Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

o pirmoji meilė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 05 17, 19:47)
Mano pirmieji - Krasnaja Maskva (primena vienus iš Ferre kolekticis, dabar negaliu atrinkt kuriuos - gal jums taip pat užkliuvo? ) Juos mama lauktuvių iš Talino parvežė, ėjau į pradines klases. Taip ir stovi prieš akis buteliukas, pilnas geltono skysčio, raudonu kamšteliu....

Mane mama "gasdina" kad padovanos "Krasnaja Maskva" lotuliukas.gif nes artėja mano gimtadienis, o aš dar nepasakiau kokių kvepalų noriu bigsmile.gif Dar renkuosi, būtų šaunu išsirinkti taip kaip prieš gerus 10 m. išsirinkau ir vis nesiskiriu su Ralph Lauren "ROMANCE" (aišku jau ne pirmas buteliukas) thumbup.gif
Atsakyti
Arba man haliucinacijos, arba šiuos pirkdavau prieš 15-20 metų... Dėžutė ir buteliukas atrodo iki skausmo matyti... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etra: 07 birželio 2011 - 12:22
Mano pirmieji... 4u.gif Dar buvau paaugle, tai mazdaug pries 8 metus, gavau dovanu-lauktuviu, krikstamotes drauge parveze, visa 100ml. Aisku tuo metu nesupratau ( internetas dar nepopuliarus buvo), kad cia geri kvepalai, zinojau tik , kad is UZSIENIO blush2.gif blush2.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No5: 28 birželio 2011 - 16:55
Praejo daugiau nei 10 metu nuo tos dienos, kai nusipirkau pirmuosius kvepalus. Nepamenu ju pavadinimo, bet jie buvo tokie nesolidus, mergaitiski, kriausiu kvapo. Dar ilgai laikiau ta maza spalvota buteliuka namie smile.gif
Atsakyti
mano pirmieji buvo Angel smile.gif buvau paaugle, gal kokiu 12 metu kai mama juos parveze is kzkur dovanu
Atsakyti
Pirmieji: Versace Bright crystal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minty: 03 liepos 2011 - 22:01
Mano tai Dzintars thumbup.gif smile.gif thumbup.gif tada nelabai daug ko ir buvo..
Atsakyti
Armani "She"
user posted image
Atsakyti
Mano pirmieji kvepalai buvo Pret a Porter. Man buvo 13 metu kai tevai Kaledu proga padovanojo visa rinkinuka (kvepalai, dezodorantas ir kosmetine)

My Webpage
Atsakyti
Iš rimtesnių buvo YSL Champagne edp, dabartiniai Yvresse wub.gif Meilė nedingo jiems iki dabar
Atsakyti
Mano pirmieji Waterfalls Cindy Crawford...lb patiko, bet dabar ju ne megstu g.gif
Atsakyti