Nusipirkom ir mes inhaliatorių. Tik instrukcijoj neįskaičiau, kokį vandenuką tenai piti - šiltą? karštą? Noriu padaryti inhaliacijas su eukaliptu. Ir kiek dažnai tas procedūras darote per dieną?
ech ir mano mazius susirgo,visa nakti praktiskai su inhaletorium pramiegojo,sitoks dusimas antra karta,jau nakti galvojau kad teks isvaziuoti,kol vaiksto ir nekoseja atrodo visiskai sveikas vaikas ,o kai uzloja tai ir as pradedu dusti,kada mes isaugsim si kosmara
,o dar poliklinikos nedirba

QUOTE(KVN @ 2007 05 01, 11:02)
Nusipirkom ir mes inhaliatorių. Tik instrukcijoj neįskaičiau, kokį vandenuką tenai piti - šiltą? karštą? Noriu padaryti inhaliacijas su eukaliptu. Ir kiek dažnai tas procedūras darote per dieną?
as irgi jau rimtai pamastau nusipirkti inhaliatoriu... nesinori ir vel atsidurti ligoninej

QUOTE(Diaj @ 2007 05 01, 21:54)
as irgi jau rimtai pamastau nusipirkti inhaliatoriu... nesinori ir vel atsidurti ligoninej
ir man aktualu kas pilama, patarkit mamos
koki inhaliatoriu pirkot? kazkaip neissirenku...

Aš turiu OMRON firmos. Mes inhaliuojamės su eukalipto aliejuku, įlašintu į vandenuką

Čia aš taip nelabai protingai noriu paklausti : kiek dienų Jūsų vaikučiai serga laringitu?
QUOTE(mykolė @ 2007 05 03, 01:08)
Čia aš taip nelabai protingai noriu paklausti : kiek dienų Jūsų vaikučiai serga laringitu?
Pamenu, mums tęsėsi jo padariniai gal 3 dienas, ne daugiau.
taip dusimas praeina po 3 dienu ,bet dazniausei lieka kosulys ,kuri dar kokia savaitele gydom ,nu vienu zodziu bjiauri liga

mes ir vel sergam larangitu
lygiai prieš men turejom ta "malonumą"
šikart drekintuvas įjungtas visą parą
nakti kosejo "lojančiai", daviau Stodal nuo kosulio, daug arbatos su medumi ir žiūriu lyg jau nieko
drekeja kosuliukas
žiūresiu, kaip bus šiąnakt
gal kaip nors išsikapstysim be ligonines

turejo ir mano viduriniukas sita kosmara!
QUOTE(KVN @ 2007 05 02, 15:00)
Aš turiu OMRON firmos. Mes inhaliuojamės su eukalipto aliejuku, įlašintu į vandenuką

ir as nuvaziavau paziurineti inhaliatoriu... paskui dar nuvaziavau i ligonine su daktare pakalbeti... pasake savo nuomone - inhaliatoriai namu salygomis neveiksmingi, pabreze kad vaziuotume adrenalino kvepuoti i ligonine... paminejau eukalipta, ji pasake kad maziukams eukaliptas netinka del astraus kvapo... mano mazylis 1.5 metuku... issirasant is ligonines mus gydanti gydytoja sake ta pati... tai vat net suabejojau...

Mes sergant laringitu eukalipto nenaudojam, garinam grynu adrenalinu arba jį skiedžiam viziologiniu tirpalu 1x1 ir garinam .Dar 2xd purškiam Salbutamol jis išplečia bronchus ir neleidžia vaikui uždusti.Jei būna kritinis atvejis geriam puse tabletės prednizalono [tai harmoninis vaistas] o jei ,,kabina ,, kosulys geriam ACC . mes sergam dažnai ir ligoninėj pabuvojom
papuolė gera daktarė viska išpasakojo ką daryti namuose, jau metai laiko ligoninės nematėm-gydomės namuose ir viskas greit baigiasi

Labas rytukas
mes spejome nuvyti baisuji larangitą
tik pradejo sloguoti (taip mums prasideda
) iš kart įjungiau garintuvą ir neišjungem iki šiandien
trečiadieni nakti jau pradejo "loti" žinoma išsigandau
pagalvojau ir vel ligonine
daviau daug daug arbatelių (čiobrelių, o po to gysločio (nes tik vakar nusipirkti radau))
Arbata iš gysločio lapų slopina sausą kosulį ir padeda virškinti
Duodu Stodal, jis mums
ir lašinam Vibrocil į nosiuką

mes spejome nuvyti baisuji larangitą

Duodu Stodal, jis mums