Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

Kai surinksiu 100 zinuciu- tada idesiu.... bigsmile.gif
Nes buvau susikurusi albumeli inete, bet pamirsau kur, ir prisijungimo kpdus irgi- amzius daro savo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pirmieji user posted image
Atsakyti
o mano pirmieji, dar visai paaugle buvau, tai buvo pries 15m, pati sau pasidovanojau 99 toks tualetinis vanduo skardinej pakuotej smile.gif ko gero net nebera siandien.. (cia zurnalas Panele sugunde juos isigyti) ax.gif
Atsakyti
"99" ir mano pirmas kartas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2009 11 19, 16:56)
Mano pirmieji user posted image

geras drinks_cheers.gif mano irgi pirmieji geri kvepalai bigsmile.gif kvepėdavau nuo galvos iki kojų blush2.gif
Atsakyti
mano pirmieji buvo Hugo Boss - Deep Red wub.gif
Atsakyti
Pirmi mano ,,normalus'' kvepalai pirkti buvo ESCADA ,,MAGNETISM''...O POTO VISI KITI....nepigus...dabar is pigiausiu jei pirkciau -tai dar yra antonio bandereso diavolo per donna....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mano pirmieji Antonion Puig Thais
user posted image
Atsakyti
mano sie irgi buvo ,gavau dovanu gal 15m ar 16m. ir dar Avono labai buvo numyleti Gold doh.gif ...kaip juokinga prisiminti smile.gif Na dar mamos patvarkydavau kvepalus biggrin.gif net nepamenu pavadinimu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o mano pirmieji kvepalai All about eve - joop firmos, tevas ir Sveicarijos parodos atveze wub.gif ir dbr juos turiu, atradau Prancuzijoje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Mano pirmasis '' rimtas'' kvapas , dar mokiausi vidurineje biggrin.gif tada man jie buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija79: 06 gruodžio 2009 - 19:08