Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

Pilstomieji Dolce Vita, nu tokie saldūs vaniliniai blush2.gif smile.gif
žmonės sakydavo, kad perdaug prisivarau, o aš taip norėdavau juos jausti, ne tik, kad kiti juos jaustų, bet ir pati biggrin.gif
Atsakyti

O mano pirmieji buvo Salvador Dali Daliflor EDT, 16iolikine budama gavau dovanu kaledu proga laaabai dideli butelaiti, ir man jie taip nepatiko huh.gif Tai po kiek laiko atidaviau mociutei, kuri labai greitai viska supurkstavo ir buvo labai patenkinta jais ax.gif
Tuo metu matyt man jie per intensyvus buvo, bet idomu butu dar kart pauostyt blush2.gif
user posted image

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 04 22, 08:56)
Pilstomieji Dolce Vita, nu tokie saldūs vaniliniai blush2.gif  smile.gif

O situs is mamos kartais pagrobdavau, iki siol man ju kvapas labai patinka ax.gif tas cinamonas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoana M: 03 gegužės 2009 - 10:53
Mano pirmieji buvo Christobal Balenciaga... Jie labai tokie vaniliniai..buvo gal 16 m, kai nusiprikau tais laikais dar purškiamą dezodorantą, nes kvepalams nepavyko susitaupyti nevalgant pietų mokykloj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Jais kvepinausi gal kokius 4-5 metus, pamenu net pirmoji universitetinė meilė mane vadino saldainiu, kurio taip ir norisi atsikąsti wub.gif
Net dabar vėl užsimaniau juos užuosti, teks iki mamos nueiti, nes paskutinįjį didyjį kiekį atidaviau, kai pabodo... Ech, tie sentimentai, net šiurpuliukai nubėgo per kūną.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 03 gegužės 2009 - 14:58
mano pirmi kvepalaiuser posted image
as juos pirkau sveicarijoje wub.gif tai buvo mano pirmi kvepalai ir pirma kelione su vyru wub.gif
Atsakyti
Labai smagu buvo šį skyrelį skaitinėti....
Mano pirmieji, vyro dovanoti Jelsah - Jelsah.
user posted image
Atsakyti
Pirmieji tai Tommy Hilfiger ``True Star gold``
Atsakyti
pacius pirmus nusipirkau Pergolese wink.gif oj koks man dieviskas kvapas, tik neberandu jau ju niekur, negalima turbut smile.gif bet buna, kad gatveje i jais pasikvepinusia moteri atsisuku, nu su niekuo nesumaisomas kvapas wink.gif
Atsakyti
Mano pirmieji wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2009 06 19, 10:54)
Mano pirmieji  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Man šie - ne pirmieji, bet iki šio laiko be galo ieškomi, ir be galo geidžiami drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 06 19, 13:44)
Man šie - ne pirmieji, bet iki šio laiko be galo ieškomi, ir be galo geidžiami drinks_cheers.gif

Jetus, kaip norėčiau jų nors lašo brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2009 06 19, 13:49)
Jetus, kaip norėčiau jų nors lašo  brunette.gif

Norėkim kartu g.gif
Pas rusus yra, bet kainos - bezbožnos... Už 14 ml PP - 79997 руб. Ir dar neaišku, ką gausi užsisakius, jei iš viso ką gausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 06 19, 14:03)
Norėkim kartu g.gif
Pas rusus yra, bet kainos - bezbožnos... Už 14 ml PP - 79997 руб. Ir dar neaišku, ką gausi užsisakius, jei iš viso ką gausi g.gif

Va šitos rusų kainos ir mane pribloškė. O kitur neradau...
Atsakyti