Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

Nusipirkom ir mes inhaliatorių. Tik instrukcijoj neįskaičiau, kokį vandenuką tenai piti - šiltą? karštą? Noriu padaryti inhaliacijas su eukaliptu. Ir kiek dažnai tas procedūras darote per dieną?
Atsakyti
ech ir mano mazius susirgo,visa nakti praktiskai su inhaletorium pramiegojo,sitoks dusimas antra karta,jau nakti galvojau kad teks isvaziuoti,kol vaiksto ir nekoseja atrodo visiskai sveikas vaikas ,o kai uzloja tai ir as pradedu dusti,kada mes isaugsim si kosmara cray.gif ,o dar poliklinikos nedirba gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2007 05 01, 11:02)
Nusipirkom ir mes inhaliatorių. Tik instrukcijoj neįskaičiau, kokį vandenuką tenai piti - šiltą? karštą? Noriu padaryti inhaliacijas su eukaliptu. Ir kiek dažnai tas procedūras darote per dieną?

as irgi jau rimtai pamastau nusipirkti inhaliatoriu... nesinori ir vel atsidurti ligoninej doh.gif ir man aktualu kas pilama, patarkit mamos bigsmile.gif koki inhaliatoriu pirkot? kazkaip neissirenku...
Atsakyti
QUOTE(Diaj @ 2007 05 01, 21:54)
as irgi jau rimtai pamastau nusipirkti inhaliatoriu... nesinori ir vel atsidurti ligoninej  doh.gif ir man aktualu kas pilama, patarkit mamos  bigsmile.gif koki inhaliatoriu pirkot?  kazkaip neissirenku...

Aš turiu OMRON firmos. Mes inhaliuojamės su eukalipto aliejuku, įlašintu į vandenuką smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KVN: 02 gegužės 2007 - 14:01
Čia aš taip nelabai protingai noriu paklausti : kiek dienų Jūsų vaikučiai serga laringitu?
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2007 05 03, 01:08)
Čia aš taip nelabai protingai noriu paklausti : kiek dienų Jūsų vaikučiai serga laringitu?

Pamenu, mums tęsėsi jo padariniai gal 3 dienas, ne daugiau.
Atsakyti
taip dusimas praeina po 3 dienu ,bet dazniausei lieka kosulys ,kuri dar kokia savaitele gydom ,nu vienu zodziu bjiauri liga g.gif
Atsakyti
mes ir vel sergam larangitu doh.gif lygiai prieš men turejom ta "malonumą" doh.gif šikart drekintuvas įjungtas visą parą thumbup.gif nakti kosejo "lojančiai", daviau Stodal nuo kosulio, daug arbatos su medumi ir žiūriu lyg jau nieko unsure.gif drekeja kosuliukas ax.gif žiūresiu, kaip bus šiąnakt g.gif gal kaip nors išsikapstysim be ligonines blush2.gif
Atsakyti
turejo ir mano viduriniukas sita kosmara!
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2007 05 02, 15:00)
Aš turiu OMRON firmos. Mes inhaliuojamės su eukalipto aliejuku, įlašintu į vandenuką  smile.gif
user posted image

ir as nuvaziavau paziurineti inhaliatoriu... paskui dar nuvaziavau i ligonine su daktare pakalbeti... pasake savo nuomone - inhaliatoriai namu salygomis neveiksmingi, pabreze kad vaziuotume adrenalino kvepuoti i ligonine... paminejau eukalipta, ji pasake kad maziukams eukaliptas netinka del astraus kvapo... mano mazylis 1.5 metuku... issirasant is ligonines mus gydanti gydytoja sake ta pati... tai vat net suabejojau... g.gif o mazylis naktimis vis labiau loja... blink.gif
Atsakyti
Mes sergant laringitu eukalipto nenaudojam, garinam grynu adrenalinu arba jį skiedžiam viziologiniu tirpalu 1x1 ir garinam .Dar 2xd purškiam Salbutamol jis išplečia bronchus ir neleidžia vaikui uždusti.Jei būna kritinis atvejis geriam puse tabletės prednizalono [tai harmoninis vaistas] o jei ,,kabina ,, kosulys geriam ACC . mes sergam dažnai ir ligoninėj pabuvojom verysad.gif papuolė gera daktarė viska išpasakojo ką daryti namuose, jau metai laiko ligoninės nematėm-gydomės namuose ir viskas greit baigiasi thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
mes spejome nuvyti baisuji larangitą ax.gif tik pradejo sloguoti (taip mums prasideda doh.gif ) iš kart įjungiau garintuvą ir neišjungem iki šiandien drinks_cheers.gif trečiadieni nakti jau pradejo "loti" žinoma išsigandau g.gif pagalvojau ir vel ligonine doh.gif daviau daug daug arbatelių (čiobrelių, o po to gysločio (nes tik vakar nusipirkti radau)) 4u.gif Arbata iš gysločio lapų slopina sausą kosulį ir padeda virškinti
Duodu Stodal, jis mums thumbup.gif ir lašinam Vibrocil į nosiuką smile.gif
Atsakyti