Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

D&G "Light blue" wub.gif
Atsakyti
Gabriella Sabatini Wild Wind smile.gif
Atsakyti
user posted image Aš esu irgi juos turėjusi, tikrai patiko wub.gif

Celeste - jų rasti ir nusipirkti dar galima iš USA -----> amazon.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 26 spalio 2009 - 22:24
Patys pirmieji kvepalai kai buvo 13m. - rusiški "Olga".
Vėliau pirmieji rimtesni Yves Rocher.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
mano pirmieji buvo lenkiski "But moze", bet cia vaikysteje...
O kai jau buvau didele 14-16 metu, tai kvepinausi "Laura" Lauros Biagioti smile.gif iki siol santimentai... ir dar Noa turejau, bet cia jau truputi veliau, apie 20 m.
Atsakyti
elizabeth arden-5th avenue.iki siol kvapas kelia sentimentus ir yra nepamirstamas.labai savas wub.gif
Atsakyti
Mano pirmieji buvo tokie vaikiški "Bom bom" berods vadinasi. Vanile kvepėjo, dabar vyras juos perka mašinai kvepinti... blush2.gif
Atsakyti
Vieni pirmuju - Adidas ir B.U.
O veliau -
user posted image
miniukas
Atsakyti
Mano pirmieji Indian Summer(beje neblogas kvapas), paskui B.U(pats pirmas kpavas, kai dar nebuvo tu visu cistrusininiu), ir dar vieni - nebepamenu pavadinimo - panasus ipakavimas i B.U gelezine bonkute, ir ten kazkokia mergina pavaizduota...
Papildyta:
QUOTE(Sirana @ 2008 05 04, 15:11)
drinks_cheers.gif Mano mam situos irgi turejo, ir as jais pasikvepindavau. smile.gif Labai gerai pamenu ta kvapa. smile.gif

mano mama iki siol juos turi!!!!!!! beje irgi kai jau paaugau truputi - kvepindavausi jais! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2008 05 04, 15:17)
Čia juk Revillon Turbulences, kaip suprantu smile.gif

user posted image

pas mane kitokia bonkute smile.gif
Papildyta:
QUOTE(degu @ 2007 12 20, 20:32)
Man atrodo as turiu tokia galimybe... (reikia pas mamyte apsilankyti)

user posted image

va tokie! smile.gif
Atsakyti
Mano pirmieji buvo Laura Biagiotti Venezia Pastello.. dar ir dabar atsimenu ši kvapa......
Atsakyti
mano pirmieji kvepalai buvo atvezti tevo is sveicarijos, joop firmos, "all about eva", jie skirti kaip tik man,nes mano vardas kaip kvepalu pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
mano pirmi buvo sie kvepaliukai smile.gif
Atsakyti