Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(anafi @ 2007 12 20, 14:38)
mano pirmieji kvepalai buvo pacios nusipirkti , deja jau nebeatsimenu ju pavadinimo, toks oranzinis buteliukas, sarmoj stovi prie pigesniu kvapu...vis vien mielas kvapas, atsimenu, kad visada pries eidama susitikti su savo draugu prie jo namo varteliu jais pasikvepindavau  lotuliukas.gif   malonus prisiminimai... wub.gif

Gal toks neaukstas geles ziedo formos buteliukas buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 21 gruodžio 2007 - 00:49
Pirmieji rimtesni - Lanvin "Arpege" mėginukas, parvežtas vieno choristo iš gastrolių Ispanijoje. Po jų - J'ai Ose mėginukas ir Van Cleef and Arpels mėginukas (vėlgi - lauktuvės).

Vaikystės prisiminimai kvepia Fidji, Climat, Krasnaya Moskva ir Magie Noir. Būdama kokių penkių gavau kvepalus "Zolushka" - su nupiešta Pelene. Kvapo nepamenu, bet melsvą dėžutę prisimenu puikiai smile.gif Tada ir reikėjo išklausyti visą teisingo kvėpinimosi kursą laugh.gif

Paauglystėje buvo Old Spice (aha, tas vyriškas), vėliau - Refan parfumerija su jos Chanel Egoiste ir Paloma Picasso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 21 gruodžio 2007 - 01:01
QUOTE(Damapupika @ 2007 12 20, 18:48)
O mano pirmieji nebrangūs, bet tikrai labai įsimintini, o ir taip gerai laikėsi  wub.gif gaila, kad jau ima lauk iš prekybos...
user posted image

Siuos as irgi pamenu, turiu draugiu, kurios iki siol del ju kreizeja biggrin.gif
QUOTE(degu @ 2007 12 20, 20:32)
Man atrodo as turiu tokia galimybe... (reikia pas mamyte apsilankyti)

user posted image

Rimtai??? bigsmile.gif kaip butu faina, jei galetum koki lasiuka ant lapuko uzpurskt... ax.gif
Atsakyti
Pasirodo čia daugelio vaikystė praėjo su Climat biggrin.gif Mano mamos mėgstamiausi buvo, dabar jų lyg tai nebegamina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 09:56)
Pasirodo čia daugelio vaikystė praėjo su Climat  biggrin.gif  Mano mamos mėgstamiausi buvo, dabar jų lyg tai nebegamina  ax.gif

Gamina, tik pakuote pakeista. Vakar Sarmoje Gedimino 9 uosciau. Labai malonus kvapas...
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2007 12 21, 11:00)
Gamina, tik pakuote pakeista. Vakar Sarmoje Gedimino 9 uosciau. Labai malonus kvapas...

O toks pat, kaip būdavo, ar kartu su pakuote pasikeitęs? Man kažkaip šviečiasi, kad kitoks g.gif

poster_offtopic.gif Žiūriu, nikai mūsų panašūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 21 gruodžio 2007 - 10:05
QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 09:56)
Pasirodo čia daugelio vaikystė praėjo su Climat  biggrin.gif  Mano mamos mėgstamiausi buvo, dabar jų lyg tai nebegamina  ax.gif

Kam vaikystė, o nekurioms ir žalia jaunystė... biggrin.gif

QUOTE(kackac @ 2007 12 21, 10:00)

Kvepalų LT nėra, yra tik EDT, deja, jau ne tai... verysad.gif
Atsakyti
Aaa, vat vat, ir man atrodo, kad ne tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 21 gruodžio 2007 - 10:06
QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 10:06)
Aaa, vat vat, ir man atrodo, kad ne tai  doh.gif

Taip, pas mus tik EDT, o ne parfum, kuri naudojo musu mamos ir mociutes. Sutinku - kvapas pasikeites, bet man vis tiek malonus, nes juose jauciu tu tikruju Climat, labai gaila, bet tik uzuominas... O jos taip susildo prisiminimais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 08:44)

Rimtai??? bigsmile.gif kaip butu faina, jei galetum koki lasiuka ant lapuko uzpurskt... ax.gif

Uzpurksciu ant saves... wub.gif thumbup.gif Man tas kvapas iki siol patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2007 12 21, 11:14)
Taip, pas mus tik EDT, o ne parfum, kuri naudojo musu mamos ir mociutes. Sutinku - kvapas pasikeites, bet man vis tiek malonus, nes juose jauciu tu tikruju Climat, labai gaila, bet tik uzuominas... O jos taip susildo prisiminimais  rolleyes.gif

Ir ta uzuomina tokia neryski doh.gif Siuolaikini Climat'a net nedristu lyginti su tais senaisiais, kuriuos uosciau paauglysteje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 11:56)

drinks_cheers.gif mano vaikyste irgi praejo su jais. net nenorejau, kad mama mane apkabintu blush2.gif . man tas kvapas toks sunkus, sodrus buvo, net ama uzgniauzdavo.vaikystej vienus buvau ispilus i tualeta nezinau climat ar anais anais(su btuleiuku norejau pazaist doh.gif ) biggrin.gif sake kvepejo kokia gera savaite smile.gif
Atsakyti