Maniškis man tokią dovaną yra dovanojęs prieš vestuves.
Mielai tokios dovanos norėčiau ir dabar.
O šiaip "apatiniai dovanų" man visada kelia šypseną, nes vis atsimenu vieną atsitikimą. Prieš maždaug 4-5 metus mano geriausios draugės tada dar vaikinas (mes su juom nuo mokyklos laikų esam geri draugai ir aš jį su savo drauge supažindinau) sumąstė jai padovanot Kalėdoms apatinių komplektą. Klausė manęs patarimo, kur mūsų mieste rast tokią parduotuvę, kaip joje elgtis, kokius komplektukus rinkti ir pan. Supasakojau jam viską, pasakiau kaip ten su tais dydžiais. Taigis jis morališkai kaupės/ ruošės gal kelias savaites, bet vis drąsos pritrūkdavo nueit į "tą" parduotuvę.
Aš vis drąsinau, sakau gi nėra taip jau baisu. Jis net kvietės pagalbon mano sesės draugą, tai abu pastoviniavo pusvalandį prie apatinio trikotažo parduotuvės, bet vidun taip ir neįėjo. Finalas buvo toks, kad likus dienai iki Kūčių, man vis tik teko gelbėt draugą ir nuėjus nupirkti dovanų čekį ton parduotuvėn. Draugė buvo labai patenkinta tokia dovana. bet iki šiol nežino, tos istorijos.

O šiaip "apatiniai dovanų" man visada kelia šypseną, nes vis atsimenu vieną atsitikimą. Prieš maždaug 4-5 metus mano geriausios draugės tada dar vaikinas (mes su juom nuo mokyklos laikų esam geri draugai ir aš jį su savo drauge supažindinau) sumąstė jai padovanot Kalėdoms apatinių komplektą. Klausė manęs patarimo, kur mūsų mieste rast tokią parduotuvę, kaip joje elgtis, kokius komplektukus rinkti ir pan. Supasakojau jam viską, pasakiau kaip ten su tais dydžiais. Taigis jis morališkai kaupės/ ruošės gal kelias savaites, bet vis drąsos pritrūkdavo nueit į "tą" parduotuvę.

manau tokiais atvejais ypač kai vyras dovanoja moteriai, geriau dovanoti čekį kad mažiau nesusipratimų būtų, pati išsirinks

Labas ir man vyras apatinį trikotažą sugeba išrinkti, super ir man patinka taip pat jo skonis, aš sakau jis tokią nori matyti mane, kokį apatinį trikotažą padovanoja arba kartu einame pirkti

vyrui esu dovanojus kojines, kelnaites. manau, tai naturalu. gal keistai atrodo tik nesusituokusioms poroms (aisku, bachurui nieku gyvu nedovanociau apatiniu
), o vyrui man tai negeda. ir paciai norisi gaut ka nors praktisko, o ne banaliukus, kurie "naudojami" prisiminimui
Papildyta:
o vyras, dar kai nebuvom susituoke, padovanojo man stringiukus, bet be jokios progos, tiesiog ejom pro apatiniu parduotuve

Papildyta:
o vyras, dar kai nebuvom susituoke, padovanojo man stringiukus, bet be jokios progos, tiesiog ejom pro apatiniu parduotuve