Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(Laisvė @ 2011 02 21, 14:32)
Nu taigi  thumbup.gif  Dar padūsaukim, kaip mes jų norėtume... ir tuoj dar kelios dūsautojos prisijungs  hihihi.gif

Ant mazoliaus minate, ania verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2011 02 21, 14:37)
Ant mazoliaus minate, ania verysad.gif

Nea, savo šyyyrdį draskau... verysad.gif
Atsakyti
Mano pirmieji kažkurie iš šių tarybinių: "Zolotaja simfonija", "Rižskaja siren", "Balet", "Krasnaja Moskva". Dar turėjau tokį 4 buteliukų Bulgarijos rožių rinkinuką... Ach, jaunystė... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 21, 11:40)
vertybė būtų tokius tebeturėti - gal išliko pora lašų? rolleyes.gif

O as sita vertybe pasiimsiu veliausiai po savaites ir turesiu ...turesiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 21, 17:12)
O as sita vertybe pasiimsiu veliausiai po savaites ir turesiu ...turesiu blush-anim-cl.gif

Turėčiau aš daba kokią vertybę - nevartočiau nė lašo. Laiminga būčiau vien tuo turėjimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 21, 18:16)
Turėčiau aš daba kokią vertybę - nevartočiau nė lašo. Laiminga būčiau vien tuo turėjimu  ax.gif

Man rodos,ir as taip darysiu-pauostysiu ir geresiuos,gal per koki jubilieju ir uzsitepsiu laseli...pvz per 70-desimtmeti...jei nepamiršiu,kur padejau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 21, 17:20)
Man rodos,ir as taip darysiu-pauostysiu ir geresiuos,gal per koki jubilieju ir uzsitepsiu laseli...pvz per 70-desimtmeti...jei nepamiršiu,kur padejau unsure.gif .

...ir jei nepamirši, kad turi vertybę... biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmieji buvo exclamation, tokie su žaliu šauktuku apverstu, net kelis buteliukus pamenu turėjau smile.gif
Atsakyti
Mano pirmieji kvepalai - Laura Biagotti Laura. Po šiai dienai mielas kvapas wub.gif Tik neperku, nes vis naujoves knieti išbadnyt
user posted image
Atsakyti
mano pirmieji kvepalai buvo patys patys mėgstamiausi, nepakeičiami, tikrai atspindintys asmenybę "flower by kenzo"...įsimylėjau kai tik jie atsilaro ir pirmą kart pauosčiau žurnale 4u.gif o įsigijau atrodo gavus pirmą stipendiją biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmieji is geresniu kvapu buvo kazkokie Marc'Opolo. Dabar jau tokiu nera prekyboje.
Atsakyti
Pirmieji buvo “Tet-a-tet”, ir tuo pačiu metu dar kažkokie peršviečiamam, mažam, lygtai ovaliam buteliuke, LABAI saldūs wub.gif, ilgai kvepiantys, šleifiniai wub.gif . Dėžutė lyg pilka, niekaip neatsimenu pavadinimo g.gif
Atsakyti