Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

JO GARAI LABAI SMARKIAI EINA IR LABAI GREITAI ATSALA
Papildyta:
O JUSU VAIKAMS LARINGITAS PRASIDEDA KOSULIU AR UZKIMIMU?
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2007 03 14, 19:25)
O JUSU VAIKAMS LARINGITAS PRASIDEDA KOSULIU AR UZKIMIMU?

Kai mums 2006 m sausį buvo ištikusi šita bėda, tai prasidėjo nuo užkimimo, kelias dienas kalbėjo vos prikimusi, ir vieną dieną po pietų miegelio "užlojo"... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 03 15, 14:42)
Kai mums 2006 m sausį buvo ištikusi šita bėda, tai prasidėjo nuo užkimimo, kelias dienas kalbėjo vos prikimusi, ir vieną dieną po pietų miegelio "užlojo"... verysad.gif

o mus si liga visad uzklupdavo nakti,nors diena buvo sveikiausias vaikas,bet nakti staiga ,,uzlodavo,, verysad.gif
Atsakyti
Perkam šiandien inhaliatorių VA TOKĮ

Dabar labai gal ir kvailai paklausiu - ką galima į jį pilti: tik adrenaliną su natrio chloridu, o gal galima pvz vandens su eukaliptu?
Atsakyti
mes toki pati turim, reikia siektiek pasukt ta arandzini su snapeliu ir patraukt i virsu, tan pamatysi vandeniui vieta ir dar sugraduota iki 5 ml.
Papildyta:
mums paaiskino viska ten kur pirkom
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2007 03 16, 16:21)
mes toki pati turim, reikia siektiek pasukt ta arandzini su snapeliu ir patraukt i virsu, tan pamatysi vandeniui vieta ir dar sugraduota iki 5 ml.
Papildyta:
mums paaiskino viska ten kur pirkom

O kaip smagu, kad kažkas atsiliepė 4u.gif Kadangi labai laiko šiandien su vyru neturim, o norim nusipirkt prieš savaitgalį, tai vyro brolis jį ką tik nupirko. Sakė, yra instrukcija ir šiaip jam parodė. Tai gal susigaudysim. Jeigu kas labai neaišku, kitą savaitę nulėksiu pasiklausinėt.

Tai ar naudojatės šiuo inhaliatorium? Aišku, geriau, kad nereiktų apksritai tokių dalykų gyvenime...
Atsakyti
ten nieko sudetingo nera, ipili vandens ir paspausi mygtuka ir viskas, paprasta. Mums kai dantys dygsta, tai tada uzkimsta, jei stipriai uzkimes tada su adrenalinu, bet skiedziu vandeniu, o siap su vandeniu, bet labai greit atvesta.
Papildyta:
mums vena syki buvo laringitas, berods nedusom, bet vistiek man paranoja kiekviena nakti, o tuo labiau kai uzkimsta.Vyras sake, kad isnes inhaliatoriu, kad be reikalo naudoju.Gal ir kartais perlenkiu lazda, o vandens garai dar niekam nepakenke
Atsakyti
aš tai galvoju, kad inhaliatorius yra ne žaislas, ir ji reikia naudoti, tada kada reikia, jei serga ir nakti dusta tada reiktu naudoti su adrenalinu ar fiziologiniu skysciu. As dar darau inhaliacijas su eteriniu aliejum ir jodu.
Nesupratau del to vandens????? pas mane tai labai aiskiai instrukcijoj parasyta vien tik vandens neinhaliuoti. Ir konkreciu atveju būtina gydytojo konsultacija, o inhaliatorius tai reikalingas tam kad nereiktu gultis i ligonine. O adrenalinas ne medus, gali buti naudojamas tik kaip paskire gydytojas. o laringito profilaktika: pušyno oras pagal galimybes kuo ilgiau. ir bent kelis kartus per metus pabuti prie juros.(o mano namines priemones pusu eterinis aliejus ir jodas)
Atsakyti
QUOTE(Redi @ 2007 03 16, 20:22)
aš tai galvoju, kad inhaliatorius yra ne žaislas, ir ji reikia naudoti, tada kada reikia, jei serga ir nakti dusta tada reiktu naudoti su adrenalinu ar fiziologiniu skysciu. As dar darau inhaliacijas su eteriniu aliejum ir jodu.
Nesupratau del to vandens????? pas mane tai labai aiskiai instrukcijoj parasyta vien tik vandens neinhaliuoti. Ir konkreciu atveju būtina gydytojo konsultacija, o inhaliatorius tai reikalingas  tam kad nereiktu gultis i ligonine. O adrenalinas ne medus, gali buti naudojamas tik kaip paskire gydytojas. o laringito profilaktika: pušyno oras pagal galimybes kuo ilgiau. ir bent kelis kartus per metus pabuti prie juros.(o mano namines priemones pusu eterinis aliejus ir jodas)

brangioji, as negarinu, kai jis sveikas, kai tik truputi prikimes naudoju vandeni, o adrenalina labai retai ir mazesne doze nei daktare skiria, nes bijau pasalinio poveikio, kuris mums buvo pasireiskes ligonineje.O dek kiekivieno uzkimimo netempiu vaiko pas daktara.
Musu instrukcijoje parasyta, kad nerekomenduojama jo ilgiau naudoti nei pusvalandi istisai ijungto, visu kitu priedu i vandeni nededu nes maniskis ir taip kazkam alergiskas, nenoreciau dar daugiau problemu.
Papildyta:
ir visada stengius vakio neprives iki dusimo kiek imanoma.
Atsakyti
Sveikos mamytės!

Noriu jūsų patarimo dėl to inhaliatoriaus,jis tinkamas tik laringitui ar ir šiaip bet kokiam kosuliui gydyti ir ar tinka 8 mėnesiu kudikiui? g.gif

O gal šiaip kažkuriai teko gydyti tokio amžiaus vaika nuo kosulio,gal kokios liaudiškos priemonės padėjo?Aš jau nežinau ko griebtis, nepraeina tas kosulys nors tu ka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 03 16, 13:28)
Perkam šiandien inhaliatorių VA TOKĮ

Dabar labai gal ir kvailai paklausiu - ką galima į jį pilti: tik adrenaliną su natrio chloridu, o gal galima pvz vandens su eukaliptu?

Pasitikslink pas pardavėją dėl šito konkretaus modelio, bet daugelyje panašaus tipo inhaliatorių eterinių aliejų naudoti negalima.
Atsakyti
tame modelyje gali ka nori pilt tik po to teikia praplaut, o del kosulio mums kiekviena syki daktare pataria pagarint, o 8 men, vaikui pridejai kaukyte ir kvepuoja, nors gali prie lovytes puoda padet kai miega, apdengti ir kvepuos.
As tai padedu puoda su vandeniu ant zemes ir apdengiu lovyte, kad nebutu plysiu ir kvepuoja miegodamas koki pusvalansdi kol atsala vanduo.
Atsakyti