Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(leliux @ 2007 12 22, 20:23)
niu zinok, nera jau jie tokie kad visiskas vandenelis butu. reik dolce vitos prasyt kad aprasytu kvapus  rolleyes.gif as nemoku  blush2.gif
bet paprastai kalbant, man jie toks grynas vaisinis kokteiliukas vasarai. gaivus. citrusinis. bet turi kazkokio astrumelio.
as juos naudojau budama 20-21 kazkur. manau, jie ir yra tokiam amziui, gal net jaunesnem  rolleyes.gif

aciu, leliux victory.gif reikes ir situos pabadyt. ir issirinkti is tu dvieju
Atsakyti
mano pirmieji kvepaliukai buvo,labai grazioj bonkytej,lupu formos. kvepejo kaip,tai neatsimenu. bet buvau labai mazyte ir man juos logoninej kazkas nukniauke. labai liudejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 22, 21:50)
mano pirmieji kvepaliukai buvo,labai grazioj bonkytej,lupu formos. kvepejo kaip,tai neatsimenu. bet buvau labai mazyte ir man juos logoninej kazkas nukniauke. labai liudejau biggrin.gif

tai cia turbut apie Dali kalba vel eina biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Buvo tokie kažkada "99" hihihi.gif

O iš rimtesnių user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 22 gruodžio 2007 - 23:40
koks cia mikrofonas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 23, 00:09)
koks cia mikrofonas  mastau.gif

hihihi.gif Pierre Cardin "Bleu marine" ax.gif
Atsakyti
dar prisiminiau , jog mano vieni is mylimiausi ir vieni is pirmuju buvo AXIS. wub.gif Lyg ir taip vadinasi. ax.gif rozinis skystis su burbuliukais viduj .
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2007 12 23, 01:37)
Buvo tokie kažkada "99" hihihi.gif

99 irgi prisimenu, turejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 23 gruodžio 2007 - 11:32
QUOTE(leliux @ 2007 12 22, 22:53)
tai cia turbut apie Dali kalba vel eina  biggrin.gif  g.gif

oi, neprisimenu pavadinimo,.

Atsakyti
o mano pirmieji buvo SCAPA OF SCOTLAND,pirkau pries 12 metu .pakainavo visa padidinta stipke. heart.gif labai geras kvapas buvo,iki siol nostalgija,net buteliuko neismeciau.
Atsakyti
Mama kvepinosi kažkokiais Dzintars - puikiai atsimenu buteliuką, o vadinosi "Bit Možet" hihihi.gif O mano pirmieji TIKRI buvo MB dovanoti Gabriela Sabatini. Sunaudojau net du buteliukus iš eilės ir tai buvo mano kvapas sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2007 12 24, 10:54)
Mama kvepinosi kažkokiais Dzintars - puikiai atsimenu buteliuką, o vadinosi "Bit Možet" hihihi.gif O mano pirmieji TIKRI buvo MB dovanoti Gabriela Sabatini. Sunaudojau net du buteliukus iš eilės ir tai buvo mano kvapas  sleep.gif

"Byc mozet" lenkiski, rodos Miraculum firma tokia. smile.gif
Atsakyti
Aš tai pirmą kart pasikvepinau tikrais mamos kvepalais būdama 4-5 m. blush2.gif Nepamenu pavadinimo, bet jie tokiam apvaliam, mažam buteliuke (čia miniatiūra būdavo, normalaus dydžio tai pailgas ovalas) su juodais plastmasiniais kraštais o vidurys stiklinis wub.gif Skanūs man labai būdavo...Dar iš močiutės pamenu "krasnaja moskva" lotuliukas.gif Po to buvo mėginukai-gabriela sabatini summer, naomi campbel... ax.gif O mano pačios tikri pirmieji kvepalai (dar ir dabar turiu) escada "escada" tongue.gif
Papildyta:
nu va, paklausiau mamos- pasirodo tie juodais krašteliais vadinosi "paloma picasso" (na ligtais) mirksiukas.gif Jeigu ne taip parašiau-taisykit 4u.gif
Atsakyti