 2008 05 21, 08:46)
kazarniene , turint lakią vaizduotę, ko gero  tai tikrai tampa panašu į paukštį.  Tokią naminę nabagėlę vištelę, kuriai ant galvos nukrito nemažas akmeniokas .  biggrin.gif  mirksiukas.gif

saipykis saipykis, bet kai pasake, kad buteliukas plokscias ir dar sonai orandziniai, nu pamirsau ir apie ta pauksti doh.gif nu bet, kaip tu sakai, po to isiziurejau tai kazkokia vista irgi imaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 05 21, 09:38)
saipykis saipykis, bet kai pasake, kad buteliukas plokscias ir dar sonai orandziniai, nu pamirsau ir apie ta pauksti  doh.gif  nu bet, kaip tu sakai, po to isiziurejau tai kazkokia vista  irgi imaciau  biggrin.gif

Šiaip tikrai panašų į brita33 ieškomą buteliuką. Tik Lagerfeldas ten įsivaizduoja moterį, o ne paukštį. biggrin.gif Man panašiausia į vištą - aš nesuprantu modernaus miano . biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif , aciu labai, butent tai, apie ka kalbejau wub.gif , na susigedau as blush2.gif , bet man tikrai, bent jau tada, panasu i paukstuka buvo biggrin.gif , bet kartais pagalvodavau, gal cia ne paukstis biggrin.gif , na menininkai lakia vaizduote turi, ka padarsi biggrin.gif aciu dar karta, nemaniau, kad kas man juos parodys...o dar gal zinote, kur butu galima isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2008 05 21, 12:00)
biggrin.gif , aciu labai, butent tai, apie ka kalbejau wub.gif , na susigedau as blush2.gif , bet man tikrai, bent jau tada, panasu i paukstuka buvo biggrin.gif , bet kartais pagalvodavau, gal cia ne paukstis biggrin.gif , na menininkai lakia vaizduote turi, ka padarsi biggrin.gif aciu dar karta, nemaniau, kad kas man juos parodys...o dar gal zinote, kur butu galima isigyti  smile.gif

jei supratau ka nori pasakyt, tai buk rami, ne tau vienai i pauksti nesa biggrin.gif Mes su Africa irgi vistas matom biggrin.gif
pavadinima pameni?
Atsakyti
lotuliukas.gif 4u.gif , nu tai matyt ju pavadinimas Lagerfeld - femme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2008 05 21, 12:11)
lotuliukas.gif  4u.gif , nu tai matyt ju pavadinimas Lagerfeld - femme smile.gif

LT jų nebėra, man rodos, jau ir nebegaminami. Užsienio internetinėse parduotuvėse galima surasti.
Atsakyti
aciu smile.gif gaila, kad LT nera...
Atsakyti
Mano pirmieji kvepalai buvo Climat, po to Madame Rochas ir Mystere Rochas. Bet tai buvo tikri kvepalai
Atsakyti
Pirmieji mano kvepalai - Laura Biagotti Laura. Labai patiko. Apimta sentimentų vakar juos vėl nusipirkau. smile.gif Ir šian kvepiu jais smile.gif ax.gif
Atsakyti
O mano pirmieji buvo kazkokie bulgariski LEVANDA,po tik po blatu pas mama (kai jos namie nebudavo o man 16 metu)KLIMAT thumbup.gif
Atsakyti
Pirmieji mano kvepalai Gabriela Sabatini Wald Wind,deja jų dabar neberandu prekyboje. ax.gif
Atsakyti