Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

O mano pirmieji buvo Cacharel-Amor amor,ir tai buvo visai neseniai cool.gif
Atsakyti
Lancome Tresor wub.gif
Atsakyti
Pirmi kvepalai buvo B.U. ir Iceberg twice rolleyes.gif . Kilus nuostalgijai, pasarųjų didelį didelį butelaitį neperseniausiai pirkau užsienyje, bet nesikvėpinu tongue.gif - tik retsykiais pauostau...Nors nieko jie man ir dabar visai cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unregistered: 20 kovo 2009 - 18:23
Haloween 4u.gif
Atsakyti
Lacoste Touch of Sun
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 03 18, 19:03)
O mano pirmieji buvo Cerruti 1881 summer, tik labai gaila kad ju nebegamina verysad.gif Pirkciau iskart,net nerandu kazko panasaus i juos schmoll.gif

Maciau siandien tokius Vilniaus akropolio Kristianoje, isparduoda mazom kainom likucius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 22 kovo 2009 - 19:08
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 22, 19:42)
Maciau siandien tokius Vilniaus akropolio Kristianoje, isparduoda mazom kainom likucius  4u.gif

Negali buti?Gal painiojat su kokiais kitais? g.gif Ar tiksliai zydram buteliuke?
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 03 23, 22:37)
Negali buti?Gal painiojat su kokiais kitais? g.gif Ar tiksliai zydram buteliuke?

Tiksliai zydram... summer buvo parasyta, kai ieini, netoli iejimo, siek tiek i desine... tokie stendai. Parasyta kad ispardavimas, ar akcija, tiksliai neprisimenu, ar kaz kas panasiai...
Stovejo pacioje apacioje, vos ne ant zemes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 24 kovo 2009 - 11:08
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 24, 12:07)
Tiksliai zydram... summer buvo parasyta, kai ieini, netoli iejimo, siek tiek i desine... tokie stendai. Parasyta kad ispardavimas, ar akcija, tiksliai neprisimenu, ar kaz kas panasiai...
Stovejo pacioje apacioje, vos ne ant zemes  4u.gif

Aciu labai 4u.gif leksiu siandien butinai paziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 03 24, 12:16)
Aciu labai 4u.gif leksiu siandien butinai paziuret bigsmile.gif

thumbup.gif Parasykite, kaip ir kas paskui... nes man uzsifiksavo melynas buteliukas su uzrasu summer 4u.gif siala dar kelios Cerutti limitkes stovejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 03 24, 12:27)
thumbup.gif  Parasykite, kaip ir kas paskui... nes man uzsifiksavo melynas buteliukas su uzrasu summer  4u.gif  siala dar kelios Cerutti limitkes stovejo  4u.gif

Nusipirkau tuos kvepalus,tai dabar atsidziaugti negaliu clap.gif tikrai tie wub.gif keista,kad po tiek laiko juos dar atrado sandelyje,o salia maciau,kad stovejo ir kiti,bet neuosciau ju.Dar karteli labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 03 24, 22:44)
Nusipirkau tuos kvepalus,tai dabar atsidziaugti negaliu clap.gif tikrai tie  wub.gif keista,kad po tiek laiko juos dar atrado sandelyje,o salia maciau,kad stovejo ir kiti,bet neuosciau ju.Dar karteli labai aciu uz pagalba 4u.gif

Visada prasom 4u.gif Specialiai ju neieskojau, bet va kaz kodel uzkliuvo thumbup.gif
Atsakyti